- 7 Ocak 2018
- 27.373
- 79.557
- 35
Ben yerimi sana bıraktım sende m6hteşemsinAtsanda resmini Takımımızdan mezun olan muhteşem hatunu görse herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yerimi sana bıraktım sende m6hteşemsinAtsanda resmini Takımımızdan mezun olan muhteşem hatunu görse herkes
Durduramıyorum kendimi yaaaaNeden yiyosun beyaz ekmek
1 defa yaptım 23 dakikaydı. Sonra 2 cimdefa yapmak istedim. Kızım izin vermedi 10 dk sını yapmıştəm toplam 33 dk.Eva 6. Gün videosu 33 dk. Degil. Tekrar mı yapıyorsun C Chikolata_gozlum ? Yanlış video değildir di mi?
Yapma bunu kendine okadar guzel giderken cikmissin kaçlara geneDurduramıyorum kendimi yaaaa
Etiketledigin için teşekkür ederim. Geçmişi okuyordum.Elhan Abla buldunmu takimıni kahve içip gelseydin
FarkettimEtiketledigin için teşekkür ederim. Geçmişi okuyordum.
Offf keşke kendime engel olabilsem sabahı güzel yaparsam beyaz ekmek yemezsem sonrasında canın istemiyor ama sabah 1 lokma ağzıma atsam Durduramıyorum yine günde 3 ekmek yiyorumYapma bunu kendine okadar guzel giderken cikmissin kaçlara gene
Bak ben unonun chiali ekmegini aldim anca bitirdim 10gunde
Hoş geldin canımMerhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Günde 3 ekmek ne kizOfff keşke kendime engel olabilsem sabahı güzel yaparsam beyaz ekmek yemezsem sonrasında canın istemiyor ama sabah 1 lokma ağzıma atsam Durduramıyorum yine günde 3 ekmek yiyorum
Daha 2dk varSaat 10 olduguna gore benim cikma vaktim geldi
Iyi geceler herkese
30 temmuz +Nick unutmayalim
Offfff işte böyle vallaGünde 3 ekmek ne kiz
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum bişeylere karşı kendimi sorumlu hissedersem daha iradeli olabilirim.Ne guzel hareketli bir isin varmis bu kilo vermende ekstra guzel olur
Yediklerine dikkat edersen guzel kilo verirsin
Menu paylasacagin icin kacamak yapma sansin azalacak
Bildiğimiz 3 ekmek mi 200 gram olandanOfff keşke kendime engel olabilsem sabahı güzel yaparsam beyaz ekmek yemezsem sonrasında canın istemiyor ama sabah 1 lokma ağzıma atsam Durduramıyorum yine günde 3 ekmek yiyorum
Kiz sacmalama valla yanimda olsa şöyle caksam 3 ekmek nedir abi hey kendine gelOfffff işte böyle valla
Benim takımdan ayrılamam lazım biri beni durdursun
Kahvecilere mi gitsek ne yapsak ama vaktim yok
1 dakika kaldiDaha 2dk var
Hoşbuldum çok teşekkür ederim canımHoş geldin canım
Bildiğimiz 3 ekmek mi 200 gram olandan
Evet vallahi bildiğimiz tüm beyaz ekmekKiz sacmalama valla yanimda olsa şöyle caksam 3 ekmek nedir abi hey kendine gel
Tamam 10 oldu gidebilirsin1 dakika kaldi