Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyor

Yap canım yap ifşa et beni 😆yoksa ben durduramicam kendimi

Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünkü 😢
Kızlarım büyük 4 digeri 1.5 yasinda canim

Bende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustune 😍Herşeyin vakti saati varmış demmrkki dolabı yenileme zamanı bu donemmis diye dusun hedefine odaklan cnm
Hedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yok 💪
Bir silkelen canm. Bende bugün işler güçler alısveris kuaför filan yoğun bi gündü yarın tempo başlıyor benm :silah:
Silkelenme çabalarının içine girdim canım
Aman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu 🤣🤣
Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyicene 😂😂

Hedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yok 💪

Silkelenme çabalarının içine girdim canım

Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyicene 😂😂
Şakasini yaparken torunlarada karisacaz burda galiba😁

5 Eylül menüsü Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Sabah 7 bir bardak süt

8.30 yarim dilim labneli ekmek,nescafe

11.00
1 tavada yumurta
2 dlm peynir
4 zeytin
1 hindi fume
Çay, 1 dlm ekmek

Sonra disardaydim. Evde yemek yoktu acliktan bittim. Eve gelince 1 bardak kefir ictim. Sonra aperatif hazirladim.

19.00
2 servis kasigi menemen
Ayran, 1 dlm ekmek, salata

Çay

Ekmekler fazla oldu biliyorum. Ama o kadar cok uzun sure aç kaldım ki akşam yemeden duramadim

Eklentiler

• Screenshot_20210905-221908.png
    Screenshot_20210905-221908.png
    154 KB · Görüntüleme: 21
İkiside küçükmüş canım maşallah Allah bağışlasın

Valla Dilek bende ondan korkuyorum elimizde baston biz daha hala zayiflamaya uğraşıyor olucaz diye😂
Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...

Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...
Herşeyin başı sağlık , sağlıklı olmak içinde düzenli spor her gün en az 2lt su ve sağlıklı beslenme car inşaallah başarabiliriz canım . 💕

North River North River canım sen yenimi pro oldun? Yoksa zaten promuydun? :deli::deli::deli:
Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)

Kahvaltı : 12 30
1 haşılanmış yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
Domates yeşil biber süs biberi
3 dilim kızarmış ekmek

Ara 13:30
1 fincan nescafe
2 ceviz

Akşam 18:00
2 dilim pizza

Bugünkü menü fazla oldu

Su: 4 lt
tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim :KK70:

Tadını alan bir daha istemez 😅

Kokay gelsin canım
Sagol canim bitti cok sukur
5 burdaaaaaa
Ütü bende de var yarın okul erken kalkilacak🙃
Gece gel ama bekliyorum güzelim💋💋
Okul sezonu utu isi bitmez artik :KK43: geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin 🌺🌺🌺🌺
gece ne yapiyoruz bende gelim :KK53: :KK70:
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🤣🤣🤣🤣 ayy seyy bu bennnn
Kahvaltı 12.oo
1,2 çatal omlet
Salata
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 tk tahin pekmez

15.oo
1 kase yulaf ezmesi sütlü

19.oo
1 kepçe bamya
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
Salata yogurlu semiz otu salatası

45 dk eliptik 2,5 lt su Dukan birasi
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
afiyet olsun canim guzel menu

Kalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum😆
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Çay içeyrum gel içek

Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim
9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim guzel
Teşekkürler kaptanım 💞

Yemekten sonra içtim hepsini 😄
Ekmeğimle uğraşma poni :sinirli: belki ilerleyen zamanlarda canım olmuyor işte . Kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum. 🙈 Bana kalsa 6 7 tane yerim😆 sınır 3 diye 3 tane yiyorum bir sorumluluk var yani ondan 😬
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari
Iyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Afiyet olsun canim
Kıskanma canım , sende ye seninde olsun 😅
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum. 😬

Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen 🤔ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah 👀
:KK70: sen imamin dedigini yap yaptigini yapma :KK70:
5 Eylül menüsü Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Sabah 7 bir bardak süt

8.30 yarim dilim labneli ekmek,nescafe

11.00
1 tavada yumurta
2 dlm peynir
4 zeytin
1 hindi fume
Çay, 1 dlm ekmek

Sonra disardaydim. Evde yemek yoktu acliktan bittim. Eve gelince 1 bardak kefir ictim. Sonra aperatif hazirladim.

19.00
2 servis kasigi menemen
Ayran, 1 dlm ekmek, salata

Çay

Ekmekler fazla oldu biliyorum. Ama o kadar cok uzun sure aç kaldım ki akşam yemeden duramadim
2.5 dlm ekmek fazla degil ki

Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)

tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim :KK70:

Sagol canim bitti cok sukur

5 burdaaaaaa

Okul sezonu utu isi bitmez artik :KK43: geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin 🌺🌺🌺🌺

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🤣🤣🤣🤣 ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu

Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek

Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim

Afiyet olsun canim guzel

Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari

Afiyet olsun canim

:KK70: sen imamin dedigini yap yaptigini yapma :KK70:

2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Sağol canım
Gulerek gwliyorum acaba hangi msj :KK70:
Sporda 10. Oldum mesajına

Bizede öğretmen tam tersini söyledi hazır ürün istemiyordum dedi yanlız çocukların çabuk tuketebilecegi şeyler olsun dedi kek poğaça sandivic vs gibi

X