70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy normalde hic sevmem be kuzum öyle seyleri ben biraz sadelik seviyorum ama bu gelenekler😂😂
Sen tam bir yeni gelinmissin hakkini vermissin desene😂

Senle biraz zevklerimiz uyusuyo şamdan ben de elimden geldigi kadar sade kalmaya çalışıyorum 😂 sürekli uyarilara maruz kaliyorum sen yeni gelinsin şöyle yap sunu ser şunlari ört falan😂

biz evlendik salonda bı orta sehpa var bide yemek masası. üstleri boştu. kaynanam her geldiğinde üstüne bişeyler sermeye çalışırdı. şundan alıyım sana bundan alıyım sana:KK70:

çok sonra anladım kadın utaniyomus benim evimden süslemeye calisiyomus. bı gün benim çeyizi gördü şok geçirdi. yok saniyomus kadın sermedim ona göstermedim diye:KK70::KK70:

ama salonda şu an orta sehpa da yok sadece yemek masası:KK70: kaynanam hala utanıyo mu bilmiyorum:KK70:

Güzel eşarplar ve yazmalar vardı ben de onları hediye ettim bir yerlere gittikçe. Tülbentler uygun olmaz diye düşündüm. Dantelleri kız kardeşim evlenirken anneme verdim, al onun böyle çeyizi yok, köy da görsünler diye kandırdım 😂😂 kvden gelenlere dokunmuyorum gönül koymasın diye.

Keşke bıraksalar artık şu çeyiz işini 😂😂

Ben hiç birini kullanmadım hepsi baza altında durdu öylece. Emeklerine yazık günah.

Benim de evim en baştan beri çok sadedir, kalabalıkla da hiç uğraşamam, yoruyor beni.

en güzel yanı bır iki saatte bitiyo bütün temizlik😍😍

en güzeli vermek zaten çok da iyi yapmışsın 😍 boşu boşuna bekleyip sararacagina değerlenmis hepsi.

danteller iğne oyaları takımlar bende de çok var. ama onları şimdilik saklıyorum:)

Annem çeyiz geri mi alınirmış diyerek almıyor 😂😂

Aynen canım yaa, neler neler var öyle, havluda yüzüne silecek yer yok işlemeler yüzünden 😂😂
Ayy krize girdim ceyiz geri mi alinirmis diyerek almiyo mu 😂😂 ya yicem anneni😂
Misafir gelince o havlulari cikariyorum bunlari kullanma diyo benimki de o zaman neden varlar hala çözemedim ben kullaniyorum yine de😂😂
bizim evler de uzak gelseler iki vesayet, kpss çalışıyorum bı yandan, eşim polis gece gündüz çalışma saatleri karışık.

zaten utanıyodu kaynanam benim evimden:KK70: onun istediği gibi döşenmemisti:KK70::KK70:

nasıl bastı anlatsana civcik. dedikoduya ihtiyacım var:KK70:
Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saat :KK57:
Benimki de bayagi bi diretti onun istedigi koltuk takimini aliyim diye de almadim ne münasebet..
Nasil bastı bize gelmislerdi. Bi baktik telde konusuyo gelin cay icelim falan diye. Sonra kendimi cay demleyip gün tabagi hazirlarken buldum ne olduğunu anlamadan :KK53:

Aman bosver anlattikca daha cok sinirleniyorum bak hararet basti yine:confused:

Misafir gelince o havlulari cikariyorum bunlari kullanma diyo benimki de o zaman neden varlar hala çözemedim ben kullaniyorum yine de😂😂

Ayy ne diyosun sen ben misin ne kadar benziyoruz benim esim de polis ben de kpss çalışıyorum bizim de evler arasi 1 saat :KK57:
Benimki de bayagi bi diretti onun istedigi koltuk takimini aliyim diye de almadim ne münasebet..
Nasil bastı bize gelmislerdi. Bi baktik telde konusuyo gelin cay icelim falan diye. Sonra kendimi cay demleyip gün tabagi hazirlarken buldum ne olduğunu anlamadan :KK53:

ben atanıp şehir değiştirdim darısı başına civcik :KK8: :KK8:

beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz. coooooookkkk güzel bir duygu😍😍

çok ortak noktamız var inanamazsin. benimkide akraba istilasına uğrattı evimi. yemek yaptım bende tencere tencere:KK70::KK70:

hayatımda yaptığım en iyi şey atanmakti:KK70:

o çeyizleri kullanmıyorsanız ben misafirliğe giderken yanımda götürür hediye veririm kullanacağını düşündüğüm kişilere. ya da evime biri gelince veririm.

annemden kalma bı alışkanlık, annem hep öyle yapardı. hala da sürekli bı yandan yapar bı yandan dağıtır:) çeyizin sadakasi der verdiği şeyler için. hatta üşenmez bohça yapar, sarar süsler poşetler:)

artik pandemi var diye dolasamiyoruz tabi ama iş arkadaşlarıma da veriyorum.
minimal hayata geçmeye ceyizden başlayacaksınız hediye edebilirsiniz:)
Bende evlenecek olanlara çok hediye ettim çeyizimden👍

Bizde de aynisi olmustu valla ewin icini hayvanat bahcesini gezmeye gelenler gibi gezecek bisey bulmuslardi ne alakaysa
Benzetmeye bayıldım hakkaten öyle :KK70:
biz evlendik salonda bı orta sehpa var bide yemek masası. üstleri boştu. kaynanam her geldiğinde üstüne bişeyler sermeye çalışırdı. şundan alıyım sana bundan alıyım sana:KK70:

çok sonra anladım kadın utaniyomus benim evimden süslemeye calisiyomus. bı gün benim çeyizi gördü şok geçirdi. yok saniyomus kadın sermedim ona göstermedim diye:KK70::KK70:

ama salonda şu an orta sehpa da yok sadece yemek masası:KK70: kaynanam hala utanıyo mu bilmiyorum:KK70:
Allah seni napmasin:KK70: :KK70:
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar😂
Ama valla ben tam bir odunum elimde değil 😂😂 biraz agırbasli bi insanım karakter olarak 😬

Benzetmeye bayıldım hakkaten öyle :KK70:

Allah seni napmasin:KK70: :KK70:
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar😂
Ama valla ben tam bir odunum elimde değil 😂😂 biraz agırbasli bi insanım karakter olarak 😬
yemin ederim aynı ben:KK70::KK70:

kaynanan da aynı kaynanam:KK70::KK70:
hayır süslenip evini suslesen de kiskaniyo bu kez🤷 dengesizler anacim yaranilmaz bunlara😬

en güzel yanı bır iki saatte bitiyo bütün temizlik😍😍

en güzeli vermek zaten çok da iyi yapmışsın 😍 boşu boşuna bekleyip sararacagina değerlenmis hepsi.

danteller iğne oyaları takımlar bende de çok var. ama onları şimdilik saklıyorum:)
Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerlenir 😂😂

Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyor 😂😂 onları yıkamak da mümkün değil ki, kullan at mı yapalım 😂😂

ben atanıp şehir değiştirdim darısı başına civcik :KK8: :KK8:

beş yıldır ayrı şehirlerdeyiz. coooooookkkk güzel bir duygu😍😍

çok ortak noktamız var inanamazsin. benimkide akraba istilasına uğrattı evimi. yemek yaptım bende tencere tencere:KK70::KK70:

hayatımda yaptığım en iyi şey atanmakti:KK70:
Yok artik e sen benim hayalimdeki hayatı yasiyosun resmen benden bi tane daha var gibi hissettim su an😂

İnşallah devami da sana benzer 🤩 hoş benimki uzakta da olsa 2 ayda bir gelir kalır gezmeye bayilir da biraz😂

Annemle ayni sehirdeyim su an en azından ☺️

Belki bir gün antika diye satarız onları, bakarsın çok değerlenir 😂😂

Allah'ım seninki kullanmana da izin vermiyor 😂😂 onları yıkamak da mümkün değil ki, kullan at mı yapalım 😂😂

değerli zaten şu an da onlar çok güzel dönüşüm yapılıyo onlardan😍 benim için kiymetliler. fazlasını dağıtıyorum. yeteri kadarı evde duruyo:)

Yok artik e sen benim hayalimdeki hayatı yasiyosun resmen benden bi tane daha var gibi hissettim su an😂

İnşallah devami da sana benzer 🤩 hoş benimki uzakta da olsa 2 ayda bir gelir kalır gezmeye bayilir da biraz😂

Annemle ayni sehirdeyim su an en azından ☺️

yaaa ders çalışmayı bırakma sakın 😍 çok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun:KK70::KK70:

ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo:KK70:

15 ocak menüsü

9:30 :Biberli omlet,peynir,3 zeytin,maydanoz,1.5 dilim tbe

13:30 :3 ızgara köfte,3 peynirli ızgara kabak rulo,salata

16:30 :Yarım ayva, yarım portakal

19:00 :Buharda pişmiş brokoli salatası,4 kaşık yoğurt

Su: 2 litre
Spor: 5 bin adım

yaaa ders çalışmayı bırakma sakın 😍 çok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun:KK70::KK70:

ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo:KK70:
Yaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kız :KK70:
Bu arada sen kacla atandin nasil calistin ne bileyim bilmem gereken seyler varsa söyle ben de uyguluyum :halay:
Gerci sihirli bi formül yok biliyorum cok calismaktan geciyo yol...

15 ocak menüsü

Nego masallah :nazar:
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz :KK53::deli:

Yaa samdan ne kadan da agzindan bal damlayan bir kız :KK70:
Bu arada sen kacla atandin nasil calistin ne bileyim bilmem gereken seyler varsa söyle ben de uyguluyum :halay:
Gerci sihirli bi formül yok biliyorum cok calismaktan geciyo yol...
benim hikayem aslında fiyasko civcivimD:KK70: uzun uzun yazarım sıkılmazsan:KK70::KK70:

15 ocak menüsü

Afiyet olsun canım menün çok güzel, spor da var daha ne olsun 🤩
Nego masallah :nazar:
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz :KK53::deli:
Biz de hemen buluşma noktasına gideceğiz canım 🤩

X