- 13 Ekim 2016
- 6.195
- 26.707
İyi tatiller canım. İnşaAllah ailecek güzel vakit geçirirsiniz.Merhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyoro nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Tartımı sabah bildireceğim kaptancım.Zipzip- çünkü kalacak yerimiz bile net değil daha. Sabah erkende olsa gece de olsa bildireyim en son cumaya göre eksiyim çok şükür. Mezuniyet işini de yarın karar veririz cnm. Olur mu?
Ne kadar kilo aldin canim bugun menu ve spor paylasimina basla istersenKızlar ya ben bıraz kılo aldım napıcazz
Göbek en son gidiyor canım. Mira sürekli bel hareketleri yaptırıyor. İnşallah yakında gider. Ben de şöyle ince belli resim atarım size.
İnşallah canım hep beraber zayıflicazHoşbuldum çiko , acil 50 lere inmem lazım.
Profil resmine baksana. 65 olacak kadın mı o.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kizlar
Buyur katıl bizeGünaydın kaptanıımm
günaydın canımm ne güzel bir mesaj olmuş
Günaydın tatlııım
günaydın canım helal olsun vallahi özendim bende bi düşüneyim mezun olduğumdna beri saldım
günaydın merhaba, kilon çok fazla değil ama az olan kilo zor gidiyor tabi. 3 haftaya bence güzel verirsin yinede kolay gelsin
günaydın canıım
günaydın bebişimm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Cordelia ile bu konuyu bir konusalim :)
Hoşgeldin.Geldim canım
Vercez.Kızlar ya ben bıraz kılo aldım napıcazz
Yapmadim daha saat 4 gibi yapacağımSpor yaptınızmı. Kız uyudu öyle uzandım kaldım
Şimdi kalkcam canim oylamayi takip ediyorumSpor yaptınızmı. Kız uyudu öyle uzandım kaldım
Şimdi kalkcam canim oylamayi takip ediyorum
Yapmadim daha saat 4 gibi yapacağım
Bugün yapmasakmı ?Şimdi kalkcam canim oylamayi takip ediyorum
Ben de yapmadım kardeşim geldi.Yapmadim daha saat 4 gibi yapacağım
Niye acaba?Bugün yapmasakmı ?
Yapcaz yapcazBugün yapmasakmı ?
HosbuldumHoşgeldin.
TembelliktenNiye acaba?
Bende yapcamda bir şansımı deniyeyim dedimYapcaz yapcaz
Yapcaz sıcak mıcak demicez napalimBende yapcamda bir şansımı deniyeyim dedim
Yanı suan soylemesem hem ıkı gundurde ay basıyım. Cumaya net tartılırım. Bugun baslarım menü yazmayaNe kadar kilo aldin canim bugun menu ve spor paylasimina basla istersen
Göbeğim çatlıyor herkes spor yapsın diye. Senin yaptığına bak.Tembellikten