70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güzel bir yaşta gelmiş kızın, şimdi sana arkadaş gibidir.

Aynen yaa ben de çok acıktım sabahı bekliyorum. bol bol su içiyorum şimdi.

Ben bugün 6da tükkanı kapattım canım ama çok acıktım, suyla idare ediyorum.

Evet çok üzülüyordum canım, çok şükür iyisin.
Çok şükür balım ❤️
Çok sevinirim cnm 😍bak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi 😂 Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.
Altı yaşına girecek oğlum hala aynı 🤦🏻‍♀️ Uyanmadığı bir gece bile yok. 🥴
O minnoş büyümemis de ondan gençlik iksirini buldu zaar:confused:

Boşuna ergen dememisiz:confused:
Benjamin Button maşallah 🧿

Ha ha 🤣🤣
Senin şeklini yerim Enerjim 🎀🎀

Çakra,kalp gözü, enerji :confused:acik olmayan bir şey mi var?
Yaaaa sudem kızardım yine 🙈😍😉😅😘🥰

40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı):rolleyes:
43 dk başka bir 3 mil videosu yaptım :rolleyes:
8722 adım olmuş :rolleyes:
Gece uyumaz, gündüz forumdan çıkmaz Jet Sudem, ne ara yaptın bunları 😨
Hemen mutfağı toplayıp ışık hızıyla yetişiyorum 😍

Gece uyumaz, gündüz forumdan çıkmaz Jet Sudem, ne ara yaptın bunları 😨
Hemen mutfağı toplayıp ışık hızıyla yetişiyorum 😍
Hakkaten ha gece de uyumuyo bu kiz nasil oluyo bu is :KK57:
Çabuk kullandigin enerci hapinin adini söyle itiraf et sudem34 sudem34 :işsiz:

Bugün de benim eve girismem lazim enercim toz alip süpüreyim ütü yapayim sonra spor da yapayim zaten aksam olur😬 kendi evini bitirdiydin sen gecen. Bugün de bene mi bi el atsan:oops:

Off benimkininde tam kıskançlık yapacağı tuttu. Şöyle keyifle bir kutlama mesajı yazamadım ya 😂

Boncuğum tebrik ederim, şımarmak yok bak aynen devam 😂 Çünkü sen zayıfladım diye kutlama yapmaya çok müsaitsin, kendimden biliyorum :KK70:
Sabah sabah neyin kıskançlığını yaptı enişte bey 😂😂

Çok teşekkür ederim kuzum 😍 söz şımarmam, Allah'ım her şeyimiz nasıl da benziyor 😂😂
Vavvvvv cok iyiii:KK37:
Ayyy çok iyi dimi ya.
40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı):rolleyes:
Helalll be sana Sudem balım 😍

Çok teşekkür ederim kuzum 😍 söz şımarmam, Allah'ım her şeyimiz nasıl da benziyor 😂😂

Ayyy çok iyi dimi ya.

Ben de 2 haftadir 69daydim insallah o direnci kirarim daha 3.5 kilo verdim yolun basinda ne duraklamasiysa bu:KK34:
Neyse inaniyorum güzel eksi gelecek bu hafta su gibi akip gidecek yağlar🧘🏼‍♀️

Ben de 2 haftadir 69daydim insallah o direnci kirarim daha 3.5 kilo verdim yolun basinda ne duraklamasiysa bu:KK34:
Duraklama değil de belki tam adapte olamamışsındır canım, bu hafta hepimiz çok güzel başlayacağız yeni yıla.

Kizlaarr tartıda ne de güzel bir rakam gördüm şimdi 😍😍
Süpersin Songül’üm🧿🧿🧿
Sportif Sudemim ❤️
Allahm yarabbim ben neden kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum:KK42:
Şu kizin enerjisindem bana da ver Yarabbim:rolleyes:
Canım yarından tezi yok üstümüzdeki rehaveti atalım 1 Şubatta hepimiz harika sonuçlarla burada olacağız ❤️❤️❤️

Bayan Secret iş başında 😍
Yawrum totem yaparken bizide kat olumlamaya bu kadar bencil olma 😂

Bende inanıyorum sen çabuk vereceksin 😍

Bayan Secret iş başında 😍
Yawrum totem yaparken bizide kat olumlamaya bu kadar bencil olma 😂

Bende inanıyorum sen çabuk vereceksin 😍
Düzeltme bir ki:
İnanıyorum güçlü kadınların hepsinden yağlar su gibi akıp gidecek taş gibi adeta rus kızlarini ozendiren vücutlarimiz olacak yuvarlak popo ince bir bel dumduz bir karin incecik kollar 🧘🏼‍♀️
Çekemeyenler soracak aaa coK zayıflamışsın ne yaptin kiz diye havali bi sekilde saglikli beslendim dicez🧘🏼‍♀️

Ayyy çok iyi dimi ya.

Mutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirim😂😂😂
Sohbet ederken yediklerimi yazıyorum.)

Yine KK desem kaos olurdu,(bence şüpheleniyor)
(zira erkekler olabileceğini de düşünüyor),
Hiç gerek yok şimdilik böyle iyi 😂

Düzeltme bir ki:
İnanıyorum güçlü kadınların hepsinden yağlar su gibi akıp gidecek taş gibi adeta rus kızlarini ozendiren vücutlarimiz olacak yuvarlak popo ince bir bel dumduz bir karin incecik kollar 🧘🏼‍♀️
Çekemeyenler soracak aaa coK zayıflamışsın ne yaptin kiz diye havali bi sekilde saglikli beslendim dicez🧘🏼‍♀️
Ayyy hadi inşallah, yüzbin kere Aminn.

Düzeltme bir ki:
Balım, nasıl betimlediysen hayalimdeki beni seyretmeye doyamadım 🤭😉🥰😅😘❤️

X