- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Hah tamam simdi netlestiCanım doğru hatırlıyorsun
İkimiz de sınıf öğretmeni yiz.
Ben 3.sinif.
Aslım 4.sinif ama ölçme değerlendirme merkezinde çalışıyor kitaplara soru filan hazırlıyor öğrenci kısmında değil artık.
Allah da seni güldürsun emiSorma ya aslim bayağı sarsiyo su an makam seyimitemizlik için koltuguma göz koymayan da ne biliyim yani
Tarhana çorbası yanina firinda tavuklu bezelye. Yanina ayran ya da salata yaparim. Normalde pilav yapardim ama diyette olunca bayagidir yapmiyorum
Canım sana da kısmet olacak sabret azHah tamam simdi netlesti
Ne kaa güzel
Sorma ya aslim bayağı sarsiyo su an makam seyimitemizlik için koltuguma göz koymayan da ne biliyim yani
Tarhana çorbası yanina firinda tavuklu bezelye. Yanina ayran ya da salata yaparim. Normalde pilav yapardim ama diyette olunca bayagidir yapmiyorum
Canım doğru hatırlıyorsun
İkimiz de sınıf öğretmeni yiz.
Ben 3.sinif.
Aslım 4.sinif ama ölçme değerlendirme merkezinde çalışıyor kitaplara soru filan hazırlıyor öğrenci kısmında değil artık.
Evet canim 2022de. tam tarih henuz belli değil. Bu sene de normalde temmuzdaydi virüsten dolayi eylüle ertelendi bayagi sürunerek calistim son aylarCanım sana da kısmet olacak sabret az
Seneye mi senin sınav?
Şamdan geçen çift yıl filan demişti?
2021 çok yakın ya. 2022 de girerim.Valla iyi yaptin enercim ben de kendime kizginim
Dun sabah azcik calismistim devam etcektim kahvaltiyi bi yaptik sonrasini hatirlamiyorum tüm gün ne yaptim nasil gecti. Gece 11 de aklima geldi aa ders dedim kaldimartik günde 1 2 saat duzen oturtmak şart.
Birazdan gidip cezami yerine getiririm efenim saygılar
Sen de calis ama bak. 2021 e az kaldi ona göre
Enerji ve Civciv mekik aleti diyorum ya benayyyy yine çok güldüm ki bennnn
O zaman tamam enercim 2022ye devamke2021 çok yakın ya. 2022 de girerim.
Şimdi her an taşınma durumu olursa kafadan 1 ayımı alır çok strese girerim yeterince çalışmamıştım diye.
Nasılsa 2022 gk gy si de B için lazım olacakmış. A ve B hangisi olursa elimde bulunur.
Zırt pırt sınavla uğraşamam toptan 2022 de hallederim
Dur bakayım ya kafam karıştı.
Önce A için yaşlara bir daha bakayım. Sınav tarihine bakayım. Alanı bu sene, gk gy seneye oluyorsa ona da o zaman girsem.
Canım Eylül de girdin mi sen ?Evet canim 2022de. tam tarih henuz belli değil. Bu sene de normalde temmuzdaydi virüsten dolayi eylüle ertelendi bayagi sürunerek calistim son aylar
Amin inşallah sudem balım
İnsallah canim bakalimGayet iyi canim önümüzdeki hafta daha iyi olur
Aynen balimmm aslinda az az vermek daha iyi dha kaliciİncim Balım maşaallah güzel eksi olmuş
Yarına 1i de geçerdi o
Evet canim 2020 eylüldekine girdim ben.
Canım Eylül de girdin mi sen ?
Alım nasıl sizin bölümde?
Olacak canım secret yapmaya devam
Saol balimmmBen çalışkanım örtmenim bulaşık makinede çamaşır da yıkanıyor
Şimdi de tarçınlı kayısıli form çayımı içiyorum
Yarına hazırlık
Korkulu rüya görmekten ise uyanık kalmak her zaman daha iyidir
Koltuk sallanıyor bebem
Koltuğunda gözü mu varmış Aslı nin
Vooov
Tebrikler
Böyle devam canım harikasın
Ne pişirdin güzellik
ÖnümuzDeki hafta daha dikkatli olucam sporu biraz daha arttirayimCanım her hafta 950 versen ne güzel olur
Bu hafta ne yaptıysan aynısını yap bence
İncim nasip olursa seninle her yere gelip avutacam ben seniAynen balimmm aslinda az az vermek daha iyi dha kalicikendimi avutma yöntemim
Hayırlısı olsunEvet canim 2020 eylüldekine girdim ben.
Yani alımlar cok degisiyo bizim bölümde. Ama öyle harika değil. Kafam rahat kesin atanirim diyerek kadro beklemek icin 90 civari alsam hic fena olmaz.
Gecen sene 84le girdi en son kisi.
Bu sene belki alirdim o puanı sudem de sorular cidden cok farkli geldi girdigim denemelerde 90 100 net cikariyodum sinavin alakasi bile yoktu onlarla. Turkceden vurdular bu sene ki ben normalde cok guvenirim turkceme. Turkce gidince sinav komple gitti gibi bir sey oldu kısacası. Zaten psikolojik bi sinav sakin kalmayi yonetmeyi başarabilen kazaniyo
Amin amin balımHayırlısı olsun
Herkes zor dedi bu yıl zaten
Hadi ya 5 pro mu?Amin amin balım
Hiişt 5 misafir cikin ortaya valla kizmicam