Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Haklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.
Çok geçmiş olsun canım, acaba çok mu tuzlu yemişti bu ara

eşimde olur, ne zaman çekirdeği abartsa ertesi sabah ağrısıyla uyanır ki bi bakarız tansiyon fırlamış

Dünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzum :KK14:Kocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım. Her modeli böyle benimki 65 model diğerleri de öyle zannedersem. Önyargıliyim belki bilmiyorum ama yıllar içinde tecrübem bu şekilde.
Yürüyüşte kafa dengi bir arkadaşın olması büyük avantaj maalesef hep yalnız yürüyorum. 🥺 Kalbimde taşıyorum sizleri kısa molalarda mesajlarınızı okuyup motive oluyorum bu çok güzel. :KK19:
Yakın değiliz kii sadece yürüyüş değil genel olarak çok yalnızım dostum dediğim insan sayılıdır. Keşke yakın olsa idik ablamm 💕
ayyyy yok artık, çocukla bir mi tutuyor kendini :KK70: :KK70:

oyyyy oyyyyy, aynı bizim evin halleri, hep diyorum ben zaten benim iki değil üç çocuğum var diye :KK23:
Evet yaa kendi doğurduğunu eğitebiliyorsun da kaynananın doğurduğu eğitilmiyor da iş işten geçmiş 😂😂 yontmaya çalışıyorum bakalım ne kadar başaralı olabilirim Allah kerim 😊
Canım kaptanım bugün bu mesaj şetefine ekstra spor yapacam yazarken seni az zorlayabilrim 😘😘😘
Bekliyorum canımın içi yıldızım, sen yap yeter ki ben hesaplarım 😘bir de ben yapabilsem spor güzel olacak da niyetlenip başlayamadım bir 😊
Selam kızzzlarrr☺️ işlerimi bitirdim geldim. Menülerimi inceleyen arkadaşlara söyleyeyim; ketojenik diyetçiyim. Bu sefer nasipse yılbaşına kadar kesintisiz yapacağım. Dünkü menümü paylaşayım hemen;

24 kasım pazar menüler
Sabah 10.00
1 parça sucuk, maydonoz ve 2 yumurta ile omlet,
2 badem salatalık, 30 gr zeytin(15 tane vardı galiba),
40 gr köy peyniri,
Yarım kapya biber,
3 ceviz.

Akşam 17.30
2 kabak, 100 gr kadar kadar kıyma ve 3 dilim kaşar peyniriyle kabak gondol.

Su:2 lt sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Afiyet olsun çok güzel olmuş menü. Ketojenik diyete özeniyorum ama beceremem diye girişemedim hiç 💕
geldim kızlar çok özür dilerim yazamadım

c.tesi menüde
09:30haşlanmış yumurta salatası, 1kibrit kutusu beyaz 1 kibrit kutusundan ufak tulum peyniri 2 dilim ufak tam buğday ekmeği yedim.
15:00arada bir avuç leblebi bir avuç şam fıstığı ve arada bir bardak sütlü kahve
akşam
19:00 1 levrek ve bolca salata yedim 2 kadeh şarap cızım maalesef :KK43: ekmek yok

ama doğum günü için geldiler misafirlerim vardı, ne pasta ne tatlı başka hiçbir şey yemedim inanın :KK43: yürüyüş 8.500 adım artı misafir ağırlama, bolca bulaşık yıkama.

pazar menüm
09:00
sabah yarımdan da az simit ve sucuklu yumurta (bu yağlı oldu) biraz peynir ve domates tadımlık
1 bardak sütlü kahve
akşam
17:00 gibi eşim patates köftesi yapmış ve galeta unlu tavuk bunlar kızartmaydı hep 2 mücver boyutunda patates köftesi 2 göğüs galeta unlu tavuk yedim ekmeksiz
ama maalesef doymadım saat
21:00 gibi dayanamadım bi tane daha mücver boyutunda patates köftesinden yedim yaa of çok güzel olmuştu çünkü. yürüyüş 7.500 de kaldım ama 3 makine çamaşır, evi süpürdüm, bulaşık makinesi yıka kaldır, çocuğu okula hazırlama boğuşmaca oyunu.

Bir de oğlum yemek yemediği için jimnastik hocası güreş yapın dedi valla misafir felan dinledim cumartesi 1, pazar tam 3 saat (bir 1,5 öğlen bir 1,5 saat akşam güreşçilik oynadık) lütfen bunu da spordan sayalım canım çıktı ve baya saat tutup oynadım :) Çok koşturdum şu ne içtim inanın hatırlamıyorum ama 2 litreyi geçmiştir.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Ceeeeeeeeeeee
Hahaha senin o güzel hatırına sayacağım spordan 😂 erkek annesi olmak çok zor 😂menüler de çok gelmedi bana afiyet olsun ❤️

Haklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.
Geçmiş olsun canım. Canı birşeye mi sıkıldı acaba?

Evet yaa kendi doğurduğunu eğitebiliyorsun da kaynananın doğurduğu eğitilmiyor da iş işten geçmiş 😂😂 yontmaya çalışıyorum bakalım ne kadar başaralı olabilirim Allah kerim 😊
senin işin daha kolay canımm, çok gençsiniz, yontulabilecek durumda :21:

benimki artık 50 yaşında, daha gençken de ben aman tatsızlık olmasın diye alttan ala ala bu halime alıştırdım şimdi hiçbir şeyi değiştiremiyorum :olamaz:

Oy kuzucum bayağı korkmuş endişelenmişsin. 😢 Neyse ikna edip gitmişsiniz. Tansiyonun bir sürü sebebi var tabi. Abinin çok dikkat etmesi lazım ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. :dua:

çok geçmiş olsun canım yaa iyi mi şimdi

ya şu KK nın artık bi applicaiton ı olması lazım
gerçekten hafta sonu yoğunuz falan kolay girilmiyor ki

Oy kuzucum bayağı korkmuş endişelenmişsin. 😢 Neyse ikna edip gitmişsiniz. Tansiyonun bir sürü sebebi var tabi. Abinin çok dikkat etmesi lazım ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. :dua:
Maalesef öyle bir insan ki deli gibi çalışır vucudunu dinlemez bile hem de öğretmen okulda kantini n sorumluluğunu almış. Yetmiypr her sabah hayvancılık yapıypr okuşa gitmeden ahıra gidiyor geliypr duş alıhor okula okuşdan geliypr ahıra gidiyor. 2 haftador böyle kanıyormuş ara ara ama gitmemiş önce baş ağrısı sonra burun kanaması. Mıhtemelen tansiypnu yükselio sonra burnu kanıyordu ama hiç gitmemiş dün ben orada olmasam yine gitmezdi benim inatçılığımla baş edemedi

Evet canım tatil. Halen daha yağıyor yarın da tatil olabilir. Sabah hastanede randevum var. Nasıl geçeceğim bilmiyorum
Burada da bugün yoğun uağış uyarısı ypıldı muhtemelen tatil olur yarında şu an yağmıyor ama. Merkez temiz köyler de elkttrikkler yokk ve yollar kötü duurmda

çok geçmiş olsun canım yaa iyi mi şimdi
Geçmiş olsun canım. Canı birşeye mi sıkıldı acaba?
İyi şimdi ama dpktor 5 gün tansiyonunu takip edeceksin dedi aç tok sabah akşam falan. Ama etmez biliyorum yengeme tans aleti verecem o ölçsün. Turşu çpk yiyorlqr. Sofrada 3 4 ceşit ayrı ayrı turşular oluyor. O da tetikliyor demekki. Dün akşama kadar yüksek tansiypnu old bilmiyprdu. Yaşı da daha gemç 43 yaşında

Çok geçmiş olsun,şimdi nasıl daha iyidir umarım.

X