Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hosgelmissin arkadasımm yeni moda eva bizde onu yapiyoruz kollar ve ayaklar ile kombinasyon yapiyor kadin bol bol hareket
anladim canimm ..
diş icin mide degil diş minesinden bahsetmistim
ooo baya istemis esinden yaaa o nedir ..
neyse snaa guvensin esin iyi arastirma yapiyorsun masallah en uygunu en iyisini bulmussun

6 hafta butun yaz icin demi .. sene icinde cok tatil var mi ..
evet okullarda ogretiliyor ama aktif kullanmayinca okumaya devam edilmeyince koreliyorlar sanirim

Cordelia

kuzum sporda kimisi eklemis kimisi eklememis bende sasirdim ne yapacagimi .. neye gore ekleyecegiz 500 bonus puani

asagidaki menuleri cordelyaya sormak icin alintiladim kizlar

27 Temmuz menü spor

20.000 adım 2000 puan (145 dk. Eva)
Eva 5. Gün yapıldı. 500 puan

Toplam 2500 puan.
mesela senin icin spor puanina baktiginda
145 eva 1450 puan eder ama toplam puana katmamissin sadece bonus 500 puan var ..
toplam puanin daha fazla olurdu

Eki Görüntüle 2893465
251p
5. Gün eva 26dk 260 p
Eva Bonus 500p
50 bölgesel 50 p
150 sn plank 150p
1211 p
Cordelia
sidelya icin hem 26 dk eva puani 260 hem bonus 500 var toplam puanin icinde ..

mesela buradada 5.bolum 29 dk sanirim 290 puan yok sadece 500 bonus var

yanlis anlamayin sakin bende ona gore hesaplayayim dedimm ..

canim kuzum herkes yapsin diye bonuslar veriyorrr

Cordelia

Soyleki adimsayar kullaniyor musun eva yaparken canim
Iki defa puan hesaplamamak icin tek puani baz aliyoruz
Ben telefondan bakarak yaptigim icin attigim adimlar sayilmiyor o yuzden adim ve evayi ayri yaziyorum birde 500 bonus puan yaziyorum

Sagol canim

Guncelleme yapalim o zaman canim tempolu yuruyus dakikasi 10 puan desek 600 puan olur ne dersin

Hayirli sabahlar canım

Hosgeldin canim yakin mi köyünüz
Tartiyi getirdin mi
Evet canım. Yakın köy Ankara içinde. Belki de aynı köydeyiz seni izliyorum uzaktan
Tartısız gezmiyorum

Soyleki adimsayar kullaniyor musun eva yaparken canim
Iki defa puan hesaplamamak icin tek puani baz aliyoruz
Ben telefondan bakarak yaptigim icin attigim adimlar sayilmiyor o yuzden adim ve evayi ayri yaziyorum birde 500 bonus puan yaziyorum
Benim sayarim saymiyo zaten evada kolumdan cikartip şarja takiyorum

Canım benim saatim kolumda. 145 dk Eva 1450 puan 20.000 adım 2000 puan. Adımların çoğu Eva yaparken atıldı. Çift puan hesaplamamak için Eva puanını değil adım puanını baz aldım. Bazıları Eva yaparken telefonunu üstüne almıyor. O yüzden Eva puanını hesaplıyor.

Ben miranın hesabına göre 500 puan eklemeye başladım kuzum. O adım üzerinden hesaplıyor ben telefondan yaptığım için eva dakika üzerinden hesaplıyorum. Fark bu. Nehir eklenmemiş Bonus puanı ama onu da zaten spor kaptaniçemiz ekliyor

Aynen . F Frozen01 tamamını yapmıyor. Ona da 250 puan ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…