Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Panik atak gibi bişey olabilir mi canım? Geçmişin var mı bu konuda? Panik atak, anksiyete gibi geldi yazdıkların.
Panik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi

Döndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yok cumartesiye kadar vaktim var, pazar yine yola çıkacağım, ne kadarını verirsem kar, ama aklım sürekli yemekte

Döndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yok cumartesiye kadar vaktim var, pazar yine yola çıkacağım, ne kadarını verirsem kar, ama aklım sürekli yemekte
Çokmu kötü durum

Ac olman cok normal canim menunde hemen hemen hic protein yok.
Evet cnm bebeğim alerjik yumurta tavuk tüketemiyorum. Et ve süt ürünlerini de dikkatli yiyorum.

Filiz cnm söylediklerini bugün uygulamaya çalışacağım. Ama çok işimiz var olduğu kadar artık. Dava açacağız tayin iptali için hastane işim var sonra da kendi iş yerime gitmemiz gerek.

Gecmis olsun canim salgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor

Gecmis olsun canim
sagol canim benim
vayy anacimmm o nasil is oyle kuzum
Tövbeee yarabbim evlenmis gitmis cocuk olmus hâlaami olmaz canim anneler kizlari icin vardir herzaman bende kactim keske kacmasaydim ama annem gene herseyimi alir yapar eder esimi sevmez ama genede eli mahkum
hic deme yaa ... kiz zaten 18 inde dogurdun kacinca kactin sen
bunlar panik atak belirtilerine benziyor canim doktora muhakkak bir gorun derim ihmal etme kuzum

Panik atak geçirdim daha önce sorunlardan dolayi ama hapsiz geçirdim o durumlari şu ara cok olmaya basladi
Panik atak çok kötü bir illet. Ben de çok ağır yaşadım. İlaç kullandım ama ilaçlar 2 ayda karaciğerimi iflas ettiriyordu dokunmuş hemen kestik. Zaten bir işe de yaramamıştı. Sonra ben terapi aldım. İşte o çok işe yaradı. Bence herkes terapi almalı. Pamuk gibi oluyorsun. Geçmiş olsun cnm

Kaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
fayans varsa tam ortasina koy elinde iki durtule sabit mi ayaklari tam otur mus mu sonra iki defa cik iyice sabitlensin yeirinde ...sonra ustundekileri cikar ve isim kagidi tartinin ustune koy çık bacim hemen in foto cek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…