• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yapma bunu kendine okadar guzel giderken cikmissin kaçlara gene🤦‍♀️
Bak ben unonun chiali ekmegini aldim anca bitirdim 10gunde
Offf keşke kendime engel olabilsem sabahı güzel yaparsam beyaz ekmek yemezsem sonrasında canın istemiyor ama sabah 1 lokma ağzıma atsam Durduramıyorum yine günde 3 ekmek yiyorum😥😥😥

Merhabalar iyi akşamlar herkese ben gizem 170 boyundayım 75 kilo idim en son tartıldığımda. Umarım bende sizinle kilo verip eski halime dönebilirim. Bi cesaret topladım geldim aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Hoş geldin canım ❤️

Offf keşke kendime engel olabilsem sabahı güzel yaparsam beyaz ekmek yemezsem sonrasında canın istemiyor ama sabah 1 lokma ağzıma atsam Durduramıyorum yine günde 3 ekmek yiyorum😥😥😥
Günde 3 ekmek ne kiz:KK57:

Ne guzel hareketli bir isin varmis bu kilo vermende ekstra guzel olur
Yediklerine dikkat edersen guzel kilo verirsin 🥰🥰
Menu paylasacagin icin kacamak yapma sansin azalacak 🤭🤭
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum bişeylere karşı kendimi sorumlu hissedersem daha iradeli olabilirim.

Bildiğimiz 3 ekmek mi 200 gram olandan :110:

Offfff işte böyle valla😭😭😭

Benim takımdan ayrılamam lazım biri beni durdursun🙄🙄🙄
Kiz sacmalama valla yanimda olsa şöyle :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:caksam 3 ekmek nedir abi hey kendine gel

Evet vallahi bildiğimiz tüm beyaz ekmek
Hııı pide olursa daha fazla🤪🤪🤪

Ama yok bugünden itibaren bıraktım yemeyeceğüm🤗🤗🤗
Yiyeydinyaaaa daha canim vakit var:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back
X