Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Burada da bugün yoğun uağış uyarısı ypıldı muhtemelen tatil olur yarında şu an yağmıyor ama. Merkez temiz köyler de elkttrikkler yokk ve yollar kötü duurmda
Şehir merkezi açılır da mahalle aralari berbattı burada da. Okullar yarına da tatil olursa otobüsle geçerim artık. Bu havada çıkarmam arabayı. Ya da eşimle gideceğiz bebeleri anneme bırakıp

İyi şimdi ama dpktor 5 gün tansiyonunu takip edeceksin dedi aç tok sabah akşam falan. Ama etmez biliyorum yengeme tans aleti verecem o ölçsün. Turşu çpk yiyorlqr. Sofrada 3 4 ceşit ayrı ayrı turşular oluyor. O da tetikliyor demekki. Dün akşama kadar yüksek tansiypnu old bilmiyprdu. Yaşı da daha gemç 43 yaşında
Canım bir sure dikkat etsin sağlık bu.

Kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 kiraz saplı bitki çayı
Saat 11.30 1.5 yumurta az yağda 1 parça peynir 3 dal roka 4 zeytin 1 hindi füme
Saat 15.00 ıhlamur
Saat 18.00 zeytinyağlı pırasa( pirinçsiz) 5 kaşık + 2 köfte +ayran ile günü kapatırım
Su 2 litre 5bin adım
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

Kızlar bugünkü menüm
Saat 15.00 ıhlamur
Saat 18.00 zeytinyağlı pırasa( pirinçsiz) 5 kaşık + 2 köfte +ayran ile günü kapatırım
Su 2 litre 5bin adım
Afiyet olsun canım menü harika

senin işin daha kolay canımm, çok gençsiniz, yontulabilecek durumda :21:

benimki artık 50 yaşında, daha gençken de ben aman tatsızlık olmasın diye alttan ala ala bu halime alıştırdım şimdi hiçbir şeyi değiştiremiyorum :olamaz:
29 yaşında eşim, aile olmayınca abisi ile büyümüş bir şey de diyemiyorum. Annesi 10 yaşında vefat etmiş, yenge elinde ne kadar olursa. Aile sevgisi nedir görmemiş garibim ona da üzülüyorum arada kalıyorum. Hep kadın ezilmiş onların tarafta hizmetçi gibi kullanılmış öyle görmüş öyle bekliyor, ben de alışık değilim benim babam hiç o şekilde davranmadı anneme. Kendi evimizin kurallarını oturtmaya çalışıyoruz işte 😊
Kızlar bugünkü menüm
Saat 15.00 ıhlamur
Su 2 litre 5bin adım
Menü bu haliyle çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️

29 yaşında eşim, aile olmayınca abisi ile büyümüş bir şey de diyemiyorum. Annesi 10 yaşında vefat etmiş, yenge elinde ne kadar olursa. Aile sevgisi nedir görmemiş garibim ona da üzülüyorum arada kalıyorum. Hep kadın ezilmiş onların tarafta hizmetçi gibi kullanılmış öyle görmüş öyle bekliyor, ben de alışık değilim benim babam hiç o şekilde davranmadı anneme. Kendi evimizin kurallarını oturtmaya çalışıyoruz işte 😊

ah bee
oturur oturur merak etme, su akar yolunu bulur.

Oturtursunuz canımm merak etme, diyorum ya yaşınız genç ve ailesi sensin onun :KK68: bir süre sonra sana ayak uydurmaya başlayacaktır. sadece benim yaptığım hatayı yapıp,hoşuna gitmeyen şeylerde, sizin için önemli bir mevzuysa alttan alıp üstünü kapatma, aksine tatlılıkla seni üzen şeyleri tane tane anlat, zamanla gör bak nasıl toparlanıyor

annesine de Allahtan rahmet diliyorum :dua:

Kızlar dün bebek emzirirken ikimiz de uyuyakalmışız zaten bebeği uyutmaya çalışan anneler genelde bebekten önce uyuyakalıyorlar yorgunluktan🤣
24 Kasım menü
Sabah : kahvaltıya gittik kızlar onun için menüyü hiç yazmayayım 🤣😂
Öğle : 1 bardak kefir
İkindi: sade kahve
Akşam 18.30: yarım dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 1 bardak çay 2 kaşık tahin pekmez
2 litre su
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Gun icinde kaloriyi ayarlamissin👍sabah bol karbonhidrat ve yag aldigini tahmin ediyorum o yuzden aksam ogununde ne tahin pekmeze gerek yoktu😉 sebze ve yogurt daha dengeli olurdu, afiyet olsun 🧡

25 Kasım pazartesi

Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği

ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi

akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator

3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Sevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor. 😂😂 Allah sabır versin bana 😂😂 her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken 😂) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım 🤔 🤯

Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsun ❤️ Çok güzel menü 🤩

Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor 😂😂 Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der 😂😂

Seni de mi üzdüler şekerparem 🥴💕

Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdık 😘 ne kaa hoş olurdu bee 💕

Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim 😂

Geçmiş olsun ablacım 😊
Neler yazasım var da, doktora geldim 😘

Menü bu haliyle çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️
Baban da ne guzel örnek olmus sıze 👏

Oturtursunuz canımm merak etme, diyorum ya yaşınız genç ve ailesi sensin onun :KK68: bir süre sonra sana ayak uydurmaya başlayacaktır. sadece benim yaptığım hatayı yapıp,hoşuna gitmeyen şeylerde, sizin için önemli bir mevzuysa alttan alıp üstünü kapatma, aksine tatlılıkla seni üzen şeyleri tane tane anlat, zamanla gör bak nasıl toparlanıyor

annesine de Allahtan rahmet diliyorum :dua:
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım dediklerini ❤️💕

günümü kapatayım artık

25 Kasım Pazartesi

12.30
4 yk tavuklu pilav (bitmeyen bi tavuklu pilav yapmışım, cumartesi nasıl canım çektiyse artık :olamaz: )
1 elma
1 avuç fındık

16.30
3 züber lokma
2 mandalina
1 avuç fıstık

çok yetersiz ve dengesiz bir menü oldu, sebze yok protein çok çok az, inşallah akşama çok acıkmamm

su: 2 lt

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

X