• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

63 kilodan 53'e doğru ..

Sabah simit yerine kahvaltını daha da zenginleştire bilirsin bence. Simit biliyorsun ekmekten farkı yok.

Köfte kızartılmışmıydı canım? Olabilir okul ortamında en zararsız yine köfte gibi duruyor..

Ara öğünün çok güzel .
Akşam yemeğini de beğendim :)

Su ve spora ağırlık vermeye bak. Okula giderken her sabah su şişeni yanında götür ben öyle yapıyorum 1,5 lt şişem var her sabah su doldurup götürüyorum ve onu bitirmeden eve girmiyorum hihi
evwt kahvaltım dün olmadı malesef .su 1.5 lt içtim
akşam 1 mil Leslie yaptım.
ama ikindin çok acıktım okuldan eve gittiğim vakit elma badem kar etmedi.ben de direndim ekmek ya da kek yemedim şükür.ev kek dolu oğlum seviyor:))
ama fındık yedim.

Benim menüm

Kahvaltım

3 zeytin
5 küçük dilim kaşar peyniri
1 elma
Avuç içi kadar fındık içi

Öğlen yemeğim

1 kase mercimek çorbası
1 tabak türlü (patlıcan/patates/biber ve domates)

Akşam yemeğim

1 tabak tavuk haşlama
menün çok güzel ama öğlen ve akşama salata ve yoğurt eklesene canın.bu arada ismin ne
öğrenci misin
ben çalışıyorum öğretmenim.

Günaydın ben de dünkü menümü paylaşmak istiyorum
65 kiloyum 60 olmak istiyorum
Sabah kellogsla kahvaltı ve laktozsuz süt
Öğlen 1 yeşil elma 2 haşlanmış yumurta
Akşam 1 kase pırasa biraz yoğurt
Ortalama 700 800 kalori kızlar 2 hafta diyet yapacağım nasıl sizce?
Bence uygun canım 5 kilo bir şey değil abur cuburdab makarna pilavdan uzak dur hemen verilir :)) hoşgeldin aramıza

evwt kahvaltım dün olmadı malesef .su 1.5 lt içtim
akşam 1 mil Leslie yaptım.
ama ikindin çok acıktım okuldan eve gittiğim vakit elma badem kar etmedi.ben de direndim ekmek ya da kek yemedim şükür.ev kek dolu oğlum seviyor:))
ama fındık yedim.

menün çok güzel ama öğlen ve akşama salata ve yoğurt eklesene canın.bu arada ismin ne
öğrenci misin
ben çalışıyorum öğretmenim.

Doğru dedin canım bugün senin dediğini dinledim menüye yoğurt ekledim :))

Adım songül canım çalışıyorum :) aa ne çok öğretmen var burda yahu ne öğretmenisin canım?

Kahvaltım
3 tane ceviz
1 avuç fındık içi
4-5 küp kaşar peyniri
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 elma

Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 tabak kuru fasülye

Akşam
4 tane biber dolması
1 kase yoğurt

Su 3 litre oldu

Doğru dedin canım bugün senin dediğini dinledim menüye yoğurt ekledim :))

Adım songül canım çalışıyorum :) aa ne çok öğretmen var burda yahu ne öğretmenisin canım?
iyi yapkışsın canım.ingilizce
öğretmeniyim.
Kahvaltım
3 tane ceviz
1 avuç fındık içi
4-5 küp kaşar peyniri
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 elma

Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 tabak kuru fasülye

Akşam
4 tane biber dolması
1 kase yoğurt

Su 3 litre oldu
kahvaltı ve su çok güzel diğerleri de öyle.
akşam niraz bemi düşündürdü.dolmalar küçüktü herhalde:))

dün menü yazamadım şimdi yazayım
sabah 08.10 peynir zeytin 1 dlm ekmek
öğlen 1/3 armut 19 badem
ikindi 1 elma biraz fındık ve 2 ceviz
akşam18.30 1 tabak bezelye yemeği az yağlı ve tuzlu
2 kaşık kıymalı yumurta salata
buraya kadar herşey itiydi ama akşam benim oğlana çekirdek kırarken kendim de biraz yedim.ona muz çıkardım o yemeyince kendim de yedim 1 avuç kadar küçüktü ama günüm boşa geçti herhalde.

spor da yapamadım.
su 1.5 lt

Günaydın canımmm
Dün ben evde değildim akşam yemeğinde fena cozuttum. Senin gibi sporda yapamadım.
Su 1,5 lt.
Bugün daha dikkatli olacağım sporumuda 45 dakikaya çıkartacağım.

bemim fena değildi dün.aama gece 1 lokum 2 ceviz yedim yaaa kötü oldu .spor yok.
akşam yemeği sonra 1.5 saat çarşı gezdik.
ağır tempo spor sayılmaz tabi

Sevgili günlükçüğüm,
Şu son gündür diyetimi ve sporumu salladım. Şunu anladım ki morali bozukken yada çok mutluyken içimden sağlıklı beslenmek spor yapmak gelmiyor.

Yaptığım onca spor/ yürüyüş boşa gitsin istemiyorum. Sonuçta benim bir hedefim var ve o hedef uğruna bazı şeylerde fedakarlık ediyorum, çok isteyipte yapamadığım şeyler var. Ve eğer ben o hedefime ulaşamazsam hiç bir zaman mutlu olmayacağım gibi hissediyorum.

Bugün sözde tartılma günümdü, ama tartılmadım. Çünkü artı'da olacağımı biliyorum. Moralimi bozmadan devam edeceğim. Haftaya eksi görmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. !!

Kendime söz veriyorum bugün leslie walk 45 dakika yapacağım. Ve bugün kaçamak yapmayacağım.!!!!

Sevgili günlükcüğüm, iki haftadır kaçamak yapıyorum ya artık buna bir son vermeliyim. Biliyorum dayanması zor hele ki önümde en sağlıksız şeyleri yiyen kardeşin ablan varsa.. Kahvaltı faslı baya kötü oldu kızartmalar falan. Ama bugün şimdi şuan yeniden başlamış bulunmaktayım...

Hemen koca popomu kaldırdım ve 30 day shred level 1 yaptım.

Bu sabah tartıldım ve 3 kilo fazla çıktı.. Şaşırmadım ki her şey benim elimde çok yiyip spor yapmazsam böyle olacağını tabiki de biliyordum. İki gündür tuvalete bile çıkamıyorum metabolizmam feleğini şaşırmış durumda. Ya çok yiyiyorum ya da çok az, ortasını bulamıyorum.

Sabah ki menüm

image.jpeg

bende spor yapmak istiyorum evde ama üşeniyorum ...
çok kolay gtmiyor kilollar . 2 aydır sağlıklı besleniyorum . ama bazen kaçamaklar oluyor işte . o kaçamaklar yüzünden sürekli geri giidiyoruz . 2 aydır 3 kilo falan gitti ki bence yavaş . millet bir ayda veriyor 3 kiloyu . böyle olunca motivasyon düşüyor ..bi börek yedim diye bir kilo almıştım .çok kötü bir duygu ..

Back
X