Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlarcım. Dün minnoş oğlumla temizlik yaptık. Ben biraz 2 yaşından beri temizlik öğretiyorum hayatın müşterek olduğunu öğretiyorum neyse ki babasını örnek almıyor 🤣🤣 o nedenle biraz çabuk bitirdik. Muhtemelen yarın tatile gideceğiz gece de olabilir. Biz hep böyle aniden gidiyoruz eşimin işinden dolayı. Yorgun gidip yorgun geliyorum o nedenle. Ne diyelim sağlık olsun. Bebeklerim için gidiyorum onlar mutlu olsun napalım.
Tartımı sabah bildireceğim kaptancım. Zipzip- Zipzip- çünkü kalacak yerimiz bile net değil daha. Sabah erkende olsa gece de olsa bildireyim en son cumaya göre eksiyim çok şükür. Mezuniyet işini de yarın karar veririz cnm. Olur mu?
İyi tatiller canım. İnşaAllah ailecek güzel vakit geçirirsiniz. 💗

Göbek en son gidiyor canım. Mira sürekli bel hareketleri yaptırıyor. İnşallah yakında gider. Ben de şöyle ince belli resim atarım size. 🙈
🙏🏻 İnşallah canım. Benim göbek gitmeyecek gibi duruyor. 🙄
Hoşbuldum çiko , acil 50 lere inmem lazım. 😍
İnşallah canım hep beraber zayıflicaz 🥰
Profil resmine baksana. 65 olacak kadın mı o. 🤣🤣🤣
😂 Ne bilem ben 🙈😂
Afiyet olsun kizlar 💕
Teşekkür ederim canım 🌹
Günaydın kaptanıımm :KK68:

günaydın canımm ne güzel bir mesaj olmuş :KK68::KK68:

Günaydın tatlııım :KK68:

günaydın canım helal olsun vallahi özendim bende bi düşüneyim mezun olduğumdna beri saldım :deli:

günaydın merhaba, kilon çok fazla değil ama az olan kilo zor gidiyor tabi. 3 haftaya bence güzel verirsin yinede kolay gelsin :KK68:

günaydın canıım :KK68:

günaydın bebişimm :KK68::KK68::KK68:
Buyur katıl bize 🤭
Afiyet olsun canim 💕

Afiyet olsun canim 💜

Afiyet olsun canim 💜

Afiyet olsun canim 💜

Cordelia Cordelia ile bu konuyu bir konusalim :)

🤩🤩
Teşekkür ederim canım 🌹

X