• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

63 kilodan 53'e doğru ..

menum
sabah09.30 2 dlm kepek ekmek
2 yumurtadan çılbır
tahin 1 yemek kaşığı kadar peynir domates
öğlen 4kaşık kuru fasulye 1 kaşık pilav yarım kaşık helva biraz çorba biraz turşu hazır tursu değil .cemiyet yemeğiydi

akşam 20.15
4 kaşık patlıcan yemeği
salata yoğurt
biraz sonra 2 mil leslie yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım yine
su pek içmedim 2 3 bardak yatana kadar 1.5 anca ,içmeye çalışacağım
yaa bugün de olmadı yaaa :(

Günaydın.! Günaydın günlüğüm ve fit olmaya çalışan canım arkadaşlarım.!

Bu sabah enerjik uyandım aç karnına tartıldım. Yavaş adımlarla hedefe ulaşmaya çalışıyorum.

Geçen hafta 62.7 kg
Bu hafta 62,0 kg
Fark -700 gr

image.jpeg

Kahvaltıdan önce 15 dakika dışarda yürüdüm
Eve geldim kahvaltı yaptım

3,5 ceviz içi
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 kk tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta

Toplam alınan kalori 260 .

merhabalar
diyet vakt senhedefine ulaşıp 1 kilo da fazladan vemişsin tebrikler.harikasın

menüm:
sabah 2 dlm ekmek , 4 kaşık mnemen domates slatalık 4 ince dilim peynir 7 zeytin
ara 1 incir 1 parça kek
akşam yarım lavaş , kuzu kavurma ,salata

çocuk uyansın 1 saat yürüyüş yapıcam

merhabalar
diyet vakt senhedefine ulaşıp 1 kilo da fazladan vemişsin tebrikler.harikasın

menüm:
sabah 2 dlm ekmek , 4 kaşık mnemen domates slatalık 4 ince dilim peynir 7 zeytin
ara 1 incir 1 parça kek
akşam yarım lavaş , kuzu kavurma ,salata

çocuk uyansın 1 saat yürüyüş yapıcam

Merhaba canım yok ben hedefime ulaşmadım daha 9 kilom var yanlış gördün galiba hihi (: allah söyletti galiba kız o günleride göreceğim herhalde :)) menüde Kek olmamış canım ve lavaş yerine kepek/ tam buğday ekmeği yeseydin keşke.

Akşam yemeğim 4/5 kaşık taze fasülye
Ve lahana çorbası

2 litre su içtim
Ve leslie sansone 1 mil 8. Günümü tamamladım. İki gün sonra 1 gün dinlenip 45 dakikalık programa geçeceğim. :))

Merhaba canım yok ben hedefime ulaşmadım daha 9 kilom var yanlış gördün galiba hihi :-) allah söyletti galiba kız o günleride göreceğim herhalde :)) menüde Kek olmamış canım ve lavaş yerine kepek/ tam buğday ekmeği yeseydin keşke.
aaa pardon. :)))))
o da olur inşallah.

Sabahtan akşama kadar nasıl aç kalmaya dayanıyorsun canım ben öğleni pas geçince çok acıkıyorum sende öyle olmuyor mu??
evwt o yüzden akşama abartıyorum galiba.
öğlen okuldayım.fazla bi seçeneğim yok .
okul kantini ne çıkartacak bakalım.bi ara çorba yapsak diyorlardı.olsa ne iyi olacak.

evde internetim çekmiyor o yüzden menümğ şimdi yazayım

sabah 1 simit peynir domates
malesef yarısını yiyecwktim ama olmadı

öğlen 12.40 8 tane köfte çok küçüktü 2 si 1 tane anca eder .2 br ayran 1 ince dilim ekmek marul domates

ara 15.00 1 elma 10 badem

akşam 18.00 de yemeğe çalışacağım.bezelye yemeği(yağ ve tuz çook az koyucam.salçalı suda pişecek biraz.) 1 tabak ve cacık
su daha hiç içmedim
spor yok.
su ve spor u akşam tekrar yazmaya çalışacağım

aaa pardon. :)))))
o da olur inşallah.

evwt o yüzden akşama abartıyorum galiba.
öğlen okuldayım.fazla bi seçeneğim yok .
okul kantini ne çıkartacak bakalım.bi ara çorba yapsak diyorlardı.olsa ne iyi olacak.

Aa anladım canım okulda diyet yapmak zor yahu kantindeki cısss yiyecekleri görünce gözüm dönüyordu benim :confused: kaç yaşındasın canım? Ne okuyorsun? İnşallah sağlıklı yiyecekler çıkar kantinde ..

evde internetim çekmiyor o yüzden menümğ şimdi yazayım

sabah 1 simit peynir domates
malesef yarısını yiyecwktim ama olmadı

öğlen 12.40 8 tane köfte çok küçüktü 2 si 1 tane anca eder .2 br ayran 1 ince dilim ekmek marul domates

ara 15.00 1 elma 10 badem

akşam 18.00 de yemeğe çalışacağım.bezelye yemeği(yağ ve tuz çook az koyucam.salçalı suda pişecek biraz.) 1 tabak ve cacık
su daha hiç içmedim
spor yok.
su ve spor u akşam tekrar yazmaya çalışacağım

Sabah simit yerine kahvaltını daha da zenginleştire bilirsin bence. Simit biliyorsun ekmekten farkı yok.

Köfte kızartılmışmıydı canım? Olabilir okul ortamında en zararsız yine köfte gibi duruyor..

Ara öğünün çok güzel .
Akşam yemeğini de beğendim :)

Su ve spora ağırlık vermeye bak. Okula giderken her sabah su şişeni yanında götür ben öyle yapıyorum 1,5 lt şişem var her sabah su doldurup götürüyorum ve onu bitirmeden eve girmiyorum hihi

Benim menüm

Kahvaltım

3 zeytin
5 küçük dilim kaşar peyniri
1 elma
Avuç içi kadar fındık içi

Öğlen yemeğim

1 kase mercimek çorbası
1 tabak türlü (patlıcan/patates/biber ve domates)

Akşam yemeğim

1 tabak tavuk haşlama

Günaydın günlüğümmm, günaydın millet..
Günler çok çabuk geçiyor ya .. Yavaştan yavaştan yaşlanıyorum :))

Sabah az bir şey kuru üzüm ve 1 tane kuru kayısı yedim. Birazdan yürüyerek işyerime gideceğim orda kahvaltı yapıcam. Yanıma zeytin, peynir, domates, salatalık, ceviz ve fındık aldım.

Günaydın ben de dünkü menümü paylaşmak istiyorum
65 kiloyum 60 olmak istiyorum
Sabah kellogsla kahvaltı ve laktozsuz süt
Öğlen 1 yeşil elma 2 haşlanmış yumurta
Akşam 1 kase pırasa biraz yoğurt
Ortalama 700 800 kalori kızlar 2 hafta diyet yapacağım nasıl sizce?

Back
X