Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim 💕
Teşekkürler kaptanım 💞
Canim 3 dilim ekmek cok degıl mi? Süreci uzatır bence bi de aksam yemeginde de mi çay iciyosn :KK45:
Yemekten sonra içtim hepsini 😄
Ekmeğimle uğraşma poni :sinirli: belki ilerleyen zamanlarda canım olmuyor işte . Kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum. 🙈 Bana kalsa 6 7 tane yerim😆 sınır 3 diye 3 tane yiyorum bir sorumluluk var yani ondan 😬

Teşekkürler kaptanım 💞

Yemekten sonra içtim hepsini 😄
Ekmeğimle uğraşma poni :sinirli: belki ilerleyen zamanlarda canım olmuyor işte . Kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum. 🙈 Bana kalsa 6 7 tane yerim😆 sınır 3 diye 3 tane yiyorum bir sorumluluk var yani ondan 😬
Gözüme çok batıyor senin üçer üçer ekmeklerin 🤣

9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 💕
Iyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Afiyet olsun canım 💕
Etimek biraz cikolata nasil yani 2karemi 1paketmi🙈
Tavuk ve bulgurun yanına salata ve yogurt olsaydi acikmazdin

Iyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Biraz cikolata derken canm 🤔 aksam yogurt ve salata eklesen iyi olurmuş canim bi de 1 saat kadar erkene çekemez misin?

Gözüme çok batıyor senin üçer üçer ekmeklerin 🤣
Kıskanma canım , sende ye seninde olsun 😅
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum. 😬
Biraz cikolata derken canm 🤔 aksam yogurt ve salata eklesen iyi olurmuş canim bi de 1 saat kadar erkene çekemez misin?
Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen 🤔ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah 👀

Kıskanma canım , sende ye seninde olsun 😅
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum. 😬

Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen 🤔ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah 👀
Aman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu 🤣🤣

X