Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağ ol gülümmm hoş buldum , inşallah kapanmaz ama kapanırsa da kk bizim açarız bir sayfa oradan devam ederiz
kuzum nanekekiğimin nick ne oldu , mefkuşumu da bulamadım
elifim , az çok beni biliyorsan nickleri değişti mi kim kimdi onu da pek hatırlamadığımı yada az unutkanlık olduğunu da biliyorsundur belki , ben seni 9. takıma selam vermeye gelen biriyle karıştırmadıysam hatırladım sanki:KK15:
Cok fazla 9.takima gelmemis olabilirim 😅😅
3 yildir 6.takimdayim
Mefkurem Mefkurem zuhal abla uzun zamandir gelmiyor
North River North River nanekekik oda burda gelir aksama sanırım

yaradanına kurban olurummm ben de özledim hem de nasıl , taşındım memlekete gittim tüm yaz durduk eve geleli 2 hafta olmadı tam yerleşmeyi bitirdim gibi , düzene girmeye başlayınca hele de daha çok aklıma geldiniz ahh bacılarım demeye başladım ve sonun da geldiiimmmm:rolleyes:

Cok fazla 9.takima gelmemis olabilirim 😅😅
3 yildir 6.takimdayim
Mefkurem Mefkurem zuhal abla uzun zamandir gelmiyor
North River North River nanekekik oda burda gelir aksama sanırım
muhabbete selam vermeye geldin sanki oradan hatırlıyorum :)
vayyy demek mefkuşum da nick değiştirip sonrada gelmedi
Mefkurem Mefkurem ben geldimmm bacım sen nirdesiinnnnnn kulakların çınlasın da gel inşallahhhh
North River North River baharımmmm:KK36:

yaradanına kurban olurummm ben de özledim hem de nasıl , taşındım memlekete gittim tüm yaz durduk eve geleli 2 hafta olmadı tam yerleşmeyi bitirdim gibi , düzene girmeye başlayınca hele de daha çok aklıma geldiniz ahh bacılarım demeye başladım ve sonun da geldiiimmmm:rolleyes:
Eskisehir macerasi bitti mi abla yoksa eniste emekli mi oldu. Oglanin üni ne oldu cok merakliyim de mi 🤣

o zaman ben kısaca kendimi tanıtayım takım kapansa da kapanmasa da toplaşır takım oluruz nasıl olsa ben artık kk ye dönüş yaptım buradayım :rolleyes:
yaş 41, 20 yaşın da bir oğlum var malatyalıyım , son 9 senedir eskişehirde yaşıyordum , 2 haftadır konyaya ya taşındık , diyet yapmıyorum , kelime olarak bile kullanmayıp kendi çapımda bilinç altı v.s. ile uğraşarak troid bezim alındıktan sonra 111 kilodan 80 li rakamlara ( bir kez daha ) indim , 4 senede 80 li rakamlara inip geri 90 lara çıkıp , taze taze bu sabahın tartısına göre 80.9 olarak zayıflamaya çabalayan , işi gücü kuantum enerjiler ve evdeki enerji vampirleriyle uğraşmak olan , genelde herkesi seven , mutlu az çatlak az çenesi düşük biriyimmm:-)

o zaman ben kısaca kendimi tanıtayım takım kapansa da kapanmasa da toplaşır takım oluruz nasıl olsa ben artık kk ye dönüş yaptım buradayım :rolleyes:
yaş 41, 20 yaşın da bir oğlum var malatyalıyım , son 9 senedir eskişehirde yaşıyordum , 2 haftadır konyaya ya taşındık , diyet yapmıyorum , kelime olarak bile kullanmayıp kendi çapımda bilinç altı v.s. ile uğraşarak troid bezim alındıktan sonra 111 kilodan 80 li rakamlara ( bir kez daha ) indim , 4 senede 80 li rakamlara inip geri 90 lara çıkıp , taze taze bu sabahın tartısına göre 80.9 olarak zayıflamaya çabalayan , işi gücü kuantum enerjiler ve evdeki enerji vampirleriyle uğraşmak olan , genelde herkesi seven , mutlu az çatlak az çenesi düşük biriyimmm:-)
Aramıza hoşgeldin o zaman 🥰🥰🥰

Eskisehir macerasi bitti mi abla yoksa eniste emekli mi oldu. Oglanin üni ne oldu cok merakliyim de mi 🤣
oğlanı açık öğretime yazdırıp , ingilizce kursuna yollamaya karar verdik benim sıpa yine sınav da yapamadı :KK43:
enişten oğlan bir yer kazanıp okuyamayınca emeklilikten vaz geçti konya ya tayin geldik ama alışamazsa zorlanırsa emeklilik dilekçesini her an verme fikriyle yaşıyor:))

oğlanı açık öğretime yazdırıp , ingilizce kursuna yollamaya karar verdik benim sıpa yine sınav da yapamadı :KK43:
enişten oğlan bir yer kazanıp okuyamayınca emeklilikten vaz geçti konya ya tayin geldik ama alışamazsa zorlanırsa emeklilik dilekçesini her an verme fikriyle yaşıyor:))
Hoşgeldiniz 🤗

Hosgeldiniz aramiza bende filiz 38yasindayim abla diyolarda gencsin sen daha :KK45: benimde 20yasinda kizim,15yasinda oglum,2bucuk yasindada bir minnak kizim daha var

ekim2009 ekim2009 hoş geldin ben de blue 🤣
Hemşireyim 2 çocuğum var biraz yoğun çalışıyoruz elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum ama çok da olduğum söylenemez 🙈 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣🤣
1.takımda yarışmıştım orası kapandı sonra buraya geldim uzun bir ara vermiştim tekrar başladım ama şansıma takımların kapanma dönemine denk geldim ama yine kızlar da isterse kendi aramızda yarışabiliriz...

ekim2009 ekim2009 hoş geldin ben de blue 🤣
Hemşireyim 2 çocuğum var biraz yoğun çalışıyoruz elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum ama çok da olduğum söylenemez 🙈 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤣🤣🤣
1.takımda yarışmıştım orası kapandı sonra buraya geldim uzun bir ara vermiştim tekrar başladım ama şansıma takımların kapanma dönemine denk geldim ama yine kızlar da isterse kendi aramızda yarışabiliriz...
Kapanirsa biz devam etmeyi dusunuyoruz zaten canim ayni sekilde

O zman ben kesin devam ediyorum takımın motive ettiği kadar onca para döktüğüm diyetisyenler etmiyor... O zman anca beraber kanca beraber 😘😘🤝🤝
Bizi motive eden diger takimlar değil zaten kendimizi motive ediyoruz
Sadece cuma birincilik olduk olmadik oda 5 takim icinde cok onemli degil artik eskiden 9 takim vardı eğlenceli oluyordu

X