.

iyide siz söylenen hiç bir şeyi yapmıyosunuz ki kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyosunuz farkında değilsiniz galiba...

okadar çok korkuyorumki polise bile gidemiyorum çünkü neler yapabilecğini biliyorum kestiriyorum. Dün kaben evde durmak istemdim kayınvalideme gidelim dedim otomobilimiz var bizim onu deli gibi sürdü çıldırdı çok hızlı birşekilde makas yaptı hep ölüceksek hep beraber öleleim dedi kızımda arka koltukta oturuyordu gözü dönmüştü çok korktum çok korkuyorummmmmm

Eşin şizofren olabilir. Çok ciddiyim laf olsun diye söylemiyorum bence eşinin tanısı "paranoid şizofreni" özellikle kıskançlık hezeyanları ağır basıyor.. Hemen bir karakola git ve olanları anlat. Genelde hasta olduklarını kabul etmezler. Ciddi zarar verebilir. Döver söver demiyorum daha ciddi şeyler olabilir.

Korkunun ecele faydası yok arkadaşım, böyle yazarak ağlayarak sızlayarak sonuç elde edemezsin. Senin inandırıcılığından şüphe duyuyorum. Eeee gittin kayınvalidene bir şey demedin mi? Korkup tırsıp oturdun mu? Çocuğunun elinden gitmesini mi bekliyorsun? Anlamıyorum ki ben seni. Düşünemiyorum kocam olacak ahlaksız böyle araba kullanacak içinde çocuğum olacak dağıtırdım ortalığı... Dünyayı yemin ediyorum tepesine yıkardım! Senin bu duruşuna ben denilecek söz bulamıyorum. Yok mu kimsen? Kimsen yoksa Allah var yahu!

Hangi şehirde oturuyorsun ver özelden adresini telefonunu ben ihbarda bulunup evine göndereceğim polisleri! Çok ciddiyim!

polise şikayet etsemde polis beni koruyabilcekmi çare bulamıyorum kafayı yicem kadın sığımnma evine kaçsam dahi beni bulur bu allahım

Evet burada haklı maaleseef geçenlerde bir şeyle ilgili nette araştırma yapıyordum
derya isimli ir kızın yüzlerce kez dilekçe verdiği halde delik deşik edilerek öldürügüğünü okudum
rabbim yardım etsin size gerçekten çok zor durum ama önce kendinizi siz koruyacaksınız
ama bazı şeyler kolay değil cocuk var işini bırakmak zorunda işini adresini biliyor çünki
bir kadın tek başına cocukda var nerey kacacak sıgınacak ancak bu adam zaptedilecekki
bu kadın rahat nefes alsın yoksa çok zor gerçekden
bilmem yanlışmı düşünüyorum
devlet savcılık hemen koruma veriyormuki ?

Son düzenleme:

ben bu adamın şizofren ötesi bir hastalık olduğuna eminim şizofren yanında iyi kalır !!!!!!

ayrıca daha önce gittiğimde koruma filan hertürlü şeyi konuştum polisle polis seni korumuyo herdakika yanında başucunda beklemiyo sadece telden haber veriyorsun bu kadar yani polisi nasıl arıyorsan

çok korkuyorum çokkkkk anlatamıcam kadar

valla bu adam durup dururken neden video fean çıkardı ben bunu çözemiyorum bir tek..

kız oğlan kız evlenmişsin yahu...

neyse korkunun ecele faydası yok cocugun için güçlü olucaksın

önce bir karar ver.ne yapman gerektiğine bir destek al .

savcıya git develete sıgın polise git.

sahipsiz değilsin

ayrıca daha önce gittiğimde koruma filan hertürlü şeyi konuştum polisle polis seni korumuyo herdakika yanında başucunda beklemiyo sadece telden haber veriyorsun bu kadar yani polisi nasıl arıyorsan

Ya ben onu bunu bilmem tehdit : in cezası çok büyük olmalı ...çünki ne olacağı belli olmaz.

caydırıcı yanı olmalı...tehdite deni tıkacaksın içeri 10 sene çıkmıyacak

bu ne yahu insanın dünyasını karartıo istemiosan boşa ya

vallahi sabah sabah sinirlerim paramparça oldu...

adamı elime geçirsem parça pincik edecem ha...

biraz önce face hesabımıda kapattı tamamen ilişiğim kalmasını istemiyormuş bu adam başımda olduğu sürece ben hep ölümle korkucam

size bir tavsiyem var kendimi övmüyorum doğruları söllüyorum kendime eşine sadık konusun dünyada en çok güvenen inanan kadın benimdir herzaman doğruyu söylerim en son yalan dışında yalan söyleyemediğiğm için bu haldeyim ne kadar doğrucu olursanız olun karşınızdaki insan sizi hep tam tersi olarak görüyor

arkadaşlar şikayet konusunda çok yükleniyosunuz bence
kolay birşey değil kadın korkuyodur
haberlerde duyuyoruz polis çok mu iyi koruyo sanki bi sürü kadın cinayeti dolu korkmaması mümkün mü
böyle psikopatlar laftan sözden anlamaz

en azından sakinleştirici tarzı ilaçlar verseniz olmaz mı
ya da annenize filan söyleyin bi doktordan yrdım alın o şekilde harekete geçin bence

Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki derhal evi terk edin,kızınızı da alın,aile bireylerinizin birine durumu anlatın yardım isteyin hemen boşanın böyle kocayla 1 sn bile geçmez

Aranızda bişey mi geçti ki video olayını gündeme getirdi? savcılığa gidip sildirdiyse sende git ver savcılığa onun böyle bişey yapıp yapmadığını da sor, orda çıkar ortaya. Ama önce ailene git sana neler yaptıgını anlat. onun yanında ne senin can güvenliğin var ne çocuğunun. Ailen veya amcan birine git onun yanında ne diye duruyosun. Çocuk onla bırakılmaz zaten napacağı belli olmaz. Mantıklı ol kendi canını tehlikeye atıyosun böylece. ayrıl,gerekirse il değiştir hiç biri canından çocugunun canından değerli değil.

anlamıyorsunuz heralde şu sözünün doğru ama ben ne söylersem söylüyüm böyle adam laftan sözden anlamıyor ayrıca dün annemi evine gittim boşanmak birdaha dönmemk için ama ailemi öldürüceğini sakın polis çağırmam gerektiğini söyledi ayrıca polis eni korumuyor öyle birşey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk normal telefon açıyorsun geliyor bu adamdan kurulmak için benimmi onu öldürmem gerekiyor çıldırıcam

polis hangi kadını korumuşki okadar kadınm öldü siz başbakanmısınız polis sizin götünüzün dibinden ayrılmıcak öyle bir şey yok buna sakın inanmayın polise koruması diye çünkü polis sizi sadece yazılı not dileçeyle koruma altına alıyor ama sizin yanınızda olmuyor

size bir sır vereyimmi. bu adam sizi eninde sonunda öldürecek. bakın çok acı konuştum. ama bu olacak. ve siz böyle korkuyorum yapamam dedikçe bu kaderi asla değiştiremeyeceksiiz.
ama bir atılım,bir hareket yaparsanız o evden ayrılırsanınız,kendinizi bulamayacak şekilde başka bir yerde bir hayata başlarsanız ki sığınma evlerinde önce,bu olmayacak.
2 seçenek var önünüzde bağıra bağıra gelen kendi ölümünüzü kabul edip kader böyle demek yada çabalayıp bunun olmasını engellemek.
seçim sizin.

ne kadar inat sabit fikirli bir insansınız polis korumuyor falan diyorsunuz.Zaten gündem polis olunca.Ben kötü içerik butonuna basmayı tercih ettim.Burda kaç kişi polise sığın diyor inatla yok beni korumaz diyorsun.Toplumu kışkırtıcı mesajlar veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…