70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İncim nasip olursa seninle her yere gelip avutacam ben seni
950 gr da iyi bence 1 hafta İçin. Biraz karışık geçti bu haftan zaten
o zaman bekliyorum canımmmm aynen biraz karışık ve hasta gecti ama iyiyim çok şükür köyr gidiyorum yine ama kaçamak yokkkkk

Seni de hepimiz çok seviyoruz Günlüğümüz hatta mükemmel sevmediğim hiç kimse yok sizin yeriniz bir tik daha farklı bile olsa sevgi böcüğü yaptınız beni
Seni varya seniii, böyle sıkıştıra sıkıştıra hunharca sevecem elime geçirirsem
Bu kadar tatlı olmayı men ediyorum sana
Songülüm olsa zinhar yasaklardı

Kiz gunes dogduda benim gunahlar cogaldi fazlasiyla diksi yerinde de borek corek yapmislar yemek yapan yer de yok benim diyet cok kotuye gidiyo
Hiç kızacak havamda da değilim ama şu gülmem geçsin, bir azarlayım seni, bu ne gevşeklik diyeyim, söyleneyim bir iki

Civcivle ikiniz saldım çayıra oldunuz...
Ne ara oldunuz, kim saldı anlamadım
Siz eskiden böyle değildiniz

iyi akşamlar sevgili güçlü hatunlar

15 Ocak menüm

sabah 6:30
5 yarım ceviz
1 yumurta
bir çay kaşığı bal
iki dilim peynir
beş zeytin
iki kayısı
bir dilim ekmek

akşam 18:00
bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon yeşil mercimek salatası
üç tane sarma

günlük almam gereken kaloriyi dolduramadim kızlar. canım bişey de istemiyo. sütlü Nescafe yaptım ama hala açık var

6 bin adım

Su şu an 1 litre civarı. oruç olduğum için yeni başlıyorum şu içmeye. tamamlicam inşallah

İyiyim sükür kuşum sen nasılsın
Hastaligin ne durumda insallah gecmistir
Sorma enercim sorma. Ama bugün o his gitti biliyo musun artik eminim hormonsal biseydi bu. Resmen gözüm döndu ya doyamiyodum bi türlü..

Bu gece artik fermuari cektim midem bos uyucam.. yarin da sporuma devam..

2 aydir regl dönemlerim yaklasinca böyle gözüm dönüyo. bi dahaki dönem aklimda olsun kendimi telkin edicem normal bi donemmis gibi sürekli acikmadan atlatmaya caliscam ona göre ayarlicam menülerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…