• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

63 kilodan 53'e doğru ..

Yeni mi başladın yoksa tatilden sonraki ilk iş günün mü canım? Nasıl geçti peki ? İlk gün adapte olmakta zorlanırsın biraz ama hemen alışılıyor
yeni başladım canım ilk defa :) güzeldi tanıştık çocuklarla zaten seviyorum işimi ondan yana sıkıntı yok sadece uyku düzenim değişecek :) sabah bende 6 gibi kalkabilirsem yürüyüş yapacağım inşallah

yeni başladım canım ilk defa :) güzeldi tanıştık çocuklarla zaten seviyorum işimi ondan yana sıkıntı yok sadece uyku düzenim değişecek :) sabah bende 6 gibi kalkabilirsem yürüyüş yapacağım inşallah

Günaydıınnn.. :KK68::KK68: Uyandın mı canım yürüyüş yapacaktın.? Ben birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım.

Kreşte mi çalışıyorsun? Yeni işin hayırlı olsun canımmm :KK36: bende çocukları severim ama çok çocuk olunca hepsiyle başa çıkmak zor olur :-) hele ki aralarında laf dinlemeyenler varsa :-) ay ilk günden gözün korkmasın hehe

sizlerin sayesinde bende kilo vermeye karar verdim, inşallah başarırım
Hoşgeldin tatlım kk topikleri maşallah herkesi motive ediyor herkes bi hırslanıyor. Eski diyet grubumda 20/30 kilo veren arkadaşlar olmuştu . İnşallah bizde onlar gibi kilomuzu vereceğiz. Yaşın boyun kilon kaç canım ?

Sabah kahvaltıdan önce annemle yürüyüşe çıktık, sözde 1 saat yürüyecektik ama annemin dizleri ağrıyınca 25 dakika tek yürüdük.. Öğlen yemeğinden önce de biraz yürürüm :))

Kahvaltım 09:30
1 dilim kepek ekmeği
2 küçük domates
5 tane zeytin
1 kk tulum peyniri
2 adet ceviz içi
2 adet kuru kayısı
çok az bir şey kuru üzüm

1 bardak şekersiz çay
1 bardak mısır püskülü çayı

Günaydıınnn.. :KK68::KK68: Uyandın mı canım yürüyüş yapacaktın.? Ben birazdan annemle yürüyüşe çıkacağım.

Kreşte mi çalışıyorsun? Yeni işin hayırlı olsun canımmm :KK36: bende çocukları severim ama çok çocuk olunca hepsiyle başa çıkmak zor olur :-) hele ki aralarında laf dinlemeyenler varsa :-) ay ilk günden gözün korkmasın hehe
ne yürüyüşü canım kaçta uyandım bir bilsenn sen ne güzel yürümüşsün maşallah , kreş değil canım fen bilgisi benim branşım 5-6 -8 vermişer programıma :)

ne yürüyüşü canım kaçta uyandım bir bilsenn sen ne güzel yürümüşsün maşallah , kreş değil canım fen bilgisi benim branşım 5-6 -8 vermişer programıma :)

Ooo ne güzel canım :) öğretmenimiz bile var burda ya ne güzel .. Olsun sende akşama yürürsün bir şey yok. Zaten her gün yürüyorsun.

günaydın kızlar:KK36:
kahvaltımı fazla kaçırdım.
dengelerim inşallah

Kız saat kaç olmuş günaydın diyorsun :KK45: kahvaltıda yediğini gün içerisinde eritirsin önemli olan akşamı hafif yemek. Bende öğlen yemeğinden sonra 1 tane kaçamak yaptım yarın tartıda artı görmemek için ekstra spor yapacağım şimdi :spor::spor:

Kız saat kaç olmuş günaydın diyorsun :KK45: kahvaltıda yediğini gün içerisinde eritirsin önemli olan akşamı hafif yemek. Bende öğlen yemeğinden sonra 1 tane kaçamak yaptım yarın tartıda artı görmemek için ekstra spor yapacağım şimdi :spor::spor:
evet aslınsa 8 dw uyandık oğlumla ama saate bakmamışım hiç
Ara • 11:15
1 küçük elma

Öğlen • 13:30
Yarım porsiyon alabalık

• 14:15
1 tane lahmacun
Salata

1 tane olala sufle kek (yemez olaydım, boş kalori almış oldum)
sabah doydun mı 1 elmayla ne güzel

evet aslınsa 8 dw uyandık oğlumla ama saate bakmamışım hiç

sabah doydun mı 1 elmayla ne güzel

Kahvaltı yapmıştım kız onu sabah ayrı yazmıştım. Elmayı ara öğün olarak tükettim. Akşam yemeği yemeyeceğim öğlen balık lahmacun sufle yedim şuan canım hiç bir şey çekmiyor. Senin menünü görelim bakalım :))

Back
X