Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı sabahlar kilo bildirimi yapıp kaçacağım mecburen.Çok şükür kilo almamışım hatta vermişim bile ben şoook 😍
En son 10 temmuzda tartılmışım 59.2 gelmişim.Valla ne yalan söyleyim 2 gece yemeği 12 de yedim hemde mangal çok şükür demekki bu kaçamaklarda olmasa 1 kilo verirdim üzüldüm şimdi ya 😞

Afiyet olsun kizlar 💕

Afiyet olsun canım 💕
2koçan mısır demissin yarim misır 1dilim ekmek haberin olsun:KK39:gerisini sen hesapla arti 2kasikta manti

Afiyet olsun kizlar 💕
Teşekkürler kaptanım 💕
Gecmis olsun canim bizim evdede herkes hasta hâla oglanda dün öyleydi bugun gitcekler doktora bende nekadar koruyabilcem acaba onlardan kendimi sanki benimde boğazlarim yaniyo🤔
Bu sıralar kara bulutlar üzerinizde dolaşıyor. Hayr olsun inşaallah çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Allah yardımcın olsun kolay gelsin bütün yük yine üzerinde 😒

Günaydın
t4433.gif
Günaydın canim 💜
Hayırlı sabahlar kilo bildirimi yapıp kaçacağım mecburen.Çok şükür kilo almamışım hatta vermişim bile ben şoook 😍
Hayirli sabahlar canım kilo almadan gelmissin ne guzel 🥰

Teşekkürler kaptanım 💕

Bu sıralar kara bulutlar üzerinizde dolaşıyor. Hayr olsun inşaallah çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Allah yardımcın olsun kolay gelsin bütün yük yine üzerinde 😒
Karabulutlar geziyo haklisin🥲🤣

Aaa bunu ilk defe duyuyorum bende saçla ilgili bişi olmadı ama kalbim çok kötüydü ne spor yapabildim ne işe gidebildim. Aşı oldunuz mu sıra gelmiştir
Bı kaç arkadaşım da saç dökülmesi sıkıntısını yaşadı cnm
Aşıyı ben olmadım eşim annem babam olmuştu ..Bende ihmal ettim aşıya karşı değilim yoksa .Ama bu delta virusunde hiç bir faydası yokmuş yapılan asinin onu gördük ne yazikki

Miracigim stresinmi etkisi yapılanlar çöpe gitmesin mi kafası ilemi ilgili bilemiyorum ama bayramda aşırı yedim :KK43:ona rağmen iyi bile bu rakam 🙄Cumaya kadar fazlasını vericem ama söz😉
İnşallah canım. Birazı odemdir öyle hemen 2 kilo alınmaz. Detoks yap canım. 🥰

X