Allahm yarabbim ben neden kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı)
43 dk başka bir 3 mil videosu yaptım
8722 adım olmuş
Çok şükür balımGüzel bir yaşta gelmiş kızın, şimdi sana arkadaş gibidir.
Aynen yaa ben de çok acıktım sabahı bekliyorum. bol bol su içiyorum şimdi.
Ben bugün 6da tükkanı kapattım canım ama çok acıktım, suyla idare ediyorum.
Evet çok üzülüyordum canım, çok şükür iyisin.
Altı yaşına girecek oğlum hala aynıÇok sevinirim cnmbak az önce uyudu diye bıraktık, odadan çıkar çıkmaz anneeee sesi geldi Nasıl yapıyor, anında uyuyup anında nasıl uyanıyor çözemiyorum. Bazen beni uyutuyor düşün.
Yaaaa sudem kızardım yineO minnoş büyümemis de ondan gençlik iksirini buldu zaar
Boşuna ergen dememisiz
Benjamin Button maşallah
Ha ha
Senin şeklini yerim Enerjim
Çakra,kalp gözü, enerjiacik olmayan bir şey mi var?
10 dk da bölgesel yaptım geldimAllahm yarabbim ben neden kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum
Şu kizin enerjisindem bana da ver Yarabbim
Kahvaltidan önce mi yaptin bu kadar sporu yoksa10 dk da bölgesel yaptım geldim
Şimdi ne yapsam?
Gidip bir krepyapayım evde ekmek yok
Gece uyumaz, gündüz forumdan çıkmaz Jet Sudem, ne ara yaptın bunları40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı)
8722 adım olmuş
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş Civcivim. Attan hızlı şeylere binmemiz şart olduKahvaltidan önce mi yaptin bu kadar sporu yoksa
Maşallah
Hakkaten ha gece de uyumuyo bu kiz nasil oluyo bu isGece uyumaz, gündüz forumdan çıkmaz Jet Sudem, ne ara yaptın bunları
Hemen mutfağı toplayıp ışık hızıyla yetişiyorum
Sabah sabah neyin kıskançlığını yaptı enişte beyOff benimkininde tam kıskançlık yapacağı tuttu. Şöyle keyifle bir kutlama mesajı yazamadım ya
Boncuğum tebrik ederim, şımarmak yok bak aynen devamÇünkü sen zayıfladım diye kutlama yapmaya çok müsaitsin, kendimden biliyorum
Ayyy çok iyi dimi ya.Vavvvvv cok iyiii
Helalll be sana Sudem balım40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı)
8722 adım olmuş
Ben de 2 haftadir 69daydim insallah o direnci kirarim daha 3.5 kilo verdim yolun basinda ne duraklamasiysa buSabah sabah neyin kıskançlığını yaptı enişte bey
Çok teşekkür ederim kuzumsöz şımarmam, Allah'ım her şeyimiz nasıl da benziyor
Ayyy çok iyi dimi ya.
Helalll be sana Sudem balım
Duraklama değil de belki tam adapte olamamışsındır canım, bu hafta hepimiz çok güzel başlayacağız yeni yıla.Ben de 2 haftadir 69daydim insallah o direnci kirarim daha 3.5 kilo verdim yolun basinda ne duraklamasiysa bu
Neyse inaniyorum güzel eksi gelecek bu hafta su gibi akip gidecek yağlar
Süpersin Songül’ümKizlaarr tartıda ne de güzel bir rakam gördüm şimdi
Sportif Sudemim40 dk 3 mill Amerikan Heart videosu yaptım.(dün yetiştiremedim 5 dk yaptim yarım kalmıştı)
8722 adım olmuş
Canım yarından tezi yok üstümüzdeki rehaveti atalım 1 Şubatta hepimiz harika sonuçlarla burada olacağızAllahm yarabbim ben neden kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum
Şu kizin enerjisindem bana da ver Yarabbim
Bayan Secret iş başındaBen de 2 haftadir 69daydim insallah o direnci kirarim daha 3.5 kilo verdim yolun basinda ne duraklamasiysa bu
Neyse inaniyorum güzel eksi gelecek bu hafta su gibi akip gidecek yağlar
Düzeltme bir ki:Bayan Secret iş başında
Yawrum totem yaparken bizide kat olumlamaya bu kadar bencil olma
Bende inanıyorum sen çabuk vereceksin
Mutfaktaydım (temizlik) gel yanıma otur dedi, oturdum, sen durmadan neler yazıp çiziyorsun dedi surat astı, yediklerimi dedim, bakıştık, birşey diyemedi, yani yalan da değil, Yediklerimi yazarken sohbet ediyorum. Belki ters söylemiş olabilirimSabah sabah neyin kıskançlığını yaptı enişte bey
Çok teşekkür ederim kuzumsöz şımarmam, Allah'ım her şeyimiz nasıl da benziyor
Ayyy çok iyi dimi ya.
Helalll be sana Sudem balım
Kolay gelsin canımHadin ben gidiyorum toz almaya görüşürüz
Ayyy hadi inşallah, yüzbin kere Aminn.Düzeltme bir ki:
İnanıyorum güçlü kadınların hepsinden yağlar su gibi akıp gidecek taş gibi adeta rus kızlarini ozendiren vücutlarimiz olacak yuvarlak popo ince bir bel dumduz bir karin incecik kollar
Çekemeyenler soracak aaa coK zayıflamışsın ne yaptin kiz diye havali bi sekilde saglikli beslendim dicez
Balım, nasıl betimlediysen hayalimdeki beni seyretmeye doyamadımDüzeltme bir ki:
İnanıyorum güçlü kadınların hepsinden yağlar su gibi akıp gidecek taş gibi adeta rus kızlarini ozendiren vücutlarimiz olacak yuvarlak popo ince bir bel dumduz bir karin incecik kollar
Çekemeyenler soracak aaa coK zayıflamışsın ne yaptin kiz diye havali bi sekilde saglikli beslendim dicez