70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Su son yazdihina inanir miskn karnim agridi gulmekten buyuk buyuk ninelerimiz gormesin bu yazeiklarimizi mezardan sopayla cikarlar valla siz ne degee bilmez kizlarsiniz diye
Tülbentleri diyorsan canım büyük ninelere gerek yok, annem yapıyor o işi o bana soylendikce ben de ona ne diye yaptın bunları, benim başım açık, ne yapacam al götür diyorum. Goturmeyince de kullanıyorum işte
Regl olmana sevindim canım, en azından şüphen kalmadı.

Ben de bir haftadır hastalık yüzünden iyice saldım, eşimle de kavga etmeyelim diye yedim. Yarın sonuçlar güzel çıksın da düzenime döneyim hemen. Var mısın yarın güzel bir başlangıç yapmaya balım
Eki Görüntüle 2761496 ballarimmm
Gecen Cuma 84.25
Bugun 83.3
Giden. 950 gr
İncim çok güzel bir eksi, tebrik ediyorum balım
Yemin ediyorm ben de demin seni etiketlicektim bugun ugramadin sanki dicektim bu kadar olur
Hosgeldin songülüm ne yaptin nasilsin
Ugrayamadim canım, derslerim vardı. Çok şükür dönem de bitti bugün, bitiş işleriyle uğraştım. Kalorifer kazanı dün gece arıza çıkarmıştı, bugün onlar tamire geldi, evin eksikleri için alışverişe falan da gittik. Yemeği yedik toparladım geldim şükürler olsun. Aşırı da uykum var valla. Sen ne yaptın balım, iyi misin.

İyiyim ben de kuzum yuvarlanip gidiyoruz bildigin gibi
Yarin güzel bi baslangic yapmaya tabiki varım hadi bakalim yasasin saglikli beslenmek

Artik abur cubur yemekten de zevk almiyorum psikolojik midir bilmiyorum da. Sebepsizce yiyorum ama. Bi daha da yemem hic tatli değildi zaten

İnşallah yarin güzel sonuclr alcaksin canim

Ben ananeme vericem gekdihinde hepsini topladim anneme getirdim bi kac tane kaldi

o çeyizleri kullanmıyorsanız ben misafirliğe giderken yanımda götürür hediye veririm kullanacağını düşündüğüm kişilere. ya da evime biri gelince veririm.

annemden kalma bı alışkanlık, annem hep öyle yapardı. hala da sürekli bı yandan yapar bı yandan dağıtır:) çeyizin sadakasi der verdiği şeyler için. hatta üşenmez bohça yapar, sarar süsler poşetler:)

artik pandemi var diye dolasamiyoruz tabi ama iş arkadaşlarıma da veriyorum.
minimal hayata geçmeye ceyizden başlayacaksınız hediye edebilirsiniz:)

Ben bunu yapsam annem cok üzülür emek emek isledim yillardir diye kaynanam da gelinin ceyizini ese dosta gösteremiyorum diye kızar

Kısacasi bu is benim zararima olur her köşeden bir aparkat gelir

Ben bunu yapsam annem cok üzülür emek emek isledim yillardir diye kaynanam da gelinin ceyizini ese dosta gösteremiyorum diye kızar

çok meraklilarsa alıp paylassinlar senin çeyizi

benim kaynanam komşularım senin evini merak ediyo demişti ben yeni evliyken. senin komşularının benim evimde ne işi var ben senin evinde bile görmedim onları demiştim kaldı ki çeyizine baksinlar diyecek iyi gelinsin sen anladım

Bide beni dusunun ben yeni gelinim her yerden iğne oyali dantelli havlular tülbentler çıkıyo ben mi gelinim onlar mi belli degil pek süslüler
Yok seninkiler daha durabilir sen yeni gelinsin anacim tadini cikar ben dantellwrimi sermistim bide tam gelin ewiydi bide her seyim pembe benim mutfakta tam yeni gelin programina yakisir bi ewdi

Yok seninkiler daha durabilir sen yeni gelinsin anacim tadini cikar ben dantellwrimi sermistim bide tam gelin ewiydi bide her seyim pembe benim mutfakta tam yeni gelin programina yakisir bi ewdi

ah benim pembik gelinim

evi çok merak ettim şu an benim evime gelen de eşya azlığı sadeliği ve renklerden dolayı bekar erkek evi demişti

Ahhh samdan daha iki üc ay önce 10 kisilik bi komsu ordusuyla evimi basmisligi var anlatmaya kalksam neler cikar da susuyorum kötü gelin olma yolunda ilerliyorum inşallah iyi oldugum söylenemez

Coook iyi yapmissin tebrik ediyorum ayakta alkisliyorum seni

Kısır döngü gibi hep aynı yere donmeyelim balım, önceden nasıl yaptıysak yine yapalım ve koruyalım, öyleyse yarın sabah başlıyoruz ve mutlaka menü paylaşıyoruz. Ben düzgün yemedigim için bu hafta yazmadım.
Kizlar yarin ben tartiya ne icin cikicam bilmiyorum sanirim venimki kilo korumaya evrildi bu is esimin cok hosuna gidicek cunku zayiflamami istemiyo
Sen de görüntünden memnunsan canım korumak da gayet iyidir.
Ben ananeme vericem gekdihinde hepsini topladim anneme getirdim bi kac tane kaldi
Annem çeyiz geri mi alınirmış diyerek almıyor
Bide beni dusunun ben yeni gelinim her yerden iğne oyali dantelli havlular tülbentler çıkıyo ben mi gelinim onlar mi belli degil pek süslüler
Aynen canım yaa, neler neler var öyle, havluda yüzüne silecek yer yok işlemeler yüzünden

bizim evler de uzak gelseler iki vesayet, kpss çalışıyorum bı yandan, eşim polis gece gündüz çalışma saatleri karışık.

zaten utanıyodu kaynanam benim evimden onun istediği gibi döşenmemisti

nasıl bastı anlatsana civcik. dedikoduya ihtiyacım var

Ayy normalde hic sevmem be kuzum öyle seyleri ben biraz sadelik seviyorum ama bu gelenekler
Sen tam bir yeni gelinmissin hakkini vermissin desene
ah benim pembik gelinim

evi çok merak ettim şu an benim evime gelen de eşya azlığı sadeliği ve renklerden dolayı bekar erkek evi demişti
Senle biraz zevklerimiz uyusuyo şamdan ben de elimden geldigi kadar sade kalmaya çalışıyorum sürekli uyarilara maruz kaliyorum sen yeni gelinsin şöyle yap sunu ser şunlari ört falan

Bizde de aynisi olmustu valla ewin icini hayvanat bahcesini gezmeye gelenler gibi gezecek bisey bulmuslardi ne alakaysa

Ay ne guzel en iyisi valla benkm cok esyam yok ama avangarde diyebilirim ve cocukla tam xildirmalik
avangard mobilyaya bakmak çok zor ya Allah kolaylık versin.

benim çocuktan önce de eşim ve arkadaşları çocuk gibi batiriyodu

Güzel eşarplar ve yazmalar vardı ben de onları hediye ettim bir yerlere gittikçe. Tülbentler uygun olmaz diye düşündüm. Dantelleri kız kardeşim evlenirken anneme verdim, al onun böyle çeyizi yok, köy da görsünler diye kandırdım kvden gelenlere dokunmuyorum gönül koymasın diye.

Keşke bıraksalar artık şu çeyiz işini
Ben hiç birini kullanmadım hepsi baza altında durdu öylece. Emeklerine yazık günah.
ah benim pembik gelinim

Benim de evim en baştan beri çok sadedir, kalabalıkla da hiç uğraşamam, yoruyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…