- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Ayy normalde hic sevmem be kuzum öyle seyleri ben biraz sadelik seviyorum ama bu gelenekler
Sen tam bir yeni gelinmissin hakkini vermissin desene
Senle biraz zevklerimiz uyusuyo şamdan ben de elimden geldigi kadar sade kalmaya çalışıyorumsürekli uyarilara maruz kaliyorum sen yeni gelinsin şöyle yap sunu ser şunlari ört falan
Güzel eşarplar ve yazmalar vardı ben de onları hediye ettim bir yerlere gittikçe. Tülbentler uygun olmaz diye düşündüm. Dantelleri kız kardeşim evlenirken anneme verdim, al onun böyle çeyizi yok, köy da görsünler diye kandırdımkvden gelenlere dokunmuyorum gönül koymasın diye.
Keşke bıraksalar artık şu çeyiz işini
Ben hiç birini kullanmadım hepsi baza altında durdu öylece. Emeklerine yazık günah.
Benim de evim en baştan beri çok sadedir, kalabalıkla da hiç uğraşamam, yoruyor beni.
Ayy krize girdim ceyiz geri mi alinirmis diyerek almiyo muAnnem çeyiz geri mi alınirmış diyerek almıyor
Aynen canım yaa, neler neler var öyle, havluda yüzüne silecek yer yok işlemeler yüzünden
Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saatbizim evler de uzak gelseler iki vesayet, kpss çalışıyorum bı yandan, eşim polis gece gündüz çalışma saatleri karışık.
zaten utanıyodu kaynanam benim evimdenonun istediği gibi döşenmemisti
nasıl bastı anlatsana civcik. dedikoduya ihtiyacım var
Ayy krize girdim ceyiz geri mi alinirmis diyerek almiyo muya yicem anneni
Misafir gelince o havlulari cikariyorum bunlari kullanma diyo benimki de o zaman neden varlar hala çözemedim ben kullaniyorum yine de
Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saat
Benimki de bayagi bi diretti onun istedigi koltuk takimini aliyim diye de almadim ne münasebet..
Nasil bastı bize gelmislerdi. Bi baktik telde konusuyo gelin cay icelim falan diye. Sonra kendimi cay demleyip gün tabagi hazirlarken buldum ne olduğunu anlamadan
Aman bosver anlattikca daha cok sinirleniyorum bak hararet basti yine
Bende evlenecek olanlara çok hediye ettim çeyizimdeno çeyizleri kullanmıyorsanız ben misafirliğe giderken yanımda götürür hediye veririm kullanacağını düşündüğüm kişilere. ya da evime biri gelince veririm.
annemden kalma bı alışkanlık, annem hep öyle yapardı. hala da sürekli bı yandan yapar bı yandan dağıtır:) çeyizin sadakasi der verdiği şeyler için. hatta üşenmez bohça yapar, sarar süsler poşetler:)
artik pandemi var diye dolasamiyoruz tabi ama iş arkadaşlarıma da veriyorum.
minimal hayata geçmeye ceyizden başlayacaksınız hediye edebilirsiniz:)
Benzetmeye bayıldım hakkaten öyleBizde de aynisi olmustu valla ewin icini hayvanat bahcesini gezmeye gelenler gibi gezecek bisey bulmuslardi ne alakaysa
Allah seni napmasinbiz evlendik salonda bı orta sehpa var bide yemek masası. üstleri boştu. kaynanam her geldiğinde üstüne bişeyler sermeye çalışırdı. şundan alıyım sana bundan alıyım sana
çok sonra anladım kadın utaniyomus benim evimden süslemeye calisiyomus. bı gün benim çeyizi gördü şok geçirdi. yok saniyomus kadın sermedim ona göstermedim diye
ama salonda şu an orta sehpa da yok sadece yemek masasıkaynanam hala utanıyo mu bilmiyorum
Bende evlenecek olanlara çok hediye ettim çeyizimden
yemin ederim aynı benBenzetmeye bayıldım hakkaten öyle
Allah seni napmasin
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar
Ama valla ben tam bir odunum elimde değilbiraz agırbasli bi insanım karakter olarak
Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerleniren güzel yanı bır iki saatte bitiyo bütün temizlik
en güzeli vermek zaten çok da iyi yapmışsınboşu boşuna bekleyip sararacagina değerlenmis hepsi.
danteller iğne oyaları takımlar bende de çok var. ama onları şimdilik saklıyorum:)
Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyorAyy krize girdim ceyiz geri mi alinirmis diyerek almiyo muya yicem anneni
Misafir gelince o havlulari cikariyorum bunlari kullanma diyo benimki de o zaman neden varlar hala çözemedim ben kullaniyorum yine de
Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saat
Benimki de bayagi bi diretti onun istedigi koltuk takimini aliyim diye de almadim ne münasebet..
Nasil bastı bize gelmislerdi. Bi baktik telde konusuyo gelin cay icelim falan diye. Sonra kendimi cay demleyip gün tabagi hazirlarken buldum ne olduğunu anlamadan
Aman bosver anlattikca daha cok sinirleniyorum bak hararet basti yine
Yok artik e sen benim hayalimdeki hayatı yasiyosun resmen benden bi tane daha var gibi hissettim su anben atanıp şehir değiştirdim darısı başına civcik
beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz. coooooookkkk güzel bir duygu
çok ortak noktamız var inanamazsin. benimkide akraba istilasına uğrattı evimi. yemek yaptım bende tencere tencere
hayatımda yaptığım en iyi şey atanmakti
Amin canım İnşallahsen çok tatlı yüce gönüllü bı kadınsın zaten
Allah hayrını kabul etsin negom
Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerlenir
Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyoronları yıkamak da mümkün değil ki, kullan at mı yapalım
Yok artik e sen benim hayalimdeki hayatı yasiyosun resmen benden bi tane daha var gibi hissettim su an
İnşallah devami da sana benzerhoş benimki uzakta da olsa 2 ayda bir gelir kalır gezmeye bayilir da biraz
Annemle ayni sehirdeyim su an en azından
Yaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kızyaaa ders çalışmayı bırakma sakınçok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun
ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo
Nego masallah15 ocak menüsü
9:30 :Biberli omlet,peynir,3 zeytin,maydanoz,1.5 dilim tbe
13:30 :3 ızgara köfte,3 peynirli ızgara kabak rulo,salata
16:30 :Yarım ayva, yarım portakal
19:00 :Buharda pişmiş brokoli salatası,4 kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 5 bin adım
benim hikayem aslında fiyasko civcivimDYaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kız
Bu arada sen kacla atandin nasil calistin ne bileyim bilmem gereken seyler varsa söyle ben de uyguluyum
Gerci sihirli bi formül yok biliyorum cok calismaktan geciyo yol...
Olsun olsun,sabah kaldığın yerden devamNego masallah
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz
Ayy duymak çok hoşuma gitti şu ansudem34 balım balların en balı hep tatlı en tatlı arkadaşım canım nasıl geçti günün Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi
Onu sevmeyen mi var Leylamm
Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da var daha ne olsun15 ocak menüsü
9:30 :Biberli omlet,peynir,3 zeytin,maydanoz,1.5 dilim tbe
13:30 :3 ızgara köfte,3 peynirli ızgara kabak rulo,salata
16:30 :Yarım ayva, yarım portakal
19:00 :Buharda pişmiş brokoli salatası,4 kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 5 bin adım
Biz de hemen buluşma noktasına gideceğiz canımNego masallah
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz