bilmiyomki bacım saglık herşeyden önemli ama engel olursa bide o var ozaman hayal kırıklıgı olur daha kötü olursun .. hımm . sen bence pakmaz kuru üzünle idere et ilaç bitene kadar ondan sonra devam et. ginede sen bilirsin ...:1rolleyes:doğru diyorsun canım da bu gün acayip başağrım var,birden çok kıstım ya ondandır diyorum,aeben ben kan şurubumu kestim şimdi zayıflayamam filan diye,acaba devam etsem mi?kremin kitapçığında,ilaçla beraber kullanılabilir yazıyor ama ben yinede tereddütlüyüm..fisfisfis
niye hayal ediyon canım ya . gerçekleşecek şayleri fazla hayal etme .. yeterki kendine inan . başaranların senden benden ne eksigi yada fazlası var .... onlarda kemik den bizde biz anamızdan kilolumu dogdukkkk ....Çok üzgünüm çoook:1hug:kız aeben 70 lere inip birde sen gibi 65 leri hayal ederim ben.....
bilmiyomki bacım saglık herşeyden önemli ama engel olursa bide o var ozaman hayal kırıklıgı olur daha kötü olursun .. hımm . sen bence pakmaz kuru üzünle idere et ilaç bitene kadar ondan sonra devam et. ginede sen bilirsin ...:1rolleyes:
niye hayal ediyon canım ya . gerçekleşecek şayleri fazla hayal etme .. yeterki kendine inan . başaranların senden benden ne eksigi yada fazlası var .... onlarda kemik den bizde biz anamızdan kilolumu dogdukkkk ....Çok üzgünüm çoook:1hug:
EEE o zaman kim tutar seni pınarımmmmmmdelikafaduldenben okadar da kansız değilim yahu,sınırda çıktı hep te sınırda çıkar zaten,hamileliğimde bile öyleydi,kullanmasamda olur,,zaten kan tedavileri,6 ay sürermiş,bana öyle bişey de demedi,vermiş olmak için verdi gibime geliyor da ondan içmek istemiyorum....
EEE o zaman kim tutar seni pınarımmmmmmdelikafadulden
ee alt yapında musaitmiş .işte ......naniknanik:roflol:bende ilk okuldan sanra oldum tobbikkk.....incecekbi kızdım ....:1shok:kendim mutfaga girmeye başlayınca oldu ne olduysa . :1shok: demekki hepp pis bogazımızdan ...:mymeka::mymeka:ben bide 2.5 kilo doğmuşum,sonradan oldum ben toraman:roflol::roflol::roflol:
hoş geldin mehalim ..selam aebencim ve diğer arkadşlar dora sanada selam sesin soluğun gitti yaff.
kızlar bende ilkokul 2 den sonra bademcik ameliyatı oldum ve tosbalak bişiye döndüm sizde var mı böyle durum
nolduki yafff bişi yoktur umarım özgeee.delikafaduldenkızlar merhaba
ben çıkıyorum yarın için izin aldım perşembe günü görüşürüz:çok üzgünüm:
o kadar kötüyüm ki anlatamam beynim zonkluyor zor yürüyorum kulaklarımda bir basınç inanılmaz bir mide bulantısı
ama kalbim o kadar kötü ki valla umurumda değil
ağla ağla başım daha çok ağrıdı
içim kaynıyor ya çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlama
herhalde uzun zamandır bu kadar ağlamamıştımsenağlamasenağlamasenağlama
olcay bir an önce gelse keşkesenağlama
sanmayın ki eşimle ilgili birşey aslında öylesine abicime üzüldüm canım abim benimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
delikafadulden özge ne oldu yassana ya ....bu arada birşey yemedim doğru dürüst yiyebileceğimi sanmıyorum perşembe ifade veririm bysss
selam aebencim ve diğer arkadşlar dora sanada selam sesin soluğun gitti yaff.
kızlar bende ilkokul 2 den sonra bademcik ameliyatı oldum ve tosbalak bişiye döndüm sizde var mı böyle durum
aebencim sonra bir dönüm noktası daha olmuştu oratokul 1 e kadar tombalaktım sonra basket takımına girdim evlene kadar süper bir fiziğim oldu anacım evlilik 3. dönüm noktası oldu ama tosbalak olmak kader değillllllllll olamaz ben tosbalakkk olmıcammmmm:)))
kızlar merhaba
ben çıkıyorum yarın için izin aldım perşembe günü görüşürüz:çok üzgünüm:
o kadar kötüyüm ki anlatamam beynim zonkluyor zor yürüyorum kulaklarımda bir basınç inanılmaz bir mide bulantısı
ama kalbim o kadar kötü ki valla umurumda değil
ağla ağla başım daha çok ağrıdı
içim kaynıyor ya çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlama
herhalde uzun zamandır bu kadar ağlamamıştımsenağlamasenağlamasenağlama
olcay bir an önce gelse keşkesenağlama
sanmayın ki eşimle ilgili birşey aslında öylesine abicime üzüldüm canım abim benimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama