- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
aynen canım geçen hafta 68.7 idim bakalım yarın kaç çıkıcam hedef olarak 68 belirlemiştim..dediğin gibi yedikçe yemek istiyo insan
sen hangi gün tartılıcaksın?
yok canım nerdee 68 ben 58 istiyorum belki 60.. iyi düşünmüşsün pazar günü tartılmayı :)Son hedefin 68 mi canım? 700 gr tek kalmış sonra sabitleyip kilo korumaya geçersin inşallah. Ben pazar günü tartılacağım canım cumartesi ve pazar günleri evdeyim ve o günlerde kaçamak yapmamak için tartı gününü pazar günü yapmak en iyisi olacak benim için :))
yok canım nerdee 68 ben 58 istiyorum belki 60.. iyi düşünmüşsün pazar günü tartılmayı :)
yarın sonucu burayada yazarım mutlaka.. 10,000 adım çok iyi
yarın görüşürüz sonucumla canım , iyi seyirlerr :)Yaz tabii beni merakta bırakma komşum :)) neyse ben kaçayım biraz yabancı film izleyeyim kendine iyi bak canm
şarz bitti de yarım kaldı
sabah 08.00 yarım haşlanmış yumurta 2 3 çatal peynir 6 zeytin 2 dlm ekmek
akşam 16.00 etli patates yemeği 2 dlm ekmek yoğurt
22 gibi 6 7 yer fıstığı 1/4 armut
su az 1.5 lt yoktur
spor yok
günaydınn..fark 700 gram canım geçen hafta 68.7 idim bu hafta : 68.0
hani aşırı yemek gayet güzel birgün sporda yapmışsın bence gayet iyi :)Menüm (bugün aşırı yedim, yarın daha dengeli beslenmem gerekiyor)
06:30
Domates (1 tane)
Kaşar peyniri (1 kibrit kutusu)
Zeytin (5 tane)
Kepek ekmeği (1 dilim)
10:00
Siyah üzüm (1 porsiyon)
13:15
Domates çorbası (1 kase)
Cacık (1 kepçe)
Taze fasülye (2 kepçe)
16:30
İncir (2 tane)
Siyah üzüm
19:30
Köfte ızgara (2 tane)
Türlü yemeği (1 tabak)
Ekmek
Elma
inşallah hepimize canım 66 lar görmek istiyorum.. ilk iş günüm bugün değişik bi gün oldu benim için , sen neler yaptın bakalım :)Tebrik ederimbebeğim adım adım hedefe yaklaşıyorsun. Darısı bizim başımıza inşallah. Günün nasıl geçti bakalım?
hani aşırı yemek gayet güzel birgün sporda yapmışsın bence gayet iyi :)
sabah aç karına yapılan sporun daha fazla yağ yaktığı söyleniyor canımAy ne bileyim kız akşam ekmek fazla oldu gibi .. Yarın sabah yürüyüşe çıkmak istiyorum kahvaltıdan önce mi sonra mı çıksam bilemedim şimdi.. Hangisi daha etkili olur canım ?
inşallah hepimize canım 66 lar görmek istiyorum.. ilk iş günüm bugün değişik bi gün oldu benim için , sen neler yaptın bakalım :)
sabah aç karına yapılan sporun daha fazla yağ yaktığı söyleniyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?