- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Panik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladiPanik atak gibi bişey olabilir mi canım? Geçmişin var mı bu konuda? Panik atak, anksiyete gibi geldi yazdıkların.
Bi destek al olmazsa canimPanik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi
Dahiliyeye anlatcam gittigim zaman o yönlerdiriyomusBi destek al olmazsa canim
Döndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yokChedarice döndün mu tatilden
Günaydın canımlarGünaydın canim
Çokmu kötü durumDöndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yokcumartesiye kadar vaktim var, pazar yine yola çıkacağım, ne kadarını verirsem kar, ama aklım sürekli yemekte
Bu sabah 6da tartıldım, 76,7 dedi tartı, yani ordaki tartı doğruymuşÇokmu kötü durum
3 günde 5kiloBu sabah 6da tartıldım, 76,7 dedi tartı, yani ordaki tartı doğruymuşben 3 günde 5 kiloyu almışım yani. Kalan 12 gün almadığıma sevineyim bari
Cumaya eksiler gelicektir insallahTekrar gunaydin kizlat
Kilo bikdirimi sabitim
Bütün kilom göbeğimdr çünkü, müsait bi zaman göbekli foto eklicem az sonra3 günde 5kilo
Ama sen cidden 75 bile göstermiyorsun
BEkliyoruzBütün kilom göbeğimdr çünkü, müsait bi zaman göbekli foto eklicem az sonra
Evet cnm bebeğim alerjik yumurta tavuk tüketemiyorum. Et ve süt ürünlerini de dikkatli yiyorum.Ac olman cok normal canim menunde hemen hemen hic protein yok.
sagol canim benimGecmis olsun canimsalgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor
Gecmis olsun canim
vayy anacimmm o nasil is oyle kuzumBen burada analar diyorumeşimi istemedikleri için pek iyi değil aramız, arada konuşuyoruz, eşim bayramda yine konuştu, zamanında beni vermediler kaçmıştık, anne yine istiyorum kızını senden bayram ya verirsin dedi gülerek arayı yumuşatıyor güya, yine vermem dedi 7 yıl olmuş çocuğumuz olmuş hala vermem diyor ya
hic deme yaa ... kiz zaten 18 inde dogurdun kacinca kactin senTövbeee yarabbim evlenmis gitmis cocuk olmus hâlaami olmaz canim anneler kizlari icin vardir herzaman bende kactim keske kacmasaydim ama annem gene herseyimi alir yapar eder esimi sevmez ama genede eli mahkum
bunlar panik atak belirtilerine benziyor canim doktora muhakkak bir gorun derim ihmal etme kuzumBu aralar gercekten iyi degilim, namaz kilarken namazi birakiyorum nefes alamiyorum,biseyler geliyo icime sıkılıyorum spordan sonra duş aldim ama nasil aldım nefes alamadim sabunlu sabunlu çıktim kapıyı actım,rahatlayinca durulandim
Gece gene yatakta cami oturup açtim ne olucak bu halim anlamiyorum destekmi almam gerekiyo
Panik atak çok kötü bir illet. Ben de çok ağır yaşadım. İlaç kullandım ama ilaçlar 2 ayda karaciğerimi iflas ettiriyordu dokunmuş hemen kestik. Zaten bir işe de yaramamıştı. Sonra ben terapi aldım. İşte o çok işe yaradı. Bence herkes terapi almalı. Pamuk gibi oluyorsun. Geçmiş olsun cnmPanik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi
fayans varsa tam ortasina koy elinde iki durtule sabit mi ayaklari tam otur mus mu sonra iki defa cik iyice sabitlensin yeirinde ...sonra ustundekileri cikar ve isim kagidi tartinin ustune koy çık bacim hemen in foto cekKaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Eksin çok guzel canim tebriklerGünaydın arkadaşlar.
Kaptancım kilom 69.3
Sanırım 900 gram fark