ösgem afiyet olsun bugün dikkat et emi kuşum:)...
etcem hayalim sen hiç merak etme:1hug::1hug::1hug:
opencim hoşgeldin tatlım işin zor bu cadıyla valla yer bu seni yerrr:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ösgem afiyet olsun bugün dikkat et emi kuşum:)...
ama neler yazmıştım gitmedi ya . üff.slm kizlar gunaydinn herkezz
kiz aeben akreple yarismadasin nasil gidiyo su tatli cadiyi az yede yen bak seni tutyom haberin olsunn
kızlar ben birazdan saçlarımı kestirmeye gidiyorum kırıklarını aldıracağım birde hamile kalmadan saçlarımı mı boyasam diyorum şimdiye kadar hiç boyamadım ve herkes stresten olduğunu söylüyor ama bir sürü beyazım çıktı sinir oluyorum balyaj falan düşünüyordum ama sürekli cila ve bakım yaptırmak zorunda kalmalıyım o da hamileyken zararlı diyorum ki saçımın rengine boyatayım doğumdan sonra bakarıss ama çok da kararsızım babama saçımı boyatacağım dedim aman kızım saçların bembeyaz olur yapma beyaz yok sende belli olmuyor diyor :roflol: kafam karıştı iyice ya bir danışayım kuaförüme de bakacağız artık
ama neler yazmıştım gitmedi ya . üff.
nesliş canım yanlış adamı tutmuşun kıs . delikafaduldenakrep varken .... ama kendim kaşındım ben ...kaydirigubbakcemile3o aç geziyodur şimdi .....delikafaduldenben kaçırdım pazar akşamı .. sen nassın ..
bilmemmi ne dişlidir oookaydirigubbakcemile3:roflol:delikafaduldenamanin olamaz kiz deme bak anam rakibin bak zayiflayacam diye benimle ugrasiyo al sunu basimdan ben karismam su tatli cadiyi sustur yaa uff ya deli ediyo beni bak yenecem diyip duruyo haberin olsun gerekirse sende ac gez ama ver su kiloyu
Kızlar grip olmak üzereyim kendimi çok halsiz hissediyorum. Bugün yediklerimi yazmıycam cozuttum çünkü. Regl im yaklaşıyo böyle dönemlerde hiç doymak bilmiyorum. Ama kendimide frenliyorum eskisine oranla
biri neyine yatmadi kıs ...kaydirigubbakcemile3 ama arda bir yapmak lazım ......:teselli:ben geldim kızlarr
atlaya hoplaya okudum geçmişi o yüzden özür dilerimm,bugün erkenden çıkıp anneme nişan için kıyafet aldık bitmek bilemedi şu alışveriş faslı yaa.
refimm rüzgarcıgıma çoook üüzldüm anlatamamm nazar degdi yavrucagaa(( Allahım inşallah rüzgar en kısa zamanda saglıgına kavuşur...
kötü haber ben bugün 2 tane peynir tatlısı yedim.... ( tokat atın banaaa )
nazlıcım geçmiş olsun çokk(
ben de regliyim ve resmen tatlı canavarı gibi dolaşıyorum ortalıkdaaa ((( kilo alıcam