Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben geldim fıstıklarrrrrrrrrrrrr:=))

önceliklee refimmm rüzgarıma çok çok geçmiş olsunn acayip üzüldümm:KK43:(((

kızlar kahvaltıda kepek ekmegine tost yedim
ara öğün olarak 1 diliğm elma yedim.
birzdan da öğle yemegi olarak kabuska yiyecegimmm.

elektrkli süpürgeyi açtım evi bir güzel süpürdüm,sonra halıları topladım tek tek. yerleri dew bir güzel sildim,öglen yemegimi yedikten sonra da yeni halıları serecegim. sonrada terziye filan gitmem lazım abiyenini arka kısmında daralması egrekn bi yer var aşagı kayıyor.

dün akşam bohça alşverişi derken 3-4 saat yürümüşüz gelince de 1 saat spora gittim.diyet de gayet iyi gidiyor,bu cumaya size mutlu haberler veririm inş....

kızlar çok kötüyüm ben ya
içim üşüyor ellerim buz gibi başım da ağrıyor dönüyor bi garip felaket hasta olacağım ben sanırım
ayaklarım buz gibi
ya nasıl izin alacağım ki ben of ya of

içim üşüyor ellerim buz gibi başım da ağrıyor dönüyor bi garip felaket hasta olacağım ben sanırım
ayaklarım buz gibi

çok geçmiş olsun özgeciğim. en iyisi patronun önüne at kendini bayılmış numarası yap sonrada ayıl al izninidelikafadulden

ayaklarım buz gibi

özgemm çok geçmiş olsunnn:KK43:(( herkes hastaa noldu bize nazar degdi kesinn:KK43:(

çok geçmiş olsun özgeciğim. en iyisi patronun önüne at kendini bayılmış numarası yap sonrada ayıl al izninidelikafadulden
ilahi dora kıs niye rol yapsın dogruyu söylesin ...a.s insan halinden anlıyosa verir üstelik özgemin patronu üstüna bayılacak kadar yakında degıl sanırsam ...:roflol::roflol:

ceylin kolay gele . bu haftayı sag salim atlatın inşallah :1hug:

nazlım lapan güzel gidiyo canım umarım güzel sonuç alırsın ...

özgem geçmiş olsun bu arada iş..gezecem ev işiderken bide bünyen yorgun düştü tabi ....Çok üzgünüm çoook
dora hatun gene misfir gelmedi umarım bu kaçamakların sonu ne zaman geleçek ....sengözlerimebaksanabnaniknanik:1hug:

bu arada süzme yogurt pek güzelmiş 2 kaşıga çıktı . canınız çekmesin çatalın ucunda dondurma niyetine yalıyom ....

ayaklarım buz gibi

geçmiş olsun özgeciğm dikkat et kendine.

ben geldim fıstıklarrrrrrrrrrrrr:=))

önceliklee refimmm rüzgarıma çok çok geçmiş olsunn acayip üzüldümm:KK43:(((

kızlar kahvaltıda kepek ekmegine tost yedim
ara öğün olarak 1 diliğm elma yedim.
birzdan da öğle yemegi olarak kabuska yiyecegimmm.

elektrkli süpürgeyi açtım evi bir güzel süpürdüm,sonra halıları topladım tek tek. yerleri dew bir güzel sildim,öglen yemegimi yedikten sonra da yeni halıları serecegim. sonrada terziye filan gitmem lazım abiyenini arka kısmında daralması egrekn bi yer var aşagı kayıyor.

dün akşam bohça alşverişi derken 3-4 saat yürümüşüz gelince de 1 saat spora gittim.diyet de gayet iyi gidiyor,bu cumaya size mutlu haberler veririm inş....

ceylinim rakibem nasılsın. diyet iyi gidiyo maşallah . benimkide süper gidiyor. 2 gündür lapa yapıyorum. işyerinde minik serçemiz var seninle beraber lahana çorbası diyetine başlayalım diyor perşembe günü. lapanın üstüne onuda yapsam zararı varmıdır. hoş bütün şok diyetlerin zararı vardır. ama ne yapsam bilmiyorum.

günaydınlar ben geldimmm sabah arkadas aradı kahvaltıya geldim sabahın köründe uyanıp azcık ekmek gerisi klasık kahvaltı şekersiz çay ...

bi gecmiş bakıp geliorumm

ceylinim rakibem nasılsın. diyet iyi gidiyo maşallah . benimkide süper gidiyor. 2 gündür lapa yapıyorum. işyerinde minik serçemiz var seninle beraber lahana çorbası diyetine başlayalım diyor perşembe günü. lapanın üstüne onuda yapsam zararı varmıdır. hoş bütün şok diyetlerin zararı vardır. ama ne yapsam bilmiyorum.

canım rakibem benm sen benden önce davrandın,bu hafta geçicemm senii hadi bakalımm:=)))

nazlım ya ben lahana suyuna çok güveniyorum ama yapmıyorum bu ara,çorbasının diyetini yapanlar sonradan hepp acayip açlık hissediyorlar o yüzdenn onu pek sevmiyorum ben.

canım rakibem benm sen benden önce davrandın,bu hafta geçicemm senii hadi bakalımm:=)))

nazlım ya ben lahana suyuna çok güveniyorum ama yapmıyorum bu ara,çorbasının diyetini yapanlar sonradan hepp acayip açlık hissediyorlar o yüzdenn onu pek sevmiyorum ben.

ben lahana çorbası yaptığımda sonrasında çok açlık hissetmedim. hissetiğim zamanlardada meyveyle geçiştirdim. lahana suyunu bende 2 hafta yaptım ondan sonra devamı gelmedi. canım benim ben geçicem seniiiii.

nazlı lapanın sonucunu yarın yaz canım emi .....
ben çıkıyorum malum çocular okuldan alınacak .......

sana faydası olsun da sen geç cnımmm:=)) ne kadar da kibar rakiplerizz di mii hehee:=))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence tam tersini yapınki hırslanın cücüler .....Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3
bence nazlı ceylini geçeçek .....yok yok ceylin nazlıyı geçeçek ... görcizzzz..yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence tam tersini yapınki hırslanın cücüler .....Şeniza.s.kaydirigubbakcemile3
bence nazlı ceylini geçeçek .....yok yok ceylin nazlıyı geçeçek ... görcizzzz..yerimseniben

ben öyle diyip gizliden gidiyorummm aebenimm çaktırmaa hehe:=)))

okudum geldim opencık gulaycım hayaletim sevgiler saygılar sık sık beklerizz

ösgem çokk gecmiş ossun kış uykusuna yatacak kadar bol vakitlerin olsun inş.

nazlım ya senı çok takdir ediyorum inan cok azimlisin sen çok

ceylinim kolay gelsin hamarat senıı giysinin bol gelmesi çok buyuk mutluluk bee

aebenımm cucuklere gecmiş olsunn yaz gelsede bitse su hastalıklar artık bende yapıom o hareketlerden ama azcık yazmıom işten saymıyom mesela 10 dakika falan spordan saymadıgım için yazmıom ama göbek eriyo ya farketti baya

pinarımm olur ekmeksiz kahvaltıda 1 dilim ye sen yinede çok kısmakta kötü bee hadi bakalım göster kendinide bende alayım su kremden yaza

doraaa misafirler ayaklarını sürümüşte gelmiş haa ucundan kösesinden yemişindir sen spor yapaydın bari eskiden ne cok yapardın bee sen kilondan memnunsun galiba asılmıyon artık

asiiiii ben uyuyayım kıs senın yerinede kıyamam ben sanaa

ha bu arada gelirkene yolu uzata uzata geldim yarım saat yurudum giderken dahada uzatacam 1 saat falan yuruyeyim diyorum

X