70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İncim nasip olursa seninle her yere gelip avutacam ben seni 😁
950 gr da iyi bence 1 hafta İçin. Biraz karışık geçti bu haftan zaten 😍
o zaman bekliyorum canımmmm :KK19: aynen biraz karışık ve hasta gecti ama iyiyim çok şükür köyr gidiyorum yine ama kaçamak yokkkkk :KK20::KK20:

Seni de hepimiz çok seviyoruz 😍😍😍 Günlüğümüz hatta mükemmel sevmediğim hiç kimse yok 😍😍😍 sizin yeriniz bir tik daha farklı bile olsa sevgi böcüğü yaptınız beni ❤️❤️❤️
Seni varya seniii, böyle sıkıştıra sıkıştıra hunharca sevecem elime geçirirsem 😍
Bu kadar tatlı olmayı men ediyorum sana😁
Songülüm olsa zinhar yasaklardı :KK70:

Kiz gunes dogduda benim gunahlar cogaldi fazlasiyla 🤣🤣🤣 diksi yerinde de borek corek yapmislar yemek yapan yer de yok benim diyet cok kotuye gidiyo 💩💩💩💩💩💩
Hiç kızacak havamda da değilim ama😁 şu gülmem geçsin, bir azarlayım seni, bu ne gevşeklik diyeyim, söyleneyim bir iki :KK67:

Civcivle ikiniz saldım çayıra oldunuz...
Ne ara oldunuz, kim saldı anlamadım:KK4:
Siz eskiden böyle değildiniz :KK57:

iyi akşamlar sevgili güçlü hatunlar💪💪

15 Ocak menüm

sabah 6:30
5 yarım ceviz
1 yumurta
bir çay kaşığı bal
iki dilim peynir
beş zeytin
iki kayısı
bir dilim ekmek

akşam 18:00
bir kase tarhana çorbası
bir porsiyon yeşil mercimek salatası
üç tane sarma

günlük almam gereken kaloriyi dolduramadim kızlar. canım bişey de istemiyo. sütlü Nescafe yaptım ama hala açık var🤷

6 bin adım

Su şu an 1 litre civarı. oruç olduğum için yeni başlıyorum şu içmeye. tamamlicam inşallah

İyiyim sükür kuşum sen nasılsın ☺️💚
Hastaligin ne durumda insallah gecmistir:KK43:
Hiç kızacak havamda da değilim ama😁 şu gülmem geçsin, bir azarlayım seni, bu ne gevşeklik diyeyim, söyleneyim bir iki :KK67:

Civcivle ikiniz saldım çayıra oldunuz...
Ne ara oldunuz, kim saldı anlamadım:KK4:
Siz eskiden böyle değildiniz :KK57:
Sorma enercim sorma. Ama bugün o his gitti biliyo musun artik eminim hormonsal biseydi bu. Resmen gözüm döndu ya doyamiyodum bi türlü..

Bu gece artik fermuari cektim midem bos uyucam.. yarin da sporuma devam..

2 aydir regl dönemlerim yaklasinca böyle gözüm dönüyo. bi dahaki dönem aklimda olsun kendimi telkin edicem normal bi donemmis gibi sürekli acikmadan atlatmaya caliscam ona göre ayarlicam menülerimi.

X