- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yiyeydinyaaaa daha canim vakit varEvet vallahi bildiğimiz tüm beyaz ekmek
Hııı pide olursa daha fazla
Ama yok bugünden itibaren bıraktım yemeyeceğüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyeydinyaaaa daha canim vakit varEvet vallahi bildiğimiz tüm beyaz ekmek
Hııı pide olursa daha fazla
Ama yok bugünden itibaren bıraktım yemeyeceğüm
Sohbete gelecektik abla yaa ama düşündüm de hem vaktim yok hem de takim dışında bir yere yazmiyorum bu aralar
Vur kaptanim vur
Şakacı seniYiyeydinyaaaa daha canim vakit var
Bir el oyun oynamaktan daha az vakit istiyorSohbete gelecektik abla yaa ama düşündüm de hem vaktim yok hem de takim dışında bir yere yazmiyorum bu aralar
Aramıza hoş geldin canımMerhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Hoşbuldum çok teşekkür ederim canımAramıza hoş geldin canım
Özlemissindir beniŞakacı seni
Oyle tabi de cok kimseyide tanımıyorum ki orda gelip sen kimsin derlerseBir el oyun oynamaktan daha az vakit istiyor
ÇokkkkkkkkkkÖzlemissindir beni
Aplan kurban olsun sanaÇokkkkkkkkkk
Yarın menümü yazayım da bir ayar çek bana apla
Bir arkadaşa bakacaktımOyle tabi de cok kimseyide tanımıyorum ki orda gelip sen kimsin derlerse
Kaptani ayartmayalım lütfenBir arkadaşa bakacaktım
Ben de çok severim kahveyi gidiyorummm.Kahvecilere mi gitsek ne yapsak ama vaktim yok
Persembe var sali var carsamba yok
Bir zahmet kaptanım atıver burda saat 00 olmadanGecen attigim cardio çok guzel canim 4set halinde hemde vucutta ödem yapmaz yarina ağirlıklı degil ama yorucu istersen atayim
Afiyet olsun tatlım . Geçmiş olsun . Çok mu kötüsüncarsamba menusu
9.30 tereyaginda yumurta 1 dilim cavdar 3 zeytin ,1 dlm peynir ,domates salatalik
16.30 1 kas salata ,1 porsiyon tantuni 2 dlm ekmek 1 bardak ayran
su 1.5lt
spor
8264 adim =826puan
eva 5. video 26 dk
toplam spor puanim 1086 puan
eva asidan sonra beni zorladi kol hareketlerini fazla yapamadim ..
persembe menusu
9.30 Süt yulaf keten chia uzum
17.30 2 yk patetes(migde bulantim icin),firinda kabak ve kirmizi biber baharatli uzerine suzme yogurt
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su 1.5lt yatana kadar 2 olur insa
spor sadece adim var bugun butun kemiklerim agriyor
Bir zahmet kaptanım atıver burda saat 00 olmadan