70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

biz evlendik salonda bı orta sehpa var bide yemek masası. üstleri boştu. kaynanam her geldiğinde üstüne bişeyler sermeye çalışırdı. şundan alıyım sana bundan alıyım sana

çok sonra anladım kadın utaniyomus benim evimden süslemeye calisiyomus. bı gün benim çeyizi gördü şok geçirdi. yok saniyomus kadın sermedim ona göstermedim diye

ama salonda şu an orta sehpa da yok sadece yemek masası kaynanam hala utanıyo mu bilmiyorum

en güzel yanı bır iki saatte bitiyo bütün temizlik

en güzeli vermek zaten çok da iyi yapmışsın boşu boşuna bekleyip sararacagina değerlenmis hepsi.

danteller iğne oyaları takımlar bende de çok var. ama onları şimdilik saklıyorum:)

Annem çeyiz geri mi alınirmış diyerek almıyor

Aynen canım yaa, neler neler var öyle, havluda yüzüne silecek yer yok işlemeler yüzünden
Ayy krize girdim ceyiz geri mi alinirmis diyerek almiyo mu ya yicem anneni
Misafir gelince o havlulari cikariyorum bunlari kullanma diyo benimki de o zaman neden varlar hala çözemedim ben kullaniyorum yine de
Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saat
Benimki de bayagi bi diretti onun istedigi koltuk takimini aliyim diye de almadim ne münasebet..
Nasil bastı bize gelmislerdi. Bi baktik telde konusuyo gelin cay icelim falan diye. Sonra kendimi cay demleyip gün tabagi hazirlarken buldum ne olduğunu anlamadan

Aman bosver anlattikca daha cok sinirleniyorum bak hararet basti yine

ben atanıp şehir değiştirdim darısı başına civcik

beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz. coooooookkkk güzel bir duygu

çok ortak noktamız var inanamazsin. benimkide akraba istilasına uğrattı evimi. yemek yaptım bende tencere tencere

hayatımda yaptığım en iyi şey atanmakti

Bende evlenecek olanlara çok hediye ettim çeyizimden

Bizde de aynisi olmustu valla ewin icini hayvanat bahcesini gezmeye gelenler gibi gezecek bisey bulmuslardi ne alakaysa
Benzetmeye bayıldım hakkaten öyle
Allah seni napmasin
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar
Ama valla ben tam bir odunum elimde değil biraz agırbasli bi insanım karakter olarak

yemin ederim aynı ben

kaynanan da aynı kaynanam
hayır süslenip evini suslesen de kiskaniyo bu kez dengesizler anacim yaranilmaz bunlara

Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerlenir
Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyor onları yıkamak da mümkün değil ki, kullan at mı yapalım

Yok artik e sen benim hayalimdeki hayatı yasiyosun resmen benden bi tane daha var gibi hissettim su an

İnşallah devami da sana benzer hoş benimki uzakta da olsa 2 ayda bir gelir kalır gezmeye bayilir da biraz

Annemle ayni sehirdeyim su an en azından

Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerlenir

Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyor onları yıkamak da mümkün değil ki, kullan at mı yapalım

değerli zaten şu an da onlar çok güzel dönüşüm yapılıyo onlardan benim için kiymetliler. fazlasını dağıtıyorum. yeteri kadarı evde duruyo:)

yaaa ders çalışmayı bırakma sakın çok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun

ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo

15 ocak menüsü

9:30 :Biberli omlet,peynir,3 zeytin,maydanoz,1.5 dilim tbe

13:30 :3 ızgara köfte,3 peynirli ızgara kabak rulo,salata

16:30 :Yarım ayva, yarım portakal

19:00 :Buharda pişmiş brokoli salatası,4 kaşık yoğurt

Su: 2 litre
Spor: 5 bin adım

yaaa ders çalışmayı bırakma sakın çok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun

ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo
Yaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kız
Bu arada sen kacla atandin nasil calistin ne bileyim bilmem gereken seyler varsa söyle ben de uyguluyum
Gerci sihirli bi formül yok biliyorum cok calismaktan geciyo yol...

Nego masallah
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz

Yaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kız
Bu arada sen kacla atandin nasil calistin ne bileyim bilmem gereken seyler varsa söyle ben de uyguluyum
Gerci sihirli bi formül yok biliyorum cok calismaktan geciyo yol...
benim hikayem aslında fiyasko civcivimD uzun uzun yazarım sıkılmazsan

Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da var daha ne olsun
Nego masallah
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz
Biz de hemen buluşma noktasına gideceğiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…