Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyomki bacım saglık herşeyden önemli ama engel olursa bide o var ozaman hayal kırıklıgı olur daha kötü olursun .. hımm . sen bence pakmaz kuru üzünle idere et ilaç bitene kadar ondan sonra devam et. ginede sen bilirsin ...:1rolleyes:

kız aeben 70 lere inip birde sen gibi 65 leri hayal ederim ben.....
niye hayal ediyon canım ya . gerçekleşecek şayleri fazla hayal etme .. yeterki kendine inan . başaranların senden benden ne eksigi yada fazlası var .... onlarda kemik den bizde biz anamızdan kilolumu dogdukkkk ....Çok üzgünüm çoook:1hug:

ben okadar da kansız değilim yahu,sınırda çıktı hep te sınırda çıkar zaten,hamileliğimde bile öyleydi,kullanmasamda olur,,zaten kan tedavileri,6 ay sürermiş,bana öyle bişey de demedi,vermiş olmak için verdi gibime geliyor da ondan içmek istemiyorum....

ben bide 2.5 kilo doğmuşum,sonradan oldum ben toraman:roflol::roflol::roflol:

EEE o zaman kim tutar seni pınarımmmmmmdelikafadulden

benimki yemeğe geldi ben kaçıyorum şekerim,bayyy öpüldün,,hepinizi öptüüümmm....

ben bide 2.5 kilo doğmuşum,sonradan oldum ben toraman:roflol::roflol::roflol:
ee alt yapında musaitmiş .işte ......naniknanik:roflol:bende ilk okuldan sanra oldum tobbikkk.....incecekbi kızdım ....:1shok:kendim mutfaga girmeye başlayınca oldu ne olduysa . :1shok: demekki hepp pis bogazımızdan ...:mymeka::mymeka:

menümüde yazayım ayrıntılı bi şekilde ... kızlar cogunuz dagınık yazıyosunuz bişi anlamıyorum hergün akşam olmadı sabah topluca yazında degerlendirelim .... menülerinizi buraya yazmak sizi dizginler inanın ....

sirkeli su ...y.bar. greyfurt suyu ...

Kavaltı .
=======
küçük .3 dilim entegre ekmek ...diyet peynır ..1 kaşık acı sos.....şekersiz çay .....

Ara
=====
yeşil çay 5 fındık ...

Öylen ..
======
2 parça tavuk ızgara.....2 kaşık süzme yogurt.....1 tane çig köfte..

Ara
====
6. kuru kayısı reglim tatlı ihtiyacım ....1 bardak süt.....yeşil çay..

Akşam .
=======

yiyimce eklerim .. ama tokum şu an ...

selam aebencim ve diğer arkadşlar dora sanada selam sesin soluğun gitti yaff.
kızlar bende ilkokul 2 den sonra bademcik ameliyatı oldum ve tosbalak bişiye döndüm sizde var mı böyle durum

kızlar bende ilkokul 2 den sonra bademcik ameliyatı oldum ve tosbalak bişiye döndüm sizde var mı böyle durum
hoş geldin mehalim ..

galiba bu kiloların bi dönüm noktası oluyo senınkide amaliyat olmuş . a.s

bu arada birşey yemedim doğru dürüst yiyebileceğimi sanmıyorum perşembe ifade veririm bysss

nolduki yafff bişi yoktur umarım özgeee.delikafadulden

aebencim sonra bir dönüm noktası daha olmuştu oratokul 1 e kadar tombalaktım sonra basket takımına girdim evlene kadar süper bir fiziğim oldu anacım evlilik 3. dönüm noktası oldu ama tosbalak olmak kader değillllllllll olamaz ben tosbalakkk olmıcammmmm:)))

ahanda bende ozaman bademcik amelliyatı oldumdu,,,tamam anladım neden şişman olduğumu,.. offf of keşkem olmasamıydık arkedeş?kaydirigubbakcemile3

ahcanım benim 62 kiloyla tosbalak olunmaz kii olunsa olunsa 84 kiloyla olunur :roflol::roflol:sositososito

özgem minik kuşum kız karartma kalbini umarım üzüldüğüne deymez bişeydir gelir geçer...:Saruboceq:
eve git ve yarında bu akşamda bigüzel yat dinlen,yapar mısın pazar günü tüm gün temizlik,ütü,vs.vs. işte grip oldun ve dinlenmeden kesinlikle geçmez...mirmirmirmir.uyumak en iyi yol...mirmirmirmir. öptüm seni geçmiş olsun :1hug:canım...

yaaa aeben yaaa bu özge nin smileyleri ya bozuk ya torpil var işin içinde..benimkilerde de 10 adeti geçilmiyor.....

Son düzenleme:
tek başıma burda yazıp duruyom bari ,işe yarasın,akşam yediklerim:1 kase tarhana çorbası,2 biber turşusu... 2 lokmacık ekmek(tadımlık)..şimdide yeşil çayımı içicem,sallandırmalardan(buda kötü ama aktaradan alınan kadar değil) bayyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…