- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İlaç duymuştum kötü etkilediğiniPanik atak çok kötü bir illet. Ben de çok ağır yaşadım. İlaç kullandım ama ilaçlar 2 ayda karaciğerimi iflas ettiriyordu dokunmuş hemen kestik. Zaten bir işe de yaramamıştı. Sonra ben terapi aldım. İşte o çok işe yaradı. Bence herkes terapi almalı. Pamuk gibi oluyorsun. Geçmiş olsun cnm
Sagol canimsagol canim benim
vayy anacimmm o nasil is oyle kuzum
hic deme yaa ... kiz zaten 18 inde dogurdun kacinca kactin sen
bunlar panik atak belirtilerine benziyor canim doktora muhakkak bir gorun derim ihmal etme kuzum
Başlangıcın hayırli olsun canim haftaya tarih arti nick yazarsin tarti üstune koyup öyle cekersinAç karna tartılıyoduk dimi kızlar Eki Görüntüle 2892721 Eki Görüntüle 2892722
Ya faydası yok derken nasıl yani aşı olup ölen tanıdığınız mı varBı kaç arkadaşım da saç dökülmesi sıkıntısını yaşadı cnm
Aşıyı ben olmadım eşim annem babam olmuştu ..Bende ihmal ettim aşıya karşı değilim yoksa .Ama bu delta virusunde hiç bir faydası yokmuş yapılan asinin onu gördük ne yazikki
Tabi cnm tedavi edilmezse en ufak açık buldu mu geliyor. Bende de öyle ama kendimi sakinleştirmeyi öğrendim geçiştiriyorum. Zaten 30lu yaşlarda kadınların büyük çoğunluğu yakalanıyor bu hastalığaİlaç duymuştum kötü etkilediğini
Sagol canim bir gideyim bakalim ne olcak kafam dolu şu 1 aydir belki o tetikliyodur
bilemedim ki kaptanim eva serisinide kacirmak istemiyorum 1 gun yapabildim sadece insa bugun 4.gun devam etmek istiyorum bakayim durumaGunaydin canim cok geçmiş olsun ,iyilesene kadar yürüyüş ve sporu azalt canim terleyip tekrar hasta oluyorsun sanirim
Sagol canim
Benimde evadanmi ne karin kaslarim,sırtve kollarim agridi sizde olmuyormubilemedim ki kaptanim eva serisinide kacirmak istemiyorum 1 gun yapabildim sadece insa bugun 4.gun devam etmek istiyorum bakayim duruma
Rabbim zihin açıklığı versin canim
kutuphaneye geldim simdi ders calisayim biraz yine gelecegim insa
sagol canim benimGecmis olsun canimsalgin var galiba herkes hasta bende bir kac gun hafif gecirdim atlattim cok sukur ama hala bogazimda takilma gibi bisey var rahatsiz ediyor
Gecmis olsun canim
evet evet sirt kollar baya calisir durumdaBenimde evadanmi ne karin kaslarim,sırtve kollarim agridi sizde olmuyormu
sagol kuzum benimRabbim zihin açıklığı versin canim
Canım gittim doktora oradan köye yola çıktık yazamadım ultrasonda beze gördü doktor ama önemli birşey değilmiş ara ara ağrı yapar dedi ilaç vs vermedi çok şükür su an bir ağrı sızı hissetmiyorum
Evet ben geldim dün yazacaktim da kızlarım ve ben biraz rahatsızlandık trafikte yol tuttu galiba kusma vs olunca eve gelmeden anneme gittik annem kizlarla ilgilendi ben de uyudum aksam üzeri evimize geldik iste evi topla temizle bavullari bosalt derken yazamadim bugünde diyet kahvalti yapamadim eve sebze alacagim hic bir sey yok dolapta yarin sabahtan itibaren aktif ve kararli bir sekilde devam edecegim kabizligimda düzelince rahat edeceğim@kackaloribu selami vardi kızlar oda takima koşa koşa gelicek olanlardan birisi
@Tostombalakanne öyle kilo almiş sanirim beyaz ekmek tatli derken kabızlik cekiyormus çok kötü
Bacak ve kollarım ağrıyor. Göbeğime etki etmiyor sanki ağrısı sızısı yokBenimde evadanmi ne karin kaslarim,sırtve kollarim agridi sizde olmuyormu
Fayans ve hep aynı yerde kalsın mümkğnsr kaldırmaKaptanım ve diğer arkadaşlarım tartı en doğru nerde tartar heryerde farklı cikiyo hangisine inanayım bilemedim
Geçmiş olsun, ben de 3 kez atak geçirdim, ilkinde bilmiyordum ne yaşadığımı çok kötüydü yalnızdım çok korktum hala hatırladıkça fena oluyorum, diğer 2sinde bildiğim için telkin ettim kendimi, sonra da uğramadı bir daha çok şükürPanik atak çok kötü bir illet. Ben de çok ağır yaşadım. İlaç kullandım ama ilaçlar 2 ayda karaciğerimi iflas ettiriyordu dokunmuş hemen kestik. Zaten bir işe de yaramamıştı. Sonra ben terapi aldım. İşte o çok işe yaradı. Bence herkes terapi almalı. Pamuk gibi oluyorsun. Geçmiş olsun cnm
Tamam inşallah canım 62ydim eksik geldim bi gözümeBaşlangıcın hayırli olsun canim haftaya tarih arti nick yazarsin tarti üstune koyup öyle cekersin
Cuma günü öyle yaparım bugün kağıdı üzerine koymayı unutmusumfayans varsa tam ortasina koy elinde iki durtule sabit mi ayaklari tam otur mus mu sonra iki defa cik iyice sabitlensin yeirinde ...sonra ustundekileri cikar ve isim kagidi tartinin ustune koy çık bacim hemen in foto cek
Verirsin canim dert etme dikkat etmeye başla bugunden itibarenDöndüm cnm döndüm, ve tartıda gördüklerim yüzünden buraya yazmaya hiç yüzüm yokcumartesiye kadar vaktim var, pazar yine yola çıkacağım, ne kadarını verirsem kar, ama aklım sürekli yemekte
Günaydın canimGünaydın canımlar
Tunaydin canim 69.6 mi 70.1 mi hangi gune gore sabitsinTekrar gunaydin kizlat
Kilo bikdirimi sabitim
Sabah erken tartilmissin ama yinede bir miktar kilo almissin verirsin canim dikkat edince hizlica giderBu sabah 6da tartıldım, 76,7 dedi tartı, yani ordaki tartı doğruymuşben 3 günde 5 kiloyu almışım yani. Kalan 12 gün almadığıma sevineyim bari
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim bu hafta seni mezun edecegiz galibaGünaydın arkadaşlar.
Kaptancım kilom 69.3
Sanırım 900 gram fark
Evet canim ac karna tartiliyoruzAç karna tartılıyoduk dimi kızlar Eki Görüntüle 2892721 Eki Görüntüle 2892722
Moralini bozma canim cumaya eskiler gelir cuma kac gelmistin hatirlayamadimBen de bugün tartıldım 63,7 moralim bozuldu bir tık ama Cuma’ya eksiyle gelcem inşşş
Sagligin daha onemli canim iyi ol spor yaparsin her zamanbilemedim ki kaptanim eva serisinide kacirmak istemiyorum 1 gun yapabildim sadece insa bugun 4.gun devam etmek istiyorum bakayim duruma
Iyi calismalar Allah zihin acikligi versin
kutuphaneye geldim simdi ders calisayim biraz yine gelecegim insa
Cok gecmis olsunCanım gittim doktora oradan köye yola çıktık yazamadım ultrasonda beze gördü doktor ama önemli birşey değilmiş ara ara ağrı yapar dedi ilaç vs vermedi çok şükür su an bir ağrı sızı hissetmiyorum
Evet ben geldim dün yazacaktim da kızlarım ve ben biraz rahatsızlandık trafikte yol tuttu galiba kusma vs olunca eve gelmeden anneme gittik annem kizlarla ilgilendi ben de uyudum aksam üzeri evimize geldik iste evi topla temizle bavullari bosalt derken yazamadim bugünde diyet kahvalti yapamadim eve sebze alacagim hic bir sey yok dolapta yarin sabahtan itibaren aktif ve kararli bir sekilde devam edecegim kabizligimda düzelince rahat edeceğimbu arada takımımızın tombalakı ben yine kilo alıp geri geldim tartıldım içler acısı haldeyim kilomu ne siz sorun ne de ben söyleyeyim