Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahanda bende ozaman bademcik amelliyatı oldumdu,,,tamam anladım neden şişman olduğumu,.. offf of keşkem olmasamıydık arkedeş?kaydirigubbakcemile3

ah keşkem kardeş neden bileyim bilsem aldırırmıydım badem bademciklerimi:)))

ahcanım benim 62 kiloyla tosbalak olunmaz kii olunsa olunsa 84 kiloyla olunur :roflol::roflol:sositososito

canım. benim gibi akdeniz bitki örtüsne ait makigillerden olursan 62 kilodada tosbalak oluyosun :))) boyum 158 cm

ben geldim kızlarrr
pazara gittik abimin bohçasını süslemek için kuradeleler,tüller aldımm. epey vaktimizi aldı,eeve gelince su yapıp bi güzel tülleri yıkadım astım.

özgeme nolduu ben bişy anlamadımm sayfaları da okudum atlamadan ama gözden kaçırdıgım birşey mi olduu neden üzgün ki?

mehalimm ameliyat birçok şişman için gerçekten bir dönüm noktası ben de kalp ameliyatı olmuştum,ondan sonraa şişko oldum:=)))

bugünkü menüm:

sabah aç karna kayısı
kahvaltı:
peynirli tost,çay zeytin.

ara:
2-3 kayısı 1 dilim elma

öğlen:
kabuska

ara öğün::
1 dilim elma

akşam yemegi yemedim henüz....

iyi akşamlar kızlar

akşam yemeğim.

1 kase pirinç lapası
90 dakika yürüdüm şimdi bıraktım. gidip duşumu alıcam birazdan bugünü 1 elma ile kapatıcam.

iyi akşamlar kızlar

akşam yemeğim.

1 kase pirinç lapası
90 dakika yürüdüm şimdi bıraktım. gidip duşumu alıcam birazdan bugünü 1 elma ile kapatıcam.

nazlım ben senden korkmaya başladım heee,pes et pes ettttttttttttt yapamazsın sennnn 60 da takılcaksınnn hehe :=))

ben geldim kızlarrr
pazara gittik abimin bohçasını süslemek için kuradeleler,tüller aldımm. epey vaktimizi aldı,eeve gelince su yapıp bi güzel tülleri yıkadım astım.

özgeme nolduu ben bişy anlamadımm sayfaları da okudum atlamadan ama gözden kaçırdıgım birşey mi olduu neden üzgün ki?

mehalimm ameliyat birçok şişman için gerçekten bir dönüm noktası ben de kalp ameliyatı olmuştum,ondan sonraa şişko oldum:=)))

bugünkü menüm:

sabah aç karna kayısı
kahvaltı:
peynirli tost,çay zeytin.

ara:
2-3 kayısı 1 dilim elma

öğlen:
kabuska

ara öğün::
1 dilim elma

akşam yemegi yemedim henüz....

ceylinim yine yoğun bir gün geçirmişsin diyette süper gitmiş ama ben seni geçicem şekerim. bu yarış bana acayip derecede motivasyon sağladı. bugün gözümün önünde meyveli pastayı götürdüler ama dönüp bakmadım bile. hedef kilomuda 50 yapmaya karar verdim.

nazlım ben senden korkmaya başladım heee,pes et pes ettttttttttttt yapamazsın sennnn 60 da takılcaksınnn hehe :=))

hehe bu sefer pes etmiycem kırıcam 60 ın bacağını hoş kıracak bacağıda yok ben kafasını koparcam bu sefer .:hooray:

ben gideyim bir kaç plates hareketi yapayım sonrada duşumu alayım iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz.

ah keşkem kardeş neden bileyim bilsem aldırırmıydım badem bademciklerimi:)))
:roflol::roflol:

canım. benim gibi akdeniz bitki örtüsne ait makigillerden olursan 62 kilodada tosbalak oluyosun :))) boyum 158 cm
:roflol: bizde o ormanın makilerindeniz . 3 çümüzde bir boydayız bizdeli kanlıyızzzz ( melodisiyle ..:roflol:
hehe bu sefer pes etmiycem kırıcam 60 ın bacağını hoş kıracak bacağıda yok ben kafasını koparcam bu sefer .:hooray:
:nazar:

ben gideyim bir kaç plates hareketi yapayım sonrada duşumu alayım iyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz.
:nazar:

ben de çıkıyorum canlarım öptüm sizii

ceylin kız yenilecenmi yoksa ....delikafaduldenşakkıdı

selam kızlar oğlumun aşısı vardı bugün huysuzlandı ateşlendi tüm gün oınla uğraştım çok yorgunum yarın görüşürüz canlarım kusura bakmayın sabah tost öğlen tavada börek yedim ufakbi parça çay akşamda karnıbahar ve çorba içtim bol salata

selam kızlar oğlumun aşısı vardı bugün huysuzlandı ateşlendi tüm gün oınla uğraştım çok yorgunum yarın görüşürüz canlarım kusura bakmayın sabah tost öğlen tavada börek yedim ufakbi parça çay akşamda karnıbahar ve çorba içtim bol salata
aman dikkat geçmiş olsun mehmedime . ....a.s.

annesi . canım hoş geldin neler yapıyosun diyet nasıl .. kilonda bi degişiklik varmı canım .. seni göremiyoruz takımda .. :1hug:

annesinin annesi canım geliyosun 4.5 günde bir yazmadan gidiyosun canım bu nasl iş bi merhaba bari deseydin ....

kızlar 5. takımdan kalişim istegi üzerine oraya yazdım ama sizede get,irdim ......

BUDA BENIM HİKAYEM.....

Aslında taaa 18 sene öncesinde yani 15 yaşında başladı maratonum ...:nazar:kilolu bir genç kızdım ve yeni yeni hayatla tanışıyodum ....ve kendime güvenim 0 dı . çünki 67 kilo idim dogru duydunuz 67 kilo bi genç kız için boyumda uzun deyil ha 158. evlendikden sonra az uzadı 160 ya var ya yok ...

kendime okdar güvensizdimki hiç bir erkegin beni begenmeyecegini düşünürdüm kilolarımdan oysa güzelbi kızdım ( hala güzelim )kaydirigubbakcemile3
sonra geldi bilinçsiz diyetler .bi örnek vereyim birgün sadece 1 kase yogurt ertesigün sedece 1 elma ertesi gün gene 1 elma ..:1shok: ciddiyim kızlar . 3 günsadece 2 elma ve 1 kase yogurtla duruyordum artık uykudan bile yorgun kalkıyodum okadar yani öyle gözüm dönmüşki .. 58 kiloya kadar inmiştim ....:1ninca: sonra 2 ay adet görmedim ondan sonra aklım başıma geldi . bu arda ailemin söylediklerini duymuyodum bile bu öyle bişiki bir gençkız için çogunuz biliyosunuzdur....:nazar:
neyse evlendim 18 yaşında .. o dönemde 60 cıvarında gezındım ama sonra .. 70li rakamlara döndüm .. hep aralarda diyet yapardım .....
3 çoçuktada kilomu korudum 72 idim nasıl korudum hep ara ara diyetletle ...

en küçük bebem 9 yaşında ... 2.3 senedir hep yaz gelirken yaparım diyet kısarım yememden bol sporla ... tabi tekrar aynı yiyince aynı kiloya cup....

74 civarında takılıyodum geçen sene sonra ucunu bi bıraktım 78 olmuşum ..:1shok: göbegim 6 aylık gibi oldu inanın ....hersene yaptıgım maraton başlıyodu gene ...

ve başladım yürüyüşlere gidiyodum diyetimide yapiyodum ilk ay 4 kilo verdim taze kilo çabuk gitti ..
sonra slim kıremi arştırırken k.k buldum ilgi alanım hemen diyet guruplarına başvurdum ve artık bu işi 5 kiloyla deyil hedefime kadar sürdürecektim ...delikafadulden

ve bu gün 78 ...65 kiloya inmiş durumdayım bazan ben bile kendime inenamıyorum ...:1shok: demekki isteyince oluyomuş .... artık magzalarda ön önden arka arkadan ( benım kasa şakira birazda )kaydirigubbakcemile3 çıkmadan istedigim modeli giymek istiyodum sokakta yürürken bile kendine güven istiyo insan yere öyle basıyo inanın ....yerimseniben

ARTIK bizin burda bir magza var bi taraf büyük benden bi taraf 42 ye kadar ... büyük bedende hiç istedigim bişiyi bulamazdım ...:çok üzgünüm: ama artık o magzaya girdigimde bana hanım eendi size bu reyon olmaz diger küçük beden reyonuna gidin diye yönlendiriyolar . bu öyle bir dugguki ....delikafadulden kıyafat denerken aynesa kendime inanamıyorum bazan . tezgahtarlara durumu anlatınca afallıyolar alla böyle çok güzel olmuşun daha verme diyolar ....

inanın bunlar sadece bikaç örnek özel hayatınızdaki etkilerini saymıyorum bile yerimsenibenher türlü güven geliyo insana ..yerimsenibenne demek istedigimi anladınız .....

ve inanın bu mutlulugu hiççç bir yiyecegi yediginizde elde edemessiniz ....:hooray:

çok geçmiş olsun cceylin allah beterinden saklasın ne yapalım.

aeben :KK43:( neden benim hikayemide getirmedin ayıp olmuyomu bacım.bana ne banane

aman dikkat geçmiş olsun mehmedime . ....a.s.

annesi . canım hoş geldin neler yapıyosun diyet nasıl .. kilonda bi degişiklik varmı canım .. seni göremiyoruz takımda .. :1hug:

annesinin annesi canım geliyosun 4.5 günde bir yazmadan gidiyosun canım bu nasl iş bi merhaba bari deseydin ....

bunlar banamıydı anlayamadım aebencim ben geliyorum ama ne bilem ne yediğimide yazıyom sanki:eek:ama senden başkasıda bana merhaba demiyo yaws senağlamao yüzden yazdıklarım arada kaynii e bende gelipokuyup çıkıyom bazen .bu arada kilomda da değişiklik var :1closedeyes:cumaya açıklayabilirim ancaa :1rolleyes:

bunlar banamıydı anlayamadım aebencim ben geliyorum ama ne bilem ne yediğimide yazıyom sanki:eek:ama senden başkasıda bana merhaba demiyo yaws senağlamao yüzden yazdıklarım arada kaynii e bende gelipokuyup çıkıyom bazen .bu arada kilomda da değişiklik var :1closedeyes:cumaya açıklayabilirim ancaa :1rolleyes:

canım bende merhaba derim sana yeterki sen gel.
bu arada resimdeki oğluşun sanırım allah bağışlasın pambık şekerini:)

iyi geceler kızlar yeni eve giriyorum dahaa ele güne güne karsıı nese ben bi geçmiş yapayım sona ifademi veririm

selam aebencim ve diğer arkadşlar dora sanada selam sesin soluğun gitti yaff.
kızlar bende ilkokul 2 den sonra bademcik ameliyatı oldum ve tosbalak bişiye döndüm sizde var mı böyle durum

mehalcim çok şasırdım hiç aklıma gelmemişti bende 7yasımda oldum bademcik ameliyatı bununkiloya etkisi varmı acaba zira ben kendimi bildim bileli şişkoyum bundanmı benneyaptımki

yok canım sana deildi bi cici annemiz daha var onaydı

HADİYA GENE VERDİN DEMEK KISKANIYORUM BEN AMA delikafadulden

X