- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
Diyeti mı bıraktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyeti mı bıraktın
Kızlarım büyük 4 digeri 1.5 yasinda canimKızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyor
Yap canım yap ifşa et beni yoksa ben durduramicam kendimi
Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünkü
Hedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yokBende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustune Herşeyin vakti saati varmış demmrkki dolabı yenileme zamanı bu donemmis diye dusun hedefine odaklan cnm
Silkelenme çabalarının içine girdim canımBir silkelen canm. Bende bugün işler güçler alısveris kuaför filan yoğun bi gündü yarın tempo başlıyor benm
Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyiceneAman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu
Cuma kg olarak en az yüzde 1 verirsen öglen ödül olarak yesen daha sonra da diyet dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı cnm emeklerine yazık
Pizzaya tövbe ettimCuma kg olarak en az yüzde 1 verirsen öglen ödül olarak yesen daha sonra da diyet dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı cnm emeklerine yazık
Kilolar gidecek öylede böylede başka yolu yokPizzaya tövbe ettim
Şakasini yaparken torunlarada karisacaz burda galibaHedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yok
Silkelenme çabalarının içine girdim canım
Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyicene
İkiside küçükmüş canım maşallah Allah bağışlasınKızlarım büyük 4 digeri 1.5 yasinda canim
Valla Dilek bende ondan korkuyorum elimizde baston biz daha hala zayiflamaya uğraşıyor olucaz diyeŞakasini yaparken torunlarada karisacaz burda galiba
Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...İkiside küçükmüş canım maşallah Allah bağışlasın
Valla Dilek bende ondan korkuyorum elimizde baston biz daha hala zayiflamaya uğraşıyor olucaz diye
Herşeyin başı sağlık , sağlıklı olmak içinde düzenli spor her gün en az 2lt su ve sağlıklı beslenme car inşaallah başarabiliriz canım .Annem 51 yasinda kendimi bildim bileli hep kilolu. Daha 35ten sonra basladi hastaliklari. Butun kronik hastaliklar var. Ben oyle olmak istemiyorum...
İnşallah tek temennim o. Verdigim kgyu koruyup saglikla devam etmekHerşeyin başı sağlık , sağlıklı olmak içinde düzenli spor her gün en az 2lt su ve sağlıklı beslenme car inşaallah başarabiliriz canım .
Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)North River canım sen yenimi pro oldun? Yoksa zaten promuydun?
tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegimKahvaltı : 12 30
1 haşılanmış yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
Domates yeşil biber süs biberi
3 dilim kızarmış ekmek
Ara 13:30
1 fincan nescafe
2 ceviz
Akşam 18:00
2 dilim pizza
Bugünkü menü fazla oldu
Su: 4 lt
Sagol canim bitti cok sukurTadını alan bir daha istemez
Kokay gelsin canım
5 burdaaaaaa
Okul sezonu utu isi bitmez artik geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandinÜtü bende de var yarın okul erken kalkilacak
Gece gel ama bekliyorum güzelim
gece ne yapiyoruz bende gelim
ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menuKahvaltı 12.oo
1,2 çatal omlet
Salata
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 tk tahin pekmez
15.oo
1 kase yulaf ezmesi sütlü
19.oo
1 kepçe bamya
2 servis kaşığı patlıcan yemeği
Salata yogurlu semiz otu salatası
45 dk eliptik 2,5 lt su Dukan birasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecekKalkıp ütü yapmam lazım, fırını temizleyip kızımin beslenmesine kek yapmam lazım ben ise belim tutuldu yatıyorum
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerimÇay içeyrum gel içek
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
Afiyet olsun canim guzel9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_Eylul Zipzip-
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktariTeşekkürler kaptanım
Yemekten sonra içtim hepsini
Ekmeğimle uğraşma poni belki ilerleyen zamanlarda canım olmuyor işte . Kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum. Bana kalsa 6 7 tane yerim sınır 3 diye 3 tane yiyorum bir sorumluluk var yani ondan
Afiyet olsun canimIyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm)
Birazdan kahve icerim
Öle
sen imamin dedigini yap yaptigini yapmaKıskanma canım , sende ye seninde olsun
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum.
Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah
2.5 dlm ekmek fazla degil ki5 Eylül menüsü Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sabah 7 bir bardak süt
8.30 yarim dilim labneli ekmek,nescafe
11.00
1 tavada yumurta
2 dlm peynir
4 zeytin
1 hindi fume
Çay, 1 dlm ekmek
Sonra disardaydim. Evde yemek yoktu acliktan bittim. Eve gelince 1 bardak kefir ictim. Sonra aperatif hazirladim.
19.00
2 servis kasigi menemen
Ayran, 1 dlm ekmek, salata
Çay
Ekmekler fazla oldu biliyorum. Ama o kadar cok uzun sure aç kaldım ki akşam yemeden duramadim
Gulerek gwliyorum acaba hangi msjNorth River niye güldün kız mesajıma
Sağol canımBunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)
tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim
Sagol canim bitti cok sukur
5 burdaaaaaa
Okul sezonu utu isi bitmez artik geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin
ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu
Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek
Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim
Afiyet olsun canim guzel
Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari
Afiyet olsun canim
sen imamin dedigini yap yaptigini yapma
2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Sporda 10. Oldum mesajınaGulerek gwliyorum acaba hangi msj
Bizede öğretmen tam tersini söyledi hazır ürün istemiyordum dedi yanlız çocukların çabuk tuketebilecegi şeyler olsun dedi kek poğaça sandivic vs gibiKek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek