- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yaaa orasi öyle bazen sanki kendimize eziyet ediyomuşuk gibi geliyo surekli biseyler yapiyoruz dinlenmeden heleki benNiye öyle diyorsun, bende sabahtan beri uyudum şimdi oturuyorum. Biraz dinlenelim ya hep iş hep güç nereye kadar bu bedeninde dinlenmeye ihtiyacı var
Sorun yok canim 4.5. Gunu yaptim arka arkaya 15dk cardio 20bin adimim var yuruyüse ciktim dunBen görmemişim kuzum o zaman
Ayyy geçmiş olsun. Dediğin gibi oluyor maalesef. İklim değişikliği de etkiliyor çocukları. Allah dermansız dert vermesin cnm. Sağlıklı huzurlu bir şekilde tamamlarsınız inş tatiliniziSagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Hosgeldin canim nasilsinSelam kızlarrr ben geldim
Hosgeldin canimSelam kızlarrr ben geldim
Hosbuldum kaptanım ıyıyım sukur sınır streslı bı bayram gecırdım. Mıllet bayrama tatıle gıder bız çalışmaya gittik. Ustelık koyde korona olayı patladı. Hep aksılık. Sizler nasılsınız ??Hosgeldin canim nasilsin
Hosbuldum canım nasılsın demın mesaj yazdım etıket yptım sılındı mesajlarım anlamadım nedendırHosgeldin canim
Kötü olmuş senin adina uzüldum canim korona sizdemi yoksa yakinlardamiHosbuldum kaptanım ıyıyım sukur sınır streslı bı bayram gecırdım. Mıllet bayrama tatıle gıder bız çalışmaya gittik. Ustelık koyde korona olayı patladı. Hep aksılık. Sizler nasılsınız ??
Tamam canim olur persembe tartisi sorun olmaz neysekiMerhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyoro nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Tartımı sabah bildireceğim kaptancım.Zipzip- çünkü kalacak yerimiz bile net değil daha. Sabah erkende olsa gece de olsa bildireyim en son cumaya göre eksiyim çok şükür. Mezuniyet işini de yarın karar veririz cnm. Olur mu?
Bızde yok canım cok sukur akrabalar bayram zıyaretıne geldıler onlarda hep cıktı. Yoksa bı tane daha kaldıramazdı bu bunyeKötü olmuş senin adina uzüldum canim korona sizdemi yoksa yakinlardami
Bizde iyiyiz şükur
Sayfa yenilediysen gondermeden silinmistir canimHosbuldum canım nasılsın demın mesaj yazdım etıket yptım sılındı mesajlarım anlamadım nedendır
Muhtemelen haftaya cuma döneriz cnm. Ya yine perşembe olur ya da mezun olurum artıkTamam canim olur persembe tartisi sorun olmaz neyseki
Yarinin tarihini yaz mutlaka ,birde eger tatilin uzayacaksa mezun edebilriiz
Iyi şükür canimBızde yok canım cok sukur akrabalar bayram zıyaretıne geldıler onlarda hep cıktı. Yoksa bı tane daha kaldıramazdı bu bunye
Iyi tatiller canimMerhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyoro nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Tartımı sabah bildireceğim kaptancım.Zipzip- çünkü kalacak yerimiz bile net değil daha. Sabah erkende olsa gece de olsa bildireyim en son cumaya göre eksiyim çok şükür. Mezuniyet işini de yarın karar veririz cnm. Olur mu?
Geldim canım@Brzhuzur nerdesiniz?
Iyı tatıller canımMerhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyoro nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Kızlar ya ben bıraz kılo aldım napıcazz