Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol kütommmm bizim takımın hepsi hamarat valla:=))

kızlar ben çıkıorm artıkk eve gelince gelirim yine yanınızaa öptüm siziii

Kızlar ya benim canım çok sıkılıyo bugün dün nişanlımda gitti. Onun burda olmsı bile benim için iyiydi. şu 38 gün bitsede hayırlısıyla gelse biran önce.

Merhaba kızlar :) bu sabah tartıldım hala 75.700 üm tabi hiç spor yapamadım bu hafta olaylardan dolayı ve malesef birazda kaçırmış olabilirim ama az kaldı yarından itibaren toparlanıyorummm başa yolu yok hepinizi çok azimli gördüm benide motive edin kızlarrrrrrrrrrrrrrr

aebenciğim canım minik kuşumŞeniz misafirim yok üstelik bu gün süper gidiyorum.:teytey:
öğleye 2 yumurta yarım kepek ekmeğiyle salata yedim.kaydirigubbakcemile2
ara öğün olarakta lahana çorbamı sümürüyorumdelikafadulden kütom spor yaptım tabiki adam pc den kalkmayınca bende yatağımda mekik filan çektim bacakları indir kaldır yaptım. derin nefes alıp vermekteyim en dolu saatimde biledelikafadulden

Kızlar ara öğün olarak 5 yemek kaşığı lapa yedim.
1 adette portakal yiyiyorum şimdi.

Kızlar ara öğün olarak 5 yemek kaşığı lapa yedim.
1 adette portakal yiyiyorum şimdi.
nazlı mayveyi yemekten 2 saat sonra yemeye özen göster canım 20 dkç önce yiyebilirsin çünki meyve midede kalmıyomuş direk bagırsaklarda sindiriliyomuş eger yemeke birlikte yersen meyvede midede yemek sindirilene kadar kalıyomuş canım . oda asit degişimine ugrayıp alkolleşiyomuş ve böylece kan şekerinitavan yaptırıyormuş sindirim bozukluguda cabası .....

etler midede 4 saat
toprakta yetisen 3. saat
yeşil yapraklılarda . 2 saatte midede kalıyomuş . ona göre meyveyi arkasına yiycegiz ...a.s ayrıca yeşil yapraklılarında midede etle beraber 4 saat kalmasında mahzur yokmuş çünki onlar asitleşmiyormuş yani etle yeşiller yene biliyomuş .....

yediklerimizin kl. kadarda sindirilmesine dikkat etmeliymişizki . kilo almayalım çünki sindirilemeyen şey kilo alorak geri dönermişşşşşş:1shok:a.s.

biliyorum canım ama çok acıktım. Onun için meyveyide arkasından yedim.

merhaba canlarım...bugün öğle yemeğimde ıspanak yedim 1 kase yoğurtla az da mantar kaldıydı ondan yedim,ekmek ıhh cıss yemedim,öğleden sonra oturmaya kayınvalidem geldi,canı sıkılmış,çok sık yapmaz bu ziyaretleri,genelde biz gideriz ona,sevindim tabi,hemen bir kek çırptım,tabi servis ederken kendimede koydum,ayıp olmasın diye 1 dilimin çoğunu oğlana yedirdim,kendimde çatalın ucuyla yiyormuş gibi tırtıkladım,dayanabildim yani...şimdi 1 elma, 1 portakal yiyecem,akşam yemeğimde 1 kase dolusu çorba.... gecede stepper ve göbiş hareketleri....

:lepi: aferin pınar olacak başaracaksın keke yaptıgın mudahele süper ....yerimseniben öyle bişiyle karşılaştıgında gözünü kapa kendini 70 kilo düşünn ...

:lepi: aferin pınar olacak başaracaksın keke yaptıgın mudahele süper ....yerimseniben öyle bişiyle karşılaştıgında gözünü kapa kendini 70 kilo düşünn ...

sağol hayatım,,bu seferde olacak eminim,8-10 kilo kesin gidecek,çünki motive oldum yine...bu krem beni acayip gaza getiriyor,aebenim,bu yazıyı bile heyecanla yazıyorum inan olsun....kaydirigubbakcemile3

sağol hayatım,,bu seferde olacak eminim,8-10 kilo kesin gidecek,çünki motive oldum yine...bu krem beni acayip gaza getiriyor,aebenim,bu yazıyı bile heyecanla yazıyorum inan olsun....kaydirigubbakcemile3
bilmemmi bende çok heyacan duyarım bişiye başladıgımda . bide senınki zaten daha önce işe yarada canım gene yaraması için bi sebep yokkkkk ....:lepi:
ama sana tavsiyem ilk başladıgında daha çok verirsin bu döneme çok dikkat et nekedar çabalarsan ilk dönemde bilki daha çok verirsin .. unutma ....:teytey::1hug:

doğru diyorsun canım da bu gün acayip başağrım var,birden çok kıstım ya ondandır diyorum,aeben ben kan şurubumu kestim şimdi zayıflayamam filan diye,acaba devam etsem mi?kremin kitapçığında,ilaçla beraber kullanılabilir yazıyor ama ben yinede tereddütlüyüm..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…