naslıı ceylinnn sizden bişi olmas ben sizi gececemlaelaelaelaelae:roflol:
anam sen nerden çıktın kızzzz bonusss :=))
naslıı ceylinnn sizden bişi olmas ben sizi gececemlaelaelaelaelae:roflol:
nazlı mayveyi yemekten 2 saat sonra yemeye özen göster canım 20 dkç önce yiyebilirsin çünki meyve midede kalmıyomuş direk bagırsaklarda sindiriliyomuş eger yemeke birlikte yersen meyvede midede yemek sindirilene kadar kalıyomuş canım . oda asit degişimine ugrayıp alkolleşiyomuş ve böylece kan şekerinitavan yaptırıyormuş sindirim bozukluguda cabası .....Kızlar ara öğün olarak 5 yemek kaşığı lapa yedim.
1 adette portakal yiyiyorum şimdi.
nazlı mayveyi yemekten 2 saat sonra yemeye özen göster canım 20 dkç önce yiyebilirsin çünki meyve midede kalmıyomuş direk bagırsaklarda sindiriliyomuş eger yemeke birlikte yersen meyvede midede yemek sindirilene kadar kalıyomuş canım . Oda asit degişimine ugrayıp alkolleşiyomuş ve böylece kan şekerinitavan yaptırıyormuş sindirim bozukluguda cabası .....
Etler midede 4 saat
toprakta yetisen 3. Saat
yeşil yapraklılarda . 2 saatte midede kalıyomuş . Ona göre meyveyi arkasına yiycegiz ...a.s ayrıca yeşil yapraklılarında midede etle beraber 4 saat kalmasında mahzur yokmuş çünki onlar asitleşmiyormuş yani etle yeşiller yene biliyomuş .....
Yediklerimizin kl. Kadarda sindirilmesine dikkat etmeliymişizki . Kilo almayalım çünki sindirilemeyen şey kilo alorak geri dönermişşşşşş:1shok:a.s.
:lepi: aferin pınar olacak başaracaksın keke yaptıgın mudahele süper ....yerimseniben öyle bişiyle karşılaştıgında gözünü kapa kendini 70 kilo düşünn ...merhaba canlarım...bugün öğle yemeğimde ıspanak yedim 1 kase yoğurtla az da mantar kaldıydı ondan yedim,ekmek ıhh cıss yemedim,öğleden sonra oturmaya kayınvalidem geldi,canı sıkılmış,çok sık yapmaz bu ziyaretleri,genelde biz gideriz ona,sevindim tabi,hemen bir kek çırptım,tabi servis ederken kendimede koydum,ayıp olmasın diye 1 dilimin çoğunu oğlana yedirdim,kendimde çatalın ucuyla yiyormuş gibi tırtıkladım,dayanabildim yani...şimdi 1 elma, 1 portakal yiyecem,akşam yemeğimde 1 kase dolusu çorba.... gecede stepper ve göbiş hareketleri....
iyi akşamlar hayaletim .......kaydirigubbakcemile5ben yürümeye didiyom hepinizi öptüm hayırlı ve ii akşamlar fıstıklar sabah görüşürüz...
:lepi: aferin pınar olacak başaracaksın keke yaptıgın mudahele süper ....yerimseniben öyle bişiyle karşılaştıgında gözünü kapa kendini 70 kilo düşünn ...
bilmemmi bende çok heyacan duyarım bişiye başladıgımda . bide senınki zaten daha önce işe yarada canım gene yaraması için bi sebep yokkkkk ....:lepi:sağol hayatım,,bu seferde olacak eminim,8-10 kilo kesin gidecek,çünki motive oldum yine...bu krem beni acayip gaza getiriyor,aebenim,bu yazıyı bile heyecanla yazıyorum inan olsun....kaydirigubbakcemile3
bilmemmi bende çok heyacan duyarım bişiye başladıgımda . bide senınki zaten daha önce işe yarada canım gene yaraması için bi sebep yokkkkk ....:lepi:
ama sana tavsiyem ilk başladıgında daha çok verirsin bu döneme çok dikkat et nekedar çabalarsan ilk dönemde bilki daha çok verirsin .. unutma ....:teytey::1hug: