Bırak okusunlar,feyz alırlarAmin amin balım
Hiişt 5 misafir cikin ortaya valla kizmicam
Hepsi pro degil bi kısmı cikis yapip okuyor koskoca kkde bizim konuyu bulmuslar ne hikmetse.Hadi ya 5 pro mu?
Hayran ne kadar çok civcivim
Kabagi duyunca kacmislar bak 3 kisi kalmisBırak okusunlar,feyz alırlar
Peynirli kabak rulo ikram edeyim
Boşver faydası bize kalsınKabagi duyunca kacmislar bak 3 kisi kalmishalbuki cok faydalidir ama siz bilirsiniz
o zaman bekliyorum canımmmmİncim nasip olursa seninle her yere gelip avutacam ben seni
950 gr da iyi bence 1 hafta İçin. Biraz karışık geçti bu haftan zaten
biz nasıl görüyoruz baktıklarını ya da ziyaretçileri. valla ben bi çözemedim bu kk yıHadi ya 5 pro mu?
Hayran ne kadar çok civcivim
Pro üyeler görüyor canım ben de senin gibi göremiyorumbiz nasıl görüyoruz baktıklarını ya da ziyaretçileri. valla ben bi çözemedim bu kk yı
İncim daha çok verebilirsin 1,5 kg kadar gayet normal bir kilo verme olurAynen balimmm aslinda az az vermek daha iyi dha kalicikendimi avutma yöntemim
hımm tamam canım o zaman sen önemsemiyorsa bende önemsemiyorum demektir:)Pro üyeler görüyor canım ben de senin gibi göremiyorumönemsemiyorum da
tamam balım önümüzdeki hafta hedefim var ona ulaşmaya çalışacagımİncim daha çok verebilirsin 1,5 kg kadar gayet normal bir kilo verme olur
Onu sevmeyen mi var Leylammsudem34 balım balların en balı hep tatlı en tatlı arkadaşım canım nasıl geçti günün Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi
Seni de hepimiz çok seviyoruzOnu sevmeyen mi var Leylamm
Kiz gunes dogduda benim gunahlar cogaldi fazlasiyla
Seni varya seniii, böyle sıkıştıra sıkıştıra hunharca sevecem elime geçirirsemSeni de hepimiz çok seviyoruzGünlüğümüz hatta mükemmel sevmediğim hiç kimse yok sizin yeriniz bir tik daha farklı bile olsa sevgi böcüğü yaptınız beni
Hiç kızacak havamda da değilim amaKiz gunes dogduda benim gunahlar cogaldi fazlasiyladiksi yerinde de borek corek yapmislar yemek yapan yer de yok benim diyet cok kotuye gidiyo
İyiyim sükür kuşum sen nasılsınSaricivcivcikcik canım nasılsın?
Sorma enercim sorma. Ama bugün o his gitti biliyo musun artik eminim hormonsal biseydi bu. Resmen gözüm döndu ya doyamiyodum bi türlü..Hiç kızacak havamda da değilim amaşu gülmem geçsin, bir azarlayım seni, bu ne gevşeklik diyeyim, söyleneyim bir iki
Civcivle ikiniz saldım çayıra oldunuz...
Ne ara oldunuz, kim saldı anlamadım
Siz eskiden böyle değildiniz