Hosgeldin canim nasilsin
Ayy valla oyle oldu haftaya geliyorum Ankaraya ama geri doneriz sanirimTüh yaa bi yaklaşamadım sana
Bir buluşma ayarlasak Ankara'daki arkadaşlarla ne güzel olur
Mesela sen....Valla sizin ne demek istediginizi anlamak icin zorluk cekiyorum şuanda
Canimm suzi çok özlüyorum arada bakıyorum doğru haklisin selam vermem gerekGelip selam vermemek
Sen var ya sen... harikasın.
Iyiyim canım hoş buldum sen nasilsinHosgeldin canim nasilsin
Ayy valla oyle oldu haftaya geliyorum Ankaraya ama geri doneriz sanirim
Insallah bir gun toplaniriz
Tamam anladimElisa Eva yapıyor ama 15 dk falan. Ben de ona 250 puan bonus veriyorum. Yazı dilinde bazen konu kopuyor.
Iyiyim bende canimIyiyim canım hoş buldum sen nasilsin
Eeee gelsene canim güven saglariz biz sanaCanimm suzi çok özlüyorum arada bakıyorum doğru haklisin selam vermem gereköyle bi bakınıp çıkıyorum kendime güvensem tekrar girmek istiyorum aslında
Leslie yapsam belki sayar ama evada sarja takiyorum saati telefondan yapiyorumMesela sen....
O kadar adımın içinde eva var mı yok mu???
Teswkkur ederim canim. Cesaretim yok valla burası sorumluluk istiyo ama yakın zamanda gelmek istiyorumEeee gelsene canim güven saglariz biz sana
Filiz kaptanım da dediği gibi çikolata yazdı canım . Sağolasın ilgilendiğin içinBen yapmadığım için evayi hiç bilmiyorum ki cnm naptın buldunmu
Gidecek inşaallah bu hafta çok iyisin güzel eksilerde geleceksinSorma ya bı yakamı bırakmadı bu 7ler kaç aydır
Sadece yaz için 6 hafta , her 1.5 ayda bir 2 hafta tatil . 1 defa 1.5 ay sonra 1 defa tatil . En son mayıs tatilinden sonra diyeyim 8 hafta okul var sonra yaz tatili . Bilmem anlatabildim mi ? Yani sürekli tatiller oluyor. Arada 1 2 gün dedi tatile gelince köprü tatili diyorlar oda var . Birde değişik tatilleri var 1 2 gün de onlar oluyor . Çocuklar çok rahat ya bence dersler zor ama ara tatiller de var dinlenme imkanları fazla .hosgelmissin arkadasımmyeni moda eva bizde onu yapiyoruz kollar ve ayaklar ile kombinasyon yapiyor kadin bol bol hareket
anladim canimm ..
diş icin mide degil diş minesinden bahsetmistim
ooo baya istemis esinden yaaa o nedir ..
neyse snaa guvensin esin iyi arastirma yapiyorsun masallah en uygunu en iyisini bulmussun
6 hafta butun yaz icin demi .. sene icinde cok tatil var mi ..
evet okullarda ogretiliyor ama aktif kullanmayinca okumaya devam edilmeyince koreliyorlar sanirim
Dün yazmamışsın Evayı. Yapmadın mı o zamanLeslie yapsam belki sayar ama evada sarja takiyorum saati telefondan yapiyorum
Yazdim kiz nasil yazmadimDün yazmamışsın Evayı. Yapmadın mı o zaman
Hayırlısı bakalım ne zaman nasip olacak mezuniyetOzaman sen bitir islerini ozaman gel listeye gir canim eylülde
Sen nezaman yemegi birakirsan ozamanHayırlısı bakalım ne zaman nasip olacak mezuniyet
O zaman ben mezun olamayacamSen nezaman yemegi birakirsan ozaman
Sabah yaptiydim bende yeni gordum unutmustum
Niye öyle diyorsun, bende sabahtan beri uyudum şimdi oturuyorum. Biraz dinlenelim ya hep iş hep güç nereye kadar bu bedeninde dinlenmeye ihtiyacı varDaha 5bin adim bile yok hic bisey yapmadan oturuyorum salak salak bakalim kalkarsam ev isimi yapayim
Ben görmemişim kuzum o zamanYazdim kiz nasil yazmadim