Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimm suzi çok özlüyorum arada bakıyorum doğru haklisin selam vermem gerek 🙈 öyle bi bakınıp çıkıyorum kendime güvensem tekrar girmek istiyorum aslında 🤗
Eeee gelsene canim güven saglariz biz sana😌

Ben yapmadığım için evayi hiç bilmiyorum ki cnm naptın buldunmu
Filiz kaptanım da dediği gibi çikolata yazdı canım . Sağolasın ilgilendiğin için :KK60:
Sorma ya bı yakamı bırakmadı bu 7ler kaç aydır 😬
Gidecek inşaallah bu hafta çok iyisin güzel eksilerde geleceksin 😍
hosgelmissin arkadasımm 💐 yeni moda eva 🌱bizde onu yapiyoruz 🤸🏻‍♀️kollar ve ayaklar ile kombinasyon yapiyor kadin bol bol hareket 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

anladim canimm ..
diş icin mide degil diş minesinden bahsetmistim 😂🤣😂🤣
ooo baya istemis esinden yaaa o nedir ..
neyse snaa guvensin esin iyi arastirma yapiyorsun masallah en uygunu en iyisini bulmussun 😂🤣😂🤣

6 hafta butun yaz icin demi .. sene icinde cok tatil var mi ..
evet okullarda ogretiliyor ama aktif kullanmayinca okumaya devam edilmeyince koreliyorlar sanirim

💐💐💐💐💐
Sadece yaz için 6 hafta , her 1.5 ayda bir 2 hafta tatil . 1 defa 1.5 ay sonra 1 defa tatil . En son mayıs tatilinden sonra diyeyim 8 hafta okul var sonra yaz tatili . Bilmem anlatabildim mi ? Yani sürekli tatiller oluyor. Arada 1 2 gün dedi tatile gelince köprü tatili diyorlar oda var . Birde değişik tatilleri var 1 2 gün de onlar oluyor . Çocuklar çok rahat ya bence dersler zor ama ara tatiller de var dinlenme imkanları fazla .
Biz ev çocuk doktoruna gittiğimizde . Çocuklarınızla evde Türkçe konuşun dedi. Kendi ana diliniz çok önemli . Çocuk zaten dışarda yabancı dil konuşacak . Burdaki çoğu çocuk türkçe almanca karışık konuşuyor yada sırf almanca konuşuyor türkçe anlıyorlar ama cevap veremiyorlar bu iyi değil dedi biz evde gerek kalmadıkça türkçe konuşuyoruz. Daha iyi anlasınlar kavrasınlar her iki dili diye. Benimkileri maşaallahı var çok iyi ana dilleri . Bazıları soruyor ne yapıyorsun diye . Çocuklarla türkçe konuşuyorum. Yanlış konuştuklarında düzeltiyorum diyorum.
Sizin orda tatiller nasıl ?

X