Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlaç duymuştum kötü etkilediğini
Sagol canim bir gideyim bakalim ne olcak kafam dolu şu 1 aydir belki o tetikliyodur

sagol canim benim

vayy anacimmm o nasil is oyle kuzum

hic deme yaa ... kiz zaten 18 inde dogurdun kacinca kactin sen

bunlar panik atak belirtilerine benziyor canim doktora muhakkak bir gorun derim ihmal etme kuzum
Sagol canim

Ya faydası yok derken nasıl yani aşı olup ölen tanıdığınız mı var zaten aşılar yakalanmayı önleyemiyor maalesefÖlmemek için

İlaç duymuştum kötü etkilediğini
Sagol canim bir gideyim bakalim ne olcak kafam dolu şu 1 aydir belki o tetikliyodur
Tabi cnm tedavi edilmezse en ufak açık buldu mu geliyor. Bende de öyle ama kendimi sakinleştirmeyi öğrendim geçiştiriyorum. Zaten 30lu yaşlarda kadınların büyük çoğunluğu yakalanıyor bu hastalığa

bilemedim ki kaptanim eva serisinide kacirmak istemiyorum 1 gun yapabildim sadece insa bugun 4.gun devam etmek istiyorum bakayim duruma
Benimde evadanmi ne karin kaslarim,sırtve kollarim agridi sizde olmuyormu

@Tostombalakanne canım Dr ne dedi? Durum ne? Kayboldun gittin bebeğim.
Canım gittim doktora oradan köye yola çıktık yazamadım ultrasonda beze gördü doktor ama önemli birşey değilmiş ara ara ağrı yapar dedi ilaç vs vermedi çok şükür su an bir ağrı sızı hissetmiyorum
@kackaloribu selami vardi kızlar oda takima koşa koşa gelicek olanlardan birisi
@Tostombalakanne öyle kilo almiş sanirim beyaz ekmek tatli derken kabızlik cekiyormus çok kötü
Evet ben geldim dün yazacaktim da kızlarım ve ben biraz rahatsızlandık trafikte yol tuttu galiba kusma vs olunca eve gelmeden anneme gittik annem kizlarla ilgilendi ben de uyudum aksam üzeri evimize geldik iste evi topla temizle bavullari bosalt derken yazamadim bugünde diyet kahvalti yapamadim eve sebze alacagim hic bir sey yok dolapta yarin sabahtan itibaren aktif ve kararli bir sekilde devam edecegim kabizligimda düzelince rahat edeceğim bu arada takımımızın tombalakı ben yine kilo alıp geri geldim tartıldım içler acısı haldeyim kilomu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim

Kaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Fayans ve hep aynı yerde kalsın mümkğnsr kaldırma
Geçmiş olsun, ben de 3 kez atak geçirdim, ilkinde bilmiyordum ne yaşadığımı çok kötüydü yalnızdım çok korktum hala hatırladıkça fena oluyorum, diğer 2sinde bildiğim için telkin ettim kendimi, sonra da uğramadı bir daha çok şükür

fayans varsa tam ortasina koy elinde iki durtule sabit mi ayaklari tam otur mus mu sonra iki defa cik iyice sabitlensin yeirinde ...sonra ustundekileri cikar ve isim kagidi tartinin ustune koy çık bacim hemen in foto cek
Cuma günü öyle yaparım bugün kağıdı üzerine koymayı unutmusum yeri sabit kalsın çünkü her fayansta farklı tartabiliyo

Döndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yok cumartesiye kadar vaktim var, pazar yine yola çıkacağım, ne kadarını verirsem kar, ama aklım sürekli yemekte
Verirsin canim dert etme dikkat etmeye başla bugunden itibaren
Yolculuk nereye orda dikkat edebilecek misin
Günaydın canımlar
Günaydın canim
Tekrar gunaydin kizlat
Kilo bikdirimi sabitim
Tunaydin canim 69.6 mi 70.1 mi hangi gune gore sabitsin
Bu sabah 6da tartıldım, 76,7 dedi tartı, yani ordaki tartı doğruymuş ben 3 günde 5 kiloyu almışım yani. Kalan 12 gün almadığıma sevineyim bari
Sabah erken tartilmissin ama yinede bir miktar kilo almissin verirsin canim dikkat edince hizlica gider
Günaydın arkadaşlar.
Kaptancım kilom 69.3
Sanırım 900 gram fark
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim bu hafta seni mezun edecegiz galiba
Evet canim ac karna tartiliyoruz
Bugunku fotografin önemli degilde notu tartinin uzerinde çekiyoruz birlikte ayni fotoğrafta olmasi gerekiyor

Ben de bugün tartıldım 63,7 moralim bozuldu bir tık ama Cuma’ya eksiyle gelcem inşşş
Moralini bozma canim cumaya eskiler gelir cuma kac gelmistin hatirlayamadim
bilemedim ki kaptanim eva serisinide kacirmak istemiyorum 1 gun yapabildim sadece insa bugun 4.gun devam etmek istiyorum bakayim duruma
Sagligin daha onemli canim iyi ol spor yaparsin her zaman

kutuphaneye geldim simdi ders calisayim biraz yine gelecegim insa
Iyi calismalar Allah zihin acikligi versin
Cok gecmis olsun
Hosgeldin yeniden canim dikkat etmeye başlayınca vermeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…