• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

63 kilodan 53'e doğru ..

Sen öğle yemeği yemiyorsun galiba onun yerine ara öğün yapmışsın.. Peki acıkmıyor musun canım ? Bir şey daha sorayım ekmek normal mi yoksa tahıllı falan mı?
Spor, süt, kuru kayısı fındık falan çok güzel :)) yarasın canımm
öğlen yiyorum aslında bugün fırsat olmadı , ekmekte buğday ekmeği yiyorum canım:kk77:

Selam canim ayni kilodayiz.63kiloyum ben aslinda 62idim bayramda malesef 1kilo aldim.ben 55olmak vede fit bir vucuda sahip olmak istiyorum ama iradem zayif biraz duygusal aclik var malesef ama kararliyim verecegim 8kiloyu insallah.boyum 1.66

Hoşgeldin canım :) Aynı kilodayız hedefimiz de 3 aşağı beş yukarı aynı . Bende senin gibi aynı sorunu yaşıyorum abur cubur gördümmü saldırmak istiyorum ama kardeşim sağolsın abla yeme diyip önümden alıyor :D buraya her gün menümü paylaşacağım için biraz da kaçamak yapmaktan çekiniyorum..

Merhaba sevgili günlükcüğüm, bugün çok karmaşık geçti. Sabah öğlen acayip iyiydi hatta ara öğün bile yapmıştım ama akşam arkadaşlarla buluştuk ve çok sağlıksız şeyler yedim. Ama pes etmek yok, bugün sporumu 45 dakika yapıcam yarın diyetime kaldığım yerden devam edeceğim :))

Günaydın günlükcüğüm,
Bu sabah kahvaltım şöyle

1 dl kepek ekmeği
5 zeytin
2 kk kaşar peyniri
1/2 tabak Menemen

Öğlen:
1 kase çorba
1 tavuk baget ve köfte haşlama

Ara:
2 1/2 eti crax acı baharatlı

Akşam:
1 tabak kıyma kavurması
1 dl ekmek
5 zeytin :))

nasıl gidiyor canım:KK66:

İyi gidiyor bebeğim, 9 gibi meyvemi yedim sporumu da yaptım leslie yapıyorum ama 1 mil ancak yapabildim sonra sonra 45 dakika ya çıkartırım inşallah. Seninki nasıl gidiyor canım? Grupta okumuştum bugün pek bir şey yememişsin akşam makarna olmasa açlıktan bayılacaksın ya dikkat et kendine

İyi gidiyor bebeğim, 9 gibi meyvemi yedim sporumu da yaptım leslie yapıyorum ama 1 mil ancak yapabildim sonra sonra 45 dakika ya çıkartırım inşallah. Seninki nasıl gidiyor canım? Grupta okumuştum bugün pek bir şey yememişsin akşam makarna olmasa açlıktan bayılacaksın ya dikkat et kendine
bugün öyle oldu ya şimdi biraz acıktım ama bu saattede yemem bi kahve içerim , bende yürüdüm bugün ama başka bi spor yapmıyorum bölgesel hareket vs.

selam kızlar
ben de 8 kilo vermek istiyorum.ama veremedim gitti
aranıza katılabilir miyim.
kilom 65 olmalı tartım da bozuldu
57 olmak istiyorum.

Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin :) her gün menü paylaşıp yorum yapalım pazar günü de tartı günümüz olsun :)) kilomuz ve hedefimiz yakınmış

bugün öyle oldu ya şimdi biraz acıktım ama bu saattede yemem bi kahve içerim , bende yürüdüm bugün ama başka bi spor yapmıyorum bölgesel hareket vs.

Acıkınca yoğurt ye canım ya da elma çok tok tutuyor . Bugünki menün nasıldı canım umarım biraz daha dikkat etmişsindir az yiyerek metabolizmanı yavaşlatma

bugün daha iyiydi canım
sabah : 1 dl peynir , 1 yumurta , salatalık , 2çay
ara : 1 elma
ara : 1 türk kahvesi , yarım protein bar
öğle dışardaydım yemedim
akşam : ızgara tavuk , salata , turşu
su : 2 lt
spor : 1 saat yürüyüş

Bugün ki menüm

06:30
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 kibritkutusu kadar kaşar peyniri
1 kibritkutusu kadar ev peyniri
1 tatlıkaşığı pekmez
1 küçük elma

10:00
5 tane peynirli eti crax

13:15
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemeği

16:30
Yine az bir şey çubuk kraker yedim :kusmuk:(yemez olaydım)

19:30
1 tabak taze fasülye

Su 2 litre :KK50::KK50:

bugün daha iyiydi canım
sabah : 1 dl peynir , 1 yumurta , salatalık , 2çay
ara : 1 elma
ara : 1 türk kahvesi , yarım protein bar
öğle dışardaydım yemedim
akşam : ızgara tavuk , salata , turşu
su : 2 lt
spor : 1 saat yürüyüş

Düne nazaran daha iyi canım :) az yiyince yiyesin gelmiyor çok yiyince de daha fazla yemek istiyor insan. Ne garip bir şeymiş bu. Sporun da güzel canım :)) sen bu hafta kesin eksidesin desene

Düne nazaran daha iyi canım :) az yiyince yiyesin gelmiyor çok yiyince de daha fazla yemek istiyor insan. Ne garip bir şeymiş bu. Sporun da güzel canım :)) sen bu hafta kesin eksidesin desene
aynen canım geçen hafta 68.7 idim bakalım yarın kaç çıkıcam hedef olarak 68 belirlemiştim..dediğin gibi yedikçe yemek istiyo insan:KK43:
sen hangi gün tartılıcaksın?

Back