Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye öyle diyorsun, bende sabahtan beri uyudum şimdi oturuyorum. Biraz dinlenelim ya hep iş hep güç nereye kadar bu bedeninde dinlenmeye ihtiyacı var
Yaaa orasi öyle bazen sanki kendimize eziyet ediyomuşuk gibi geliyo surekli biseyler yapiyoruz dinlenmeden heleki ben

Sagol canim tam gecti dedik, artik kasinmiyoruz dedik
Simdide kizim denizden enfeksiyon kapmis hastanede yatiyo
Yarina taburcu ederler insallah ya
Neyse olur boyle seyler diye kendime moral vermeye calisiyorum
Ayyy geçmiş olsun. Dediğin gibi oluyor maalesef. İklim değişikliği de etkiliyor çocukları. Allah dermansız dert vermesin cnm. Sağlıklı huzurlu bir şekilde tamamlarsınız inş tatilinizi

Merhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyor o nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Tartımı sabah bildireceğim kaptancım. Zipzip- çünkü kalacak yerimiz bile net değil daha. Sabah erkende olsa gece de olsa bildireyim en son cumaya göre eksiyim çok şükür. Mezuniyet işini de yarın karar veririz cnm. Olur mu?

Kötü olmuş senin adina uzüldum canim korona sizdemi yoksa yakinlardami
Bizde iyiyiz şükur

Tamam canim olur persembe tartisi sorun olmaz neyseki
Yarinin tarihini yaz mutlaka ,birde eger tatilin uzayacaksa mezun edebilriiz

Iyi tatiller canim

Iyı tatıller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…