Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)

tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim :KK70:

Sagol canim bitti cok sukur

5 burdaaaaaa

Okul sezonu utu isi bitmez artik :KK43: geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin 🌺🌺🌺🌺

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🤣🤣🤣🤣 ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu

Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek

Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim

Afiyet olsun canim guzel

Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari

Afiyet olsun canim

:KK70: sen imamin dedigini yap yaptigini yapma :KK70:

2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Beni diye pro yapmıyor kazen🤔 beni beni dileğgi😂(aşkı memnunu yeniden izlemeye başladım da😁)

Sabah
1 sb sut
3 k yulaf
1 muz
1 ceviz

Ara
1 tb ekmek
1 dilim peynir

Ara
Seftali
10 badem

Aksam
2kepce tarhana
5 yk patlican yemegi
Peynirli eriste (1 bardak eriste 3 tk cokelek)
Ayran

Ara
25 gr bitter
Muz

Bugun 2 muz oldu ama yarin telafi ederim
Cok canim cekti
Meyve hakkimi muzdan yana kullandim
Su 2,5
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210905_214841_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210905_214841_com.huawei.health.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 23
Bizede öğretmen tam tersini söyledi hazır ürün istemiyordum dedi yanlız çocukların çabuk tuketebilecegi şeyler olsun dedi kek poğaça sandivic vs gibi
Bakanlık tarafından yayınlanan genelgeyle okullarda velilerimizin uyması gereken kurallar;

1- Okula giriş/çıkış saatlerinde öğrenciler veliler tarafından okul dışında teslim alınıp bırakılacaktır. Velilerin okul bahçesine bu süreçte girmeleri yasaktır.
2- Okulumuza salgın döneminde gerekli tedbirler almak koşuluyla acil durumların dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.
3- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olan öğrenciler sağlık kurumuna gitmeden okula gönderilmeyecek öğretmen ve okul idaresi bilgilendirilecektir.
4- Temaslı takibi için sınıflarda aynı öğrencini aynı yerde oturacaktır. Öğrencilerin oturma düzenleri değiştirilmeyecektir.
5- Okulda beslenme saati v.b. uygulamalar yapılmayacaktır. Öğrencilerin tüketmek için getirmek durumunda kaldığı gıdalar mutlaka ambalajlı olacaktır. Ambalajı olmayan gıdaların okula getirilmesi yasaktır.
6- Kitap, kalem vb. eğitim malzemeleri kişiye özel olmalı, öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılamayacaktır.
7- Öğrenciler mümkünse aynı sınıflarda ders görmeli, sınıf değişikliği yapılmayacaktır.

Sabah
1 sb sut
3 k yulaf
1 muz
1 ceviz

Ara
1 tb ekmek
1 dilim peynir

Ara
Seftali
10 badem

Aksam
2kepce tarhana
5 yk patlican yemegi
Peynirli eriste (1 bardak eriste 3 tk cokelek)
Ayran

Ara
25 gr bitter
Muz

Bugun 2 muz oldu ama yarin telafi ederim
Cok canim cekti
Meyve hakkimi muzdan yana kullandim
Su 2,5
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Cordelia Cordelia
🙈🙉🙊

Bunu yeni gordum ben ezelden beri proyum :)

tovbe etmissin zaten bende pizza demeyecegim :KK70:

Sagol canim bitti cok sukur

5 burdaaaaaa

Okul sezonu utu isi bitmez artik :KK43: geceden once geldin sen bizim ciceklerimizi sahipsiz mi sandin 🌺🌺🌺🌺

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🤣🤣🤣🤣 ayy seyy bu bennnn
afiyet olsun canim guzel menu

Kek mi bize yazi geldi okulda paketli gida disinda beslenme yapmak bakanlikca yasakmis. Pandemi tedbiriymis sanki paketli gidayi yerken maskeler inmeyecek

Ka ben daha cay icemedim bebislerim uyudu bu saatten sonra ancak bi kahve icerim

Afiyet olsun canim guzel

Sabahtan tuketip sonra tuketmedigin icin gayet makul miktari

Afiyet olsun canim

:KK70: sen imamin dedigini yap yaptigini yapma :KK70:

2.5 dlm ekmek fazla degil ki
Deme deme :KK70:

Bakanlık tarafından yayınlanan genelgeyle okullarda velilerimizin uyması gereken kurallar;

1- Okula giriş/çıkış saatlerinde öğrenciler veliler tarafından okul dışında teslim alınıp bırakılacaktır. Velilerin okul bahçesine bu süreçte girmeleri yasaktır.
2- Okulumuza salgın döneminde gerekli tedbirler almak koşuluyla acil durumların dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.
3- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olan öğrenciler sağlık kurumuna gitmeden okula gönderilmeyecek öğretmen ve okul idaresi bilgilendirilecektir.
4- Temaslı takibi için sınıflarda aynı öğrencini aynı yerde oturacaktır. Öğrencilerin oturma düzenleri değiştirilmeyecektir.
5- Okulda beslenme saati v.b. uygulamalar yapılmayacaktır. Öğrencilerin tüketmek için getirmek durumunda kaldığı gıdalar mutlaka ambalajlı olacaktır. Ambalajı olmayan gıdaların okula getirilmesi yasaktır.
6- Kitap, kalem vb. eğitim malzemeleri kişiye özel olmalı, öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılamayacaktır.
7- Öğrenciler mümkünse aynı sınıflarda ders görmeli, sınıf değişikliği yapılmayacaktır.
Öğretmen bizle hiç paylasmadi canim şuan sabit siralarida yok bildiğim kadarıyla ,okula almıyorlar velileri sadece çıkışta sınıf sınıf alıyorlar bahceye

Öğretmen bizle hiç paylasmadi canim şuan sabit siralarida yok bildiğim kadarıyla ,okula almıyorlar velileri sadece çıkışta sınıf sınıf alıyorlar bahceye
Bizede hafta sonu paylasti yoktu boyle bir durhm ,yarin toplanti var nirmalde ogle arasi 40dkdaydi 1 saate uzamis (eve geleceklwr okulda yasak) tenefuslerde 15dk ya havalandirma vs icin

Ya canim emziren anne oldugum icin cok acikiyorum
Emzirmekde ayriyetten kalori yakiyor demisti
Sutum kesilmesin diye bu listeden gidiyorum
Bu listelerle guzel kilo vermistim
Emzirdigini kacirmisim canm ama 1b eriste bana degisik geldi hadi meyve tamamda. Gerci onceden verdiysen gene verirsin 😉

Mezun olmusmuydun benim ki eski ilk acildiginda loseve yardim icin pro olmustum canim
Olmammi hatırladigim 2 kere hemde

Nekadar saçma sabah 7 de gidip 4 gelicek oğlum piskivitlemi dursun çocuk 🙄

Ya canim emziren anne oldugum icin cok acikiyorum
Emzirmekde ayriyetten kalori yakiyor demisti
Sutum kesilmesin diye bu listeden gidiyorum
Bu listelerle guzel kilo vermistim
Kilo vermen dururusa değistirirsin menunu ozaman arkadaşım

X