Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

offffffffffff aebenim burdan ağzım sulandı ben çok sewerim yaaa oyyy nettin yaw sabah sabahhh
sanada yaparım gülayım 1.2 şişe kıs canın çektiyse .. valla gerçekten süper oluyo ....kaydirigubbakcemile5 sen nassın kaçak ...delikafadulden:teselli:

anneme diimde yapalım wala anacımda çok güsel yapardıda son zmanlarda herşeyi boşladık vala

iim nasıl oliim işte bildiin gibi :) çalışmalar devam edio

anneme diimde yapalım wala anacımda çok güsel yapardıda son zmanlarda herşeyi boşladık vala

iim nasıl oliim işte bildiin gibi :) çalışmalar devam edio
RABBIM gönlüne göre versin gülayım .:Saruboceq:bütün sıkıntıların uçsun gitsin .:Saruboceq: dua et bol bol . RABBIM şimdiye kadar her şıkıştıgımda ettigim dualarımı geri çevirmedi çok şükürrrr ...a.s sende başa çıkamadıgını ona havale et . teslim ol bütün yüreginle ...yerimseniben

ben 3 adet etiform ve biraz peynir yedim inanılmaz uykum var benim yine yaa nescafe içtim bir tanede ama kesmedimirmirmirmir
hep yorgunluktan bir gün şöyle mis gibi uyusam :emir_bebek:
Bu hafta dedim kocişe istersen balığa gidebilirsin diye bende cumartesiden anneciğime gitcem missss gibi dinlencemsositosositosositosositosositososito yatcam uyuycam ertesi gün de evini temizler dönerim ama benim gıcık kociş o kadar erken kalkar ki şöyle bir rahat pazar uykusu olmaz oh ya baba evi gibi varmı :nazar::nazar:

Evde- özgecim hadi kalk hayatım kahvaltı hazırla bende markete gideyim:dilcikar::mymeka:

Babamlarda- kardeşimin beni uyandırma çabalarına karşılık babamın
kardeşime ablan uyuyor ses çıkarma diye uyarması :nazar:
Aradaki inanalımaaaazzzz uçurum o kadar belliki
nazlıcım aman evinde uyuyabildiğin yayılabildiğin kadar yayıl
evlenince iş güç temizlik yemek zor uyursun canım sonra benim gibi heryerin ağrır vaziyette dolanır durursun:roflol:
Ay kızlar sizin de başınızı şişirip duruyorum bu uyku muhabbetiyle ama
asimmm gel beni en iyi sen anlarsın uykuya hasret olaraksüprizzzzz

bu arada bu sabah tartıldım kilom hala 73.7 ama değişecek incecikkk olacağım:içelim:

özgeciğim benimde şuanda inanilmaz uykum var ve işe gelesim hiç yok sabahları o sıcacık yataktan kalkmak ölüm oluyor. Evlenince kaynanamla oturacağım. Artık kaynanam yemekleri falan yapar. Bende akşam sofra işlerine bulaşık işlerine falan bakarım.

ben biraz ev toplıycam platesten önce kıslar . ....
asüüüüüüü çık ortaya ......

peki bizde seni angara alsak olmamı ....kaydirigubbakcemile3 gelsende gül yüzünü görsek ...delikafadulden
çok soguk inşallah üşütmeden göndeririz sevililini ...:1hug:

aslında bende gelecekti biliyormusun ankaraya esracım da çalıştığı için gelemiyor fırsattan istifade ama izin alamadım ne yazıkki yoksa bir şekilde zaman yaratır sizleri bile görürdüm ben ama birgün inşalah Allah nasip eder ama bütün samimiyetimle söylüyorum ki eğer bodrum didim vs taraflarına gelirseniz kesinlikle haberim olsun eşlerinizle evimde bir saatliğine bile olsa misafir etmek isterim benim kociş zaten sizleri biliyor benim açımdan hiçbir sorun olmaz e sizde eşsiz gelemeyeceğinize göre başımızın üstününde yeriniz var a.s.

çıktım aebenim çıktım. geçmişi okudum geldim. neyse ki fazla değildi bugün delikafadulden
özgecim uyuku sorununu gerçekten iyi anlarım. sana da hep bunları söylüyorum ama oğlum olduktan sonra özellikle sabah uykusuna hasret kaldım. pazar günlei uyusun diye cumartesi geç yatırıyorum yine erken kalkıyor velet :emir_bebek: gerçi senin de erkenci bebişin varmış kaydirigubbakcemile3
dün akşam dışarıda yedik biz. yine kötü yedim yani :nazar:
bugün sabah bir ıhlamur içtim başkada bişey yemedim. canım istemiyor hiç :1ninca:

neyse ben yarım paket etiform yemeye karar verdim. sonra öğlen yemeğinde karnım doymuyor. ekmek yiyorum cokacimcoook

günaydın fıstıklarrrr özgee banada dağıt kısss bende ankaradayım arkidişinle gönderr kaydirigubbakcemile3
canım benim veririm tabi ne olacaksırnaşık şey:roflol: zaten benim işime yaramayacak inşallah bir süre sonrasositosositosositosositosositososito
kavaltın 3 . dilim entegre ekmek dilimlerim küçük kızlar onuda belirteyım hazır unonun dilimli ekmeklerinin yarısı gelir 1 dilimi ....
d. peynir .. çay .... vede 1 kaşık kadar kendi yaptıgım açı domatesli sos ...

bak bunu yazdan konsereve yapıyom özge sen çok yapıyodun böyle kışlıkları acıyıda seviyosanız kızlar süper oluyo ....domates rende sarımsak . şu tırnak ucu gibi acı biber sirke . çok az yag. tuz . pişirilip konservetye uyutuyorum . şimdide afiyetle yiyyorum acı sevenlere süper . sos olarakta kullana bilirsiniz...
valla yazdan hazırlık yapmak hem pratik hemde kolay oluyor ben çok severim acı sos cokacimcoookçemen oh ne güzel olur mis gibi baharat kokar bide:eek::eek:

çıktım aebenim çıktım. geçmişi okudum geldim. neyse ki fazla değildi bugün delikafadulden
özgecim uyuku sorununu gerçekten iyi anlarım. sana da hep bunları söylüyorum ama oğlum olduktan sonra özellikle sabah uykusuna hasret kaldım. pazar günlei uyusun diye cumartesi geç yatırıyorum yine erken kalkıyor velet :emir_bebek: gerçi senin de erkenci bebişin varmış kaydirigubbakcemile3
dün akşam dışarıda yedik biz. yine kötü yedim yani :nazar:
bugün sabah bir ıhlamur içtim başkada bişey yemedim. canım istemiyor hiç :1ninca:
ah ah canım benim bir tanesiyle zor uğraşıyorum 2 tane olunca vay halimedelikafaduldendelikafadulden
öldürsen yatmaz kociş ya pazar günü en geç 9 dedin mi ayakta benim ne suçum var yaasenağlama:mymeka::mymeka::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim::asigim:

RABBIM gönlüne göre versin gülayım .:Saruboceq:bütün sıkıntıların uçsun gitsin .:Saruboceq: dua et bol bol . RABBIM şimdiye kadar her şıkıştıgımda ettigim dualarımı geri çevirmedi çok şükürrrr ...a.s sende başa çıkamadıgını ona havale et . teslim ol bütün yüreginle ...yerimseniben

Rabbim olmasa,ona inancım olmasa,onun bana verdiği güç,yaşama sewincim olmasa ne halde olurdum bilmiorum birde sizler gibi dostlar vermiş bana Allahıma binlerce milyonlarca kez şükrediorum :1hug:

canım benim veririm tabi ne olacaksırnaşık şey:roflol: zaten benim işime yaramayacak inşallah bir süre sonrasositosositosositosositosositososito

valla yazdan hazırlık yapmak hem pratik hemde kolay oluyor ben çok severim acı sos cokacimcoookçemen oh ne güzel olur mis gibi baharat kokar bide:eek::eek:

ah ah canım benim bir tanesiyle zor uğraşıyorum 2 tane olunca vay halimedelikafaduldendelikafadulden
öldürsen yatmaz kociş ya pazar günü en geç 9 dedin mi ayakta benim ne suçum var yaasenağlama:mymeka::mymeka::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim::asigim:
bak bak bize ınat koyyo kıs cadı bu simillerli dolu dolu ...:mymeka:
yalniz bu sefer 18 tane smiley kullandım dikkatinize:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vallah bu yazını okumadan yazmaıştim ....kaydirigubbakcemile3

Rabbim olmasa,ona inancım olmasa,onun bana verdiği güç,yaşama sewincim olmasa ne halde olurdum bilmiorum birde sizler gibi dostlar vermiş bana Allahıma binlerce milyonlarca kez şükrediorum :1hug:
Şeniz

yanlız bendeki 26 olmuş.......ha hay cadı özgeeeee..cadı ..

hayal niye geç kaldın bugün ....

oh oh muhabbete bak,
ösge gel bizde uyu sen gel kuzum gel gel gel:),
aeben afiyet olsun fıstık dağınıklığı toplarken her parça için ayrı eğilip doğrul emi,

bacaklarım kopcak şimdi yaaaaaaaaaaaa senağlama...

yürüdüm ankaraydan inince tekrar binmedim iş yerime kadar yürüyerek geldim aebnim ondan...
afferin sana 1 aya kalmaz 75 olursun sen ..kaydirigubbakcemile5
yapıyom her parca lokma için merak etme koçum benım . bide derinnefes unutmayın dün yaznmıştım yaptınızmı cadılar ..
ben pılatese kaçar....hihoyyyt

yapmam mı yürürken bile yapıyom burnumdan derin nefes alıp karnımı içime çekiyoyum sonra nefes verirken şişiriyoyum ama ne zaman 70 olurum onu bilemiyorum,
reglim bitmek üzere gene tempolu spor falan başlamam gerek aebenim hade bi koşu yap gel bende yımırta haşlayım bi tane...

oh oh muhabbete bak,
ösge gel bizde uyu sen gel kuzum gel gel gel:),
aeben afiyet olsun fıstık dağınıklığı toplarken her parça için ayrı eğilip doğrul emi,

bacaklarım kopcak şimdi yaaaaaaaaaaaa senağlama...
geldim canım hemen yatağımı hazırla ama kuş tüyünden olsun yoksa yatamam cicik:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yürüdüm ankaraydan inince tekrar binmedim iş yerime kadar yürüyerek geldim aebnim ondan...

yürü yürü nereye kadar be tatlım:smiley-cool:

70 e kadar ösge sonrada korumak için arada ama gidecek özge yoruldum diye bağırmak geliyo içimden bazen...
gel sen ben seni omsumda uyuturum...

günaydın prenseslerim ...Şeniz :asigim:

herkesin keyfi yerinde maşallah :nazar:

kısss cadı hayal heryere atmışsın elini nasıl yetişionn bacım ....

X