- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Burası baya serin esiyor güzel güzel.Yapcaz sıcak mıcak demicez napalim
Gobek kaldimikiGöbeğim çatlıyor herkes spor yapsın diye. Senin yaptığına bak.
Göbeğim çatlıyor herkes spor yapsın diye. Senin yaptığına bak.
Ozaman tembelligi birakBurası baya serin esiyor güzel güzel.
Aman be kalkıyorum.Ozaman tembelligi birak
Yapalim yaa zaten 23 dakikaymis öyle demisti dunBugün yapmasakmı ?
Bu hafta cuma dahil yapacagim sonra 1 hafta ara verecegim islerim varKaptanları yoldan çıkarırsam bu iş tamamdır .onlar yapmadı der işin içindem sıyrılırım
Tamam canim olur cuma bildirim yaparsinYanı suan soylemesem hem ıkı gundurde ay basıyım. Cumaya net tartılırım. Bugun baslarım menü yazmaya
Mezunmu olcan senBen 13 Ağustos'ta mezun olup iki hafta sonra geri geleceğim. Hedef 55 olacak. Azcik mola vereyim.
Yok takıldığıma bakmayın. 1 ay aksatmadan kısmetse yapacam.Yapalim yaa zaten 23 dakikaymis öyle demisti dunCordelia
Bu hafta cuma dahil yapacagim sonra 1 hafta ara verecegim islerim var
Tamam canim olur cuma bildirim yaparsin
23 dk amaYapalim yaa zaten 23 dakikaymis öyle demisti dunCordelia
Bu hafta cuma dahil yapacagim sonra 1 hafta ara verecegim islerim var
Tamam canim olur cuma bildirim yaparsin
Tekrar karne hazirlanmiyor ayni yil icinde istersen izne ayiralim sonrasinda mezun ol canimBen 13 Ağustos'ta mezun olup iki hafta sonra geri geleceğim. Hedef 55 olacak. Azcik mola vereyim.
Öyle bir dileğim var. Ama geri gelcem.Mezunmu olcan sen
Hic başlamasam mi acaba bende kisa diye seviniyordum23 dk amanasıl 23 dk.
Bende bakayim nasilmis korktum şuan23 dk amanasıl 23 dk.
Karne istemiyorum ki 55 kilo olmak istiyorum. Ben mezun olunca tekrar listeye nasıl girerim şartlar nedir?Tekrar karne hazirlanmiyor ayni yil icinde istersen izne ayiralim sonrasinda mezun ol canim
Mezun olduktan sonra listeye girmen icin mezun kilonun altinda olman gerekiyorKarne istemiyorum ki 55 kilo olmak istiyorum. Ben mezun olunca tekrar listeye nasıl girerim şartlar nedir?
Iyi tatiller canim
Iyı tatıller canım
Teşekkür ederim güzellerİyi tatiller canım. İnşaAllah ailecek güzel vakit geçirirsiniz.
Ay ben de bunu merak etmiştim. Bu hafta mezun olursam haftaya eksiyle gelirsem yine takımdayım di mi? Doğru anladım mıMezun olduktan sonra listeye girmen icin mezun kilonun altinda olman gerekiyor
Yuzden kac etap ayri kaldiysan bölünüyor
Mezun olduktan sonra 6 ay sonrada kilo aldiysan yeni uye gibi giris yapiyorsun listeye
Aynen canim dogru anladin haftaya eksiyle gelirsen tekrar girebiliyorsun listeyeAy ben de bunu merak etmiştim. Bu hafta mezun olursam haftaya eksiyle gelirsem yine takımdayım di mi? Doğru anladım mı
Durmak yok o zaman cnmAynen canim dogru anladin haftaya eksiyle gelirsen tekrar girebiliyorsun listeye