kızlar çok kötüyüm ben ya
içim üşüyor ellerim buz gibi başım da ağrıyor dönüyor bi garip felaket hasta olacağım ben sanırım
ayaklarım buz gibi
ya nasıl izin alacağım ki ben of ya of
içim üşüyor ellerim buz gibi başım da ağrıyor dönüyor bi garip felaket hasta olacağım ben sanırım
ayaklarım buz gibi
ilahi dora kıs niye rol yapsın dogruyu söylesin ...a.s insan halinden anlıyosa verir üstelik özgemin patronu üstüna bayılacak kadar yakında degıl sanırsam ...:roflol::roflol:çok geçmiş olsun özgeciğim. en iyisi patronun önüne at kendini bayılmış numarası yap sonrada ayıl al izninidelikafadulden
ayaklarım buz gibi
ben geldim fıstıklarrrrrrrrrrrrr:=))
önceliklee refimmm rüzgarıma çok çok geçmiş olsunn acayip üzüldümm(((
kızlar kahvaltıda kepek ekmegine tost yedim
ara öğün olarak 1 diliğm elma yedim.
birzdan da öğle yemegi olarak kabuska yiyecegimmm.
elektrkli süpürgeyi açtım evi bir güzel süpürdüm,sonra halıları topladım tek tek. yerleri dew bir güzel sildim,öglen yemegimi yedikten sonra da yeni halıları serecegim. sonrada terziye filan gitmem lazım abiyenini arka kısmında daralması egrekn bi yer var aşagı kayıyor.
dün akşam bohça alşverişi derken 3-4 saat yürümüşüz gelince de 1 saat spora gittim.diyet de gayet iyi gidiyor,bu cumaya size mutlu haberler veririm inş....
ceylinim rakibem nasılsın. diyet iyi gidiyo maşallah . benimkide süper gidiyor. 2 gündür lapa yapıyorum. işyerinde minik serçemiz var seninle beraber lahana çorbası diyetine başlayalım diyor perşembe günü. lapanın üstüne onuda yapsam zararı varmıdır. hoş bütün şok diyetlerin zararı vardır. ama ne yapsam bilmiyorum.
canım rakibem benm sen benden önce davrandın,bu hafta geçicemm senii hadi bakalımm:=)))
nazlım ya ben lahana suyuna çok güveniyorum ama yapmıyorum bu ara,çorbasının diyetini yapanlar sonradan hepp acayip açlık hissediyorlar o yüzdenn onu pek sevmiyorum ben.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence tam tersini yapınki hırslanın cücüler .....Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3sana faydası olsun da sen geç cnımmm:=)) ne kadar da kibar rakiplerizz di mii hehee:=))
sana faydası olsun da sen geç cnımmm:=)) ne kadar da kibar rakiplerizz di mii hehee:=))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence tam tersini yapınki hırslanın cücüler .....Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3
bence nazlı ceylini geçeçek .....yok yok ceylin nazlıyı geçeçek ... görcizzzz..yerimseniben