- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
yavaş olsun sağlam olsun geri gelmesin o kilolarGünaydın.! Günaydın günlüğüm ve fit olmaya çalışan canım arkadaşlarım.!
Bu sabah enerjik uyandım aç karnına tartıldım. Yavaş adımlarla hedefe ulaşmaya çalışıyorum.
Geçen hafta 62.7 kg
Bu hafta 62,0 kg
Fark -700 gr
merhabalar
diyet vakt senhedefine ulaşıp 1 kilo da fazladan vemişsin tebrikler.harikasın
menüm:
sabah 2 dlm ekmek , 4 kaşık mnemen domates slatalık 4 ince dilim peynir 7 zeytin
ara 1 incir 1 parça kek
akşam yarım lavaş , kuzu kavurma ,salata
çocuk uyansın 1 saat yürüyüş yapıcam
sabah 10.30 akşam 17 de yedim
su 1.5 lt
aaa pardon. :)))))Merhaba canım yok ben hedefime ulaşmadım daha 9 kilom var yanlış gördün galiba hihiallah söyletti galiba kız o günleride göreceğim herhalde :)) menüde Kek olmamış canım ve lavaş yerine kepek/ tam buğday ekmeği yeseydin keşke.
evwt o yüzden akşama abartıyorum galiba.Sabahtan akşama kadar nasıl aç kalmaya dayanıyorsun canım ben öğleni pas geçince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu??
aaa pardon. :)))))
o da olur inşallah.
evwt o yüzden akşama abartıyorum galiba.
öğlen okuldayım.fazla bi seçeneğim yok .
okul kantini ne çıkartacak bakalım.bi ara çorba yapsak diyorlardı.olsa ne iyi olacak.
evde internetim çekmiyor o yüzden menümğ şimdi yazayım
sabah 1 simit peynir domates
malesef yarısını yiyecwktim ama olmadı
öğlen 12.40 8 tane köfte çok küçüktü 2 si 1 tane anca eder .2 br ayran 1 ince dilim ekmek marul domates
ara 15.00 1 elma 10 badem
akşam 18.00 de yemeğe çalışacağım.bezelye yemeği(yağ ve tuz çook az koyucam.salçalı suda pişecek biraz.) 1 tabak ve cacık
su daha hiç içmedim
spor yok.
su ve spor u akşam tekrar yazmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?