Hunharca tatlı dilBenzetmeye bayıldım hakkaten öyle
Allah seni napmasin
Bilmiyorumki bizim kültürden mi kaynakli nedir biraz abarti seviyo teyzeler. Gelinler genc kizlar evini süslesin kendileri suslensin isveli cilveli kirita kirita cay kahve servisi yapsin annecim annecim diye hunharca tatli dille konussun istiyolar
Ama valla ben tam bir odunum elimde değilbiraz agırbasli bi insanım karakter olarak
İşe yarayacağı nokta atışıdeğerli zaten şu an da onlar çok güzel dönüşüm yapılıyo onlardanbenim için kiymetliler. fazlasını dağıtıyorum. yeteri kadarı evde duruyo:)
yaaa ders çalışmayı bırakma sakınçok harika oluyo. çalışıyosun ya gezmeye gelse de aksamdan akşama görüyosun
ev işi kakalarsan gelmiyo mesela. işe yarayacağını hissettirirsen de gelmiyo
Hunharca tatlı dilyorumuna bayıldım
İşe yarayacağı nokta atışı
Bir kez kv tatile gelmek istememişti
Siz beni çocuk baksin diye istiyorsunuz diye.
Kız bizimki çocuk bakmaya gelirditabi asla sökmezmasallahlari var benimki iki gün çocuk baktı pert oldu
Hic sıkılmam cok severim boyle sonu harika biten hikayeleri keske anlatsanbenim hikayem aslında fiyasko civcivimDuzun uzun yazarım sıkılmazsan
Inşallah canimAfiyet olsun canım menün çok güzel, spor da var daha ne olsun
Biz de hemen buluşma noktasına gideceğiz canım
Cok güzel yorumlarimHunharca tatlı dilyorumuna bayıldım
Aslim masallah cok iyisinİyi Akşamlar Ballarım09.00 2 bardak limonlu su
Bugün Ne Yedim?
11.00 yarım simit, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates
18.30 1 tabak hamsi buğulama ve salata
3 litre su
Aksamlari neden esinle geziyodu peki gelinimle gezcem demiyo muyduKız bizimki çocuk bakmaya gelirdi
Çocuk hasta diye çağırirdik
Kreşe gidemeyecegi zaman
Bir kez ben öğlen okuldan geldim daha kahvaltılıklar ortada kaymak filan ekşimiş sıcaktan
Gündüz çocuk bakardı akşamları eşimle o akraba senin bu benim gezerdi
Haftasonu da İstanbul gezmesi yemek alışveriş
Ben evde çocukla
Kız bizimki çocuk bakmaya gelirdi
Çocuk hasta diye çağırirdik
Kreşe gidemeyecegi zaman
Bir kez ben öğlen okuldan geldim daha kahvaltılıklar ortada kaymak filan ekşimiş sıcaktan
Gündüz çocuk bakardı akşamları eşimle o akraba senin bu benim gezerdi
Haftasonu da İstanbul gezmesi yemek alışveriş
Ben evde çocukla
Şamdan sen kaç yıllık evlisin
Evliliği çözmüş sun
Hic sıkılmam cok severim boyle sonu harika biten hikayeleri keske anlatsan
Inşallah canim
Cok güzel yorumlarim
Aslim masallah cok iyisin
Aksamlari neden esinle geziyodu peki gelinimle gezcem demiyo muydu
İyi en azindan yardim etmis cocuga bakmaya sag olsun canim
Tebrik ederim canım, çokkkkk iyi yapmışsın.şimdi ben evlenmeden eşimle konuştum civcikim:) ben hep b grubundan atanmayı denedim öğrenciyken falan olmadı. yüksek puanlarla merkezi atama kovaladim ama yetmedi:) dedim ki bı seferde alandan denemek istiyorum sınava hazırlanmayi. tamam dedi evlenince dene. anlaştık biz evlendik. balayına gittik döndük ben dersanaye başladım.
yeni evliyim ya ben sanıyorum cicim ayları olacak. oldu bana hepsi zehir aylarıkaynanam yüzünden eşimle ve ailesiyle çok sorun yaşadım. stresten üzüntüden dershaneyi yarıda bıraktım. ders mers de çalışmadım.
sonra sınava girdim kurum sınavına girecek kadar puan almışım. hemen arkasından kurum ilanı geldi.
ben de kendimi kütüphaneye kapattım. evde bile çalışmıyodum dikkatim dağılmasın diye. o yarıda bıraktığım bütün dersleri kütüphanede çalıştım iki ay boyunca. haftada altı gün sabah dokuz akşam yedi sekize kadar çalıştım.
sonra sınava girdim sınırda kazandım:) sonra mülakata girdim kazandım çok şükür:)
zaten seçtiğim il İstanbul'du. çağrılinca hemen geldim başladım eşimde arkamdan geldi.
çok şükür nasibimde varmış iyi ki gitmişim kütüphaneyeiyi ki yarım eksik yapamam dememisim
Tebrik ederim canım, çokkkkk iyi yapmışsın.Harikasın. Hep böyle mutlu ol inşallah, hep azimli
Maalesef hepimiz geçiyoruz o süzgeçten. Çok şükür kazanan bizler olmuşuz.teşekkür ederim örtmenim
inşallah şu son sınavımi da veririm kilolarimi da veririm
insanın nerde, nasıl hayatı değişecek, hangi noktada olgunlasacak hiç belli olmuyo:)
o zamanlar o kadar çok ağlamış üzülmüştüm ki. hepsi geride kalacak, gülerek hatirlicam diye avuturdum kendimi. gerçek oldu çok şükürşimdi gülerek hatırlıyorum:)
Maalesef hepimiz geçiyoruz o süzgeçten. Çok şükür kazanan bizler olmuşuz.
Evrt gercekten zor hele de cocukla. Suan ustleri zaten ortulu yaz kis. Ustleri ortulecekse niye aldik vu ne yaman celiskiavangard mobilyaya bakmak çok zor ya Allah kolaylık versin.
benim çocuktan önce de eşim ve arkadaşları çocuk gibi batiriyodu
Sayılır biriciğim , bizde aynı apartmandaydık. Annesine çok düşkündür benimkisi. Yakın olunca beklenti çok oluyor. Beni çok üzmüştü o zamanlar eşim hatta çok çok. Sonra 8 yıl önce eşim gel Sakarya’ya gidelim, kendi kendimize kalalım dedi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. Bende tamam dedim. Her şeyim ( ailem ) İStAnbuL’da kaldı. Ama kendi kurduğum ailem için bunu yapmalıydım. Yaptım canım. Çok şükür. 15 yıllık evliyiz. Ben bu şehirde anladım evli olduğumuzu. O kadar yani, kötü günler geçiyor. Geçti , çok şükür. Şuan her şey yolunda.senin hikayen de mi benzer
Ben su koyarken bile tabagin altina dantel koyuyodum boyle fantezilerim vardi yaniGüzel eşarplar ve yazmalar vardı ben de onları hediye ettim bir yerlere gittikçe. Tülbentler uygun olmaz diye düşündüm. Dantelleri kız kardeşim evlenirken anneme verdim, al onun böyle çeyizi yok, köy da görsünler diye kandırdımkvden gelenlere dokunmuyorum gönül koymasın diye.
Keşke bıraksalar artık şu çeyiz işini
Ben hiç birini kullanmadım hepsi baza altında durdu öylece. Emeklerine yazık günah.
Benim de evim en baştan beri çok sadedir, kalabalıkla da hiç uğraşamam, yoruyor beni.
Evrt gercekten zor hele de cocukla. Suan ustleri zaten ortulu yaz kis. Ustleri ortulecekse niye aldik vu ne yaman celiski
O zaman bu sefer benle ortak noktadasin midem suan bayram etmis durumda fakat bacaklar ne yapacak tabata mabata her sey yalan olduNego masallah
Sen diyete basladin ben dagittim bu sefer de biz niye ortak noktada buluşamıyoruz
Sayılır biriciğim , bizde aynı apartmandaydık. Annesine çok düşkündür benimkisi. Yakın olunca beklenti çok oluyor. Beni çok üzmüştü o zamanlar eşim hatta çok çok. Sonra 8 yıl önce eşim gel Sakarya’ya gidelim, kendi kendimize kalalım dedi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. Bende tamam dedim. Her şeyim ( ailem ) İStAnbuL’da kaldı. Ama kendi kurduğum ailem için bunu yapmalıydım. Yaptım canım. Çok şükür. 15 yıllık evliyiz. Ben bu şehirde anladım evli olduğumuzu. O kadar yani, kötü günler geçiyor. Geçti , çok şükür. Şuan her şey yolunda.
Canım annesinin memleketine geldikyaaaa evet biz de İstanbul'a geldikten sonra evliliği aile olmayı yaşadık
çok şükür güzel şeyler olmuşiyi ki eşin gidelim demiş. normalde kolay kolay çıkmaz erkekler aile apartmanindan:) enişte bey çok seviyor demekki kerem misali
Canım annesinin memleketine geldikBiz taşındıktan sonra onlar da geldi. ama aramızda 30 km var. E çocuklar büyüdü, dersleri vs derken çok sık gitmiyoruz.