- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Eksin guzel canim tebriklerGecen hafta 64.5
Bu hafta 64.1
Fark:400 gr
Zipzip-
(Sabah tartilmayi unuttum doktora gitti. Daha yeni eve girdim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksin guzel canim tebriklerGecen hafta 64.5
Bu hafta 64.1
Zipzip-
Nerde? Kaçırdım galiba.Gülmen gerekiyordu cikolata C Chikolata_gozlum
Heh iyi yaptinE Elif_Eylul güldüm
Sagol canim biz elimizden geleni yaptik yapacak birsey yokİnstegram dan yazdim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Listeler daha paylasilmadi canimKacinci olduk bilen var mı kızlar
Tamam canim zaten haftaya herkes listeden cikacakEvet canım . İstiyorum.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGecen hafta 64.5
Bu hafta 64.1
Zipzip-
Gel gel yer var kapanmazsak senide koltuğa alirizselam hanımlar
ben ekim uzun süredir kk den uzak kaldım önceden 9. takım da free üye olarak baya bulundum , tekrar kk ve zayıflama yolculuğuna devam edeyim dedim, bizim kızlardan Poni Bon , Fitt_anne yi hatta az önce askrhpozitif i de burada görünce ben de müsaadeniz olursa Zipzip- kaptanım ve tüm üyeler buradan free üye olarak takıma katılmaya niyet ettim
Bende zaten surekli tartiliyorum. Bir yandan bende oyle dusunuyorum. Sonucta koruma donemide cok önemliBaslangicin hayirli olsun canim
Eksidesin ayriliyorum diye arti gelmedin tebrik ederim canim
Izin hakkin var izne ayiriyorum
Listeden ayrilmak istiyor musun
Artin cok degil canim haftaya eksilerle gelirsin
Yavas yavaş vermek daha mantikli bence
Birde ben hergun tartiliyorum ona gore yediklerimi dengeliyorum
57 yi gecersem hemen azaltiyorum yediklerimi
Hosgeldin ablacim eskilerden nanekekik de burda ama nicki farkliselam hanımlar
ben ekim uzun süredir kk den uzak kaldım önceden 9. takım da free üye olarak baya bulundum , tekrar kk ve zayıflama yolculuğuna devam edeyim dedim, bizim kızlardan Poni Bon , Fitt_anne yi hatta az önce askrhpozitif i de burada görünce ben de müsaadeniz olursa Zipzip- kaptanım ve tüm üyeler buradan free üye olarak takıma katılmaya niyet ettim
aa niye gülüm kapanasınız ki az önce baktım 9. takım da kapanmışGel gel yer var kapanmazsak senide koltuğa aliriz
Bakma güldügüme sizi tanimiyorum ama takimlarin hepsi kapancak sanirimaa niye gülüm kapanasınız ki az önce baktım 9. takım da kapanmış
Aktif 5 takim kaldi yarismaci sayisi iyice azaldi herkes yoruldu sanirim bu surecteaa niye gülüm kapanasınız ki az önce baktım 9. takım da kapanmış
Çok özledimselam hanımlar
Gercek mi yaaBakma güldügüme sizi tanimiyorum ama takimlarin hepsi kapancak sanirim
Evet canim paylasimi okursaniz görceksinizGercek mi yaa
Bakarim şimdiEvet canim paylasimi okursaniz görceksiniz
Hosgeldin ablacim eskilerden nanekekik de burda ama nicki farkli
Az cok biliyorum ben senide sen beni cok tanimiyor olabilirsin :)
Ben elif 32 yasindayim
Takimlar da kapanma noktasında su an hepimiz free takilacagiz sanirim
canooom gülüyorsun demedim gülüm çiçeğim anlamın da yazdımBakma güldügüme sizi tanimiyorum ama takimlarin hepsi kapancak sanirim