Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar.
nazlıcığım parayı bulmana bende çok sevindim.
özgeciğim sen bir gözleme değil 2 gözlemeyi bile haketmiştin bu hafta canım.

çok güzel bir pazar günü yaşamışınki şiir gibi anlatmışın.sırnaşık şey sanki kendim oturuyormuş gibi hissettim deniz kenarında:dilcikar:

selammmmlaaarrrrr
ohhh sonunda okuyabildim mirmirmirmir
aebencim kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun sırnaşık şey nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim
reff canım sizlere de çok geçmiş olsun. allah korumuş. benimki de geçen hafta ateşliydi. ateşini düşüremedik benneyaptımki gece bile nöbet tuttum başında. allaha şükür bişey olmadı. ben de ateşten çok korkuyorum :1no2:
nazlıcım paranın ortaya çıkmasına sevindim. böyle durumlarda insan kendini kötü hissediyor.. sanki bişeyler üzerimize kalacak gibi...
özgemmm o yoğun çalışmanın ardından eşin güzel bir hafta sonu yaşatmış sana :asigim:
fatuuu hoşgelmişsen baccuuuuuu :1hug:

benim haftasonum maluum popomun ve sırtımın üstüne pat küt düşmekle geçtiii
kayak sağolsun
ama bi punduna getirip gene gitcem...
hoşbuldum asim...

slm kizlar gunaydinn herkezz
kiz aeben akreple yarismadasin nasil gidiyo su tatli cadiyi az yede yen bak seni tutyom haberin olsunn
ama neler yazmıştım gitmedi ya . üff.

nesliş canım yanlış adamı tutmuşun kıs . delikafaduldenakrep varken .... ama kendim kaşındım ben ...kaydirigubbakcemile3o aç geziyodur şimdi .....delikafaduldenben kaçırdım pazar akşamı ..:nazar: sen nassın ..

open hoş geldin canım . kekim sende . kıslar nasılsınız ....:1hug:

nazlı sevindim canım parayı bulmanıza .....:1hug:

ref . ogluş nesıl oldu ki .......a.s.
asüm hoş geldin özlüyoz pembiş yazılarını kıs ...Şeniz

kızlar ben birazdan saçlarımı kestirmeye gidiyorum kırıklarını aldıracağım birde hamile kalmadan saçlarımı mı boyasam diyorum şimdiye kadar hiç boyamadım ve herkes stresten olduğunu söylüyor ama bir sürü beyazım çıktı sinir oluyorum balyaj falan düşünüyordum ama sürekli cila ve bakım yaptırmak zorunda kalmalıyım o da hamileyken zararlı diyorum ki saçımın rengine boyatayım doğumdan sonra bakarıss ama çok da kararsızım babama saçımı boyatacağım dedim aman kızım saçların bembeyaz olur yapma beyaz yok sende belli olmuyor diyor :roflol: kafam karıştı iyice ya bir danışayım kuaförüme de bakacağız artık :nazar:

özgecim saçında boya yoksa şimdi hamişlik öncesi hiç boyatma...saçının rengini bilemem tabide,2-3 ay sonrası çok çikinj oluyor,yani boya istiyor,boyayamayacağın için o dönem bence baştan boyama canım....a.s.

Nazlıcım parayı bulmanıza çok sevindim,canım...,asi cim hoş geldin,,refff oğlan nasıl canım?fatu popon nasıl canım,düşmekten mordur şimdi orası:roflol:
ben öğleden sonra gezmeye gidicem..şu greyfurt işe yarayacağa benziyor...ardından birde karbonat atıyom artık...hareketlerlede yeşil çay,,günde fazla yememeye gayret ederim bayyyyyykaydirigubbakcemile5

kıslar gene kayboldunuz . nerdesiniz .. ben çıkıyom . .......

Merhaba kızlar
umarım herkes iyidir. Bende daha iyiyim. Oğluşta biraz keyifsiz ama bakalım, Allah bu günleride aratmasın.
Bnede bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği iki ince dilim salam ve az peynir yedim.
Arada 1 paket susamlı çubuk kraker
ve az önce öğle yemeği olarak köfte ve 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğur yedim.

günaydın kızlar ben arkadasımdayım siz neler yapıyosunuz bakalım sabah lapamı yedim midem kalktı gene ög oldum lapa 2. günü iptal oldu içim bi tuhaf bi makarna yicem yagsız akşamda meyveyle geciştiririm olur biter bi gecmişe bakimda geleyim

Kızlar grip olmak üzereyim kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün yediklerimi yazmıycam cozuttum çünkü. Regl im yaklaşıyo böyle dönemlerde hiç doymak bilmiyorum. Ama kendimide frenliyorum eskisine oranla

ama neler yazmıştım gitmedi ya . üff.

nesliş canım yanlış adamı tutmuşun kıs . delikafaduldenakrep varken .... ama kendim kaşındım ben ...kaydirigubbakcemile3o aç geziyodur şimdi .....delikafaduldenben kaçırdım pazar akşamı ..:nazar: sen nassın ..

amanin olamaz kiz deme bak anam rakibin bak zayiflayacam diye benimle ugrasiyo al sunu basimdan ben karismam su tatli cadiyi sustur yaa uff ya deli ediyo beni bak yenecem diyip duruyo haberin olsun gerekirse sende ac gez ama ver su kiloyu

amanin olamaz kiz deme bak anam rakibin bak zayiflayacam diye benimle ugrasiyo al sunu basimdan ben karismam su tatli cadiyi sustur yaa uff ya deli ediyo beni bak yenecem diyip duruyo haberin olsun gerekirse sende ac gez ama ver su kiloyu
bilmemmi ne dişlidir oookaydirigubbakcemile3:roflol:delikafadulden

ben geldim kızlarr

atlaya hoplaya okudum geçmişi o yüzden özür dilerimm,bugün erkenden çıkıp anneme nişan için kıyafet aldık bitmek bilemedi şu alışveriş faslı yaa.

refimm rüzgarcıgıma çoook üüzldüm anlatamamm nazar degdi yavrucagaa:KK43:(( Allahım inşallah rüzgar en kısa zamanda saglıgına kavuşur...

kötü haber ben bugün 2 tane peynir tatlısı yedim.... ( tokat atın banaaa )

Kızlar grip olmak üzereyim kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün yediklerimi yazmıycam cozuttum çünkü. Regl im yaklaşıyo böyle dönemlerde hiç doymak bilmiyorum. Ama kendimide frenliyorum eskisine oranla

nazlıcım geçmiş olsun çokk:KK43:(

ben de regliyim ve resmen tatlı canavarı gibi dolaşıyorum ortalıkdaaa :KK43:((( kilo alıcam :KK43:

ben geldim kızlarr

atlaya hoplaya okudum geçmişi o yüzden özür dilerimm,bugün erkenden çıkıp anneme nişan için kıyafet aldık bitmek bilemedi şu alışveriş faslı yaa.

refimm rüzgarcıgıma çoook üüzldüm anlatamamm nazar degdi yavrucagaa:KK43:(( Allahım inşallah rüzgar en kısa zamanda saglıgına kavuşur...

kötü haber ben bugün 2 tane peynir tatlısı yedim.... ( tokat atın banaaa )
biri neyine yatmadi kıs ...kaydirigubbakcemile3 ama arda bir yapmak lazım ......:teselli:
annende güle güle giysin ....a.s.

ref ogluş iyiymiş çok şükür ..:1hug:

nazlıcım geçmiş olsun çokk:KK43:(

ben de regliyim ve resmen tatlı canavarı gibi dolaşıyorum ortalıkdaaa :KK43:((( kilo alıcam :KK43:

benim tatlı istemiyor canım ama habire bişeyler yiyesim geliyor. gügün yediklerimi yazsam döversiniz beni. böyle durumlar için yanıma meyve alıcam yarın.

X