- 14 Temmuz 2024
- 2.330
- 13.855
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı bildirimleri göremedim ya seninkini de şimdi gördüm canım çok teşekkğr edeirm
KaptanımElhan hocam sohbetine doyamadığım
Sitare55 zümrem
dolar milyoneri merdane ile kovaladigim
arke kırmızı takımın nadide çiçeği
Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun canlarım.
Öğrencilerimizle birlikte daha nice güzel günlere.
Ödül ödül diye diye bugünlere geldim canım, bana ödül falan yok uzun bir süreAfiyet olsun ödül öğünü yapmamışsın çok güzel olmuş
Çok güzel olmuş ödül yapmamışsın sen de afiyet olsun.
Ahhh ah senin şu halka tatlısıyla imtihanın afiyt olsun
Çok da bir ödül olmamış afiyet olsun
Afiyet olsun ballım, arada şımarmak iyidir.
Kıyafet bolluğu olabilir, fazla ya da az uyumaktan kaynaklı olabilir, tuzlu yemekten kaynaklı olabilir fazla ayakta durmak fazla yürümekten vs kaynaklı olabilir. Hemen moralini bozma canablam .
Çok güzel olmuş afiyet olsun, cumartesi ödülü yapmamışsın
Afiyet olsun güzel görünüyor
Afiyet olsun su da 2 ye tamamlanırsa tadından yenmez
Annenin ilk maaşı hayırlı olsun Rabbim devamını getirsin inşallah
Çok güzel olmuş az bile olmuş afiyet olsun
Öyleler vallaha, ben eşim sivaslı deyince eşim diyor ki elhamdülillah dee
Kaptanım sem2024 de bildirim yaptı hatta ilk o bildirim yaptı.
Ya gel beraber yiyelim, yaptım bir yemek kimse yemiyor kaç gündür sıkıldım aynı yemektenSendrom uykuyu etkiliyor uyku sendromu böyle bir kısır döngü var. Uyku için ilaç kullanınca da tetikleniyor çok yorulursam da tutuyor yaşım genç olduğu için ilaç da vermiyorlar soğuk suyla yıkıyorum ben de bazen.
Çok teşekkür ederim kaptanım, şimdi dukanı da içtim bir iki kere tuvalete taşınırım sonra yatarım inşallah
Ayy açık sözlülüğüne bittim bayılıyorum böyle insanlara, iyi ki geldin aramıza çişim gelmesin dediğin yerde kaldım çok hoşsun, afiyet olsun
Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebiriz bazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini
Çok güzel menü olmuş ablacım afiyet olsun
Her mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğum idolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin
Ahhh ahh, ne hoş çok imreniyorum. Allahım nazardan saklasın, anlatma kız kimseye nazar değer ben daha çok sinir oluyorum onun laubali hallerine
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Güzel menü olmuş afiyet olsun çiçeğim
Menün güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Ben de sana sarılmak istiyorum hep derim eşime sen bana destek olacağına köstek oluyorsun diye. Senin de mi aybaşın geldi diyorum bir kavga başlıyor zaten hazıra bakıyorum gerçekten sen yazdıkça bir tuhaf oldum
Çok güzel menü planı, afiyet eksi olsun
Bu ara canım hep balık istiyor afiyet olsun çiçeğim
Afiyet olsun kaptanım az bile olmuş
Sen benim idolümsün, parti kur oy verelim feza ablam, ders ver bana biraz, koca nasıl yola getirilir adlı çalışmalarını takip etmek istiyorum
Afiyet olsun idolüm canım feza ablam
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımı fasulye çektirdin be ablam
Afiyet eksi olsun inşallah güzel olmuş
Misafir gelince insanın nevri dönüyor yarın toparlarsın sen
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın günü acıkmadın mı
Amin canım daha nice senelere öğrencilerimizle birlikte...sibel_84 canım kaptanım zümrem
Elhan ablam bayrağı teslim aldığımız kalbi güzel öğretmenim
dolar milyoneri canım esprili ponçiğim
arke canım arkedaşım :) çiçeğim
Günümüz kutlu mutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğimiz anlar hiç bitmesin iyiki tanıdım sizi
Oku oku bitmez. Sen bizi çok bosladin bu aralar.9 sayfam kalmıştı şimdi olmuş 19 sayfa
Valla bende anlamadım. Ama leptin bozulsun diye yemedim . Kahvaltı yapacaktım. Canım istemedi bıraktım.
Sende dinlenebilir miyim hocam? Çocuklar acıktık dediler. Onları doyurdum. Kızın cekmecelerini döktüm. Hepsini nasıl birbirine katıyorlar anlamiyorum. Onları yeniden düzenledim. Şimdi bulaşık makinesi bitmiş. Çayımı aldım makine az daha bekleyiversin dedim. Açtım doksanlar dizisini izliyorum.
İlaçlı spiral mi canım. Benim de var ve kilo aldırır ya da vermeyi zorlaştırır diyorlar. Sana da söylediler mi. Benim de regl olur gibi başlıyor ama normal bir regl olmuyor çoğu zaman. Bu artı 1 kiloyu hızlıca verirsin bence.
tamam canım geldik her gün buradayım akşam bir de artık paslanmaya başlıycam yürüyüş bandıma başlamayı planlıyorum.Kızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum
Afiyet olsun canım. MenüSelam kızzzlarrr işlerimi bitirdim geldim. Menülerimi inceleyen arkadaşlara söyleyeyim; ketojenik diyetçiyim. Bu sefer nasipse yılbaşına kadar kesintisiz yapacağım. Dünkü menümü paylaşayım hemen;
24 kasım pazar menüler
Sabah 10.00
1 parça sucuk, maydonoz ve 2 yumurta ile omlet,
2 badem salatalık, 30 gr zeytin(15 tane vardı galiba),
40 gr köy peyniri,
Yarım kapya biber,
3 ceviz.
Akşam 17.30
2 kabak, 100 gr kadar kadar kıyma ve 3 dilim kaşar peyniriyle kabak gondol.
Su:2 lt sibel_84 LenaG
Nasılsın taze anneanniş
Canım öğretmenim Yolunuz apaydinlik olsun. İyi ki hayatımızdasinsibel_84 canım kaptanım zümrem
Elhan ablam bayrağı teslim aldığımız kalbi güzel öğretmenim
dolar milyoneri canım esprili ponçiğim
arke canım arkedaşım :) çiçeğim
Günümüz kutlu mutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğimiz anlar hiç bitmesin iyiki tanıdım sizi
He vallaçok güzel tespit Elhanımm, hep derim zaten eşim ben iyiysem o da iyidir ama birazcık modum olmasın, dünyanın en kötü insanıymışım gibi davranır bana
Güzel kalbine hep güvendim hep umut ettim var ol sağlıkla kal bitanecik SibelimElhan hocam sohbetine doyamadığım
Sitare55 zümrem
dolar milyoneri merdane ile kovaladigim
arke kırmızı takımın nadide çiçeği
Hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun canlarım.
Öğrencilerimizle birlikte daha nice güzel günlere.
Canimizsindolar milyoneri Sitare55 Elhan sibel_84 canlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun
Grupta başka öğretmen var mı bilmiyorum, eğer varsa onlarınkini de kutlamış olayım.
Onların hakkından gelecek tüm potansiyele sahibiz.Ne kadar doğru dedin abla iyi gün dostu hakikaten iyiyken iyi kötüyken tam kötü
Haklısın kaptanım pazar günleri anmemlere abimlere gidiyprım çünkü hafta içi vaktim olmuyor. O yüzden pazar günleri yoğun geçiupr. Dün alşam üzeri abimin burnu bir kanamaya başladı ben oradan döenecekken. Ama durmuyor asla ilkyardım yöntemini deniyprız bu sefer henzine kaçıyor. Ağzomdan geliyor falan. Abim de sağolsun kendine hiç bakmaz hastaneye gitmez doktora gitmez falan.. O heöer diypr ama 10 dakika oldu geçmedi abi kalk gidiyprız acile desim. Yolda durmadı acilde yarım saat durmadı. Tansiypnu 17 ye çıkmış. Dil altı falan verdiler onu belledik ikinci ölçüm için. Çok canım sıkıldı eve geldim abim aklımda öünkü anmeö babam veya bizde yüksek tansiypn yok. Gelemedim işin özü.Oku oku bitmez. Sen bizi çok bosladin bu aralar.
İyiyim canımcım çok sağol,sen nasılsınAfiyet olsun canım. Menü
Nasılsın taze anneanniş