okadar çok korkuyorumki polise bile gidemiyorum çünkü neler yapabilecğini biliyorum kestiriyorum. Dün kaben evde durmak istemdim kayınvalideme gidelim dedim otomobilimiz var bizim onu deli gibi sürdü çıldırdı çok hızlı birşekilde makas yaptı hep ölüceksek hep beraber öleleim dedi kızımda arka koltukta oturuyordu gözü dönmüştü çok korktum çok korkuyorummmmmm
polise şikayet etsemde polis beni koruyabilcekmi çare bulamıyorum kafayı yicem kadın sığımnma evine kaçsam dahi beni bulur bu allahım
Eşin şizofren olabilir. Çok ciddiyim laf olsun diye söylemiyorum bence eşinin tanısı "paranoid şizofreni" özellikle kıskançlık hezeyanları ağır basıyor.. Hemen bir karakola git ve olanları anlat. Genelde hasta olduklarını kabul etmezler. Ciddi zarar verebilir. Döver söver demiyorum daha ciddi şeyler olabilir.
çok korkuyorum çokkkkk anlatamıcam kadar
ayrıca daha önce gittiğimde koruma filan hertürlü şeyi konuştum polisle polis seni korumuyo herdakika yanında başucunda beklemiyo sadece telden haber veriyorsun bu kadar yani polisi nasıl arıyorsan
okadar çok korkuyorumki polise bile gidemiyorum çünkü neler yapabilecğini biliyorum kestiriyorum. Dün kaben evde durmak istemdim kayınvalideme gidelim dedim otomobilimiz var bizim onu deli gibi sürdü çıldırdı çok hızlı birşekilde makas yaptı hep ölüceksek hep beraber öleleim dedi kızımda arka koltukta oturuyordu gözü dönmüştü çok korktum çok korkuyorummmmmm