Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Filiz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor. 😆 film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah
Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar 🤣 sonra ceza yiyoruz 🤐

Bende ona inanıyorum piyango kime vurursa 😁Aman hiç olmayın inşaallah dikkat edin .
Ben koronayi atlatinca bende hiç etkisi kalmadı diyordum ama öyle değil .Saçlarım hayatımda dokulmedigi kadar dökülüyor yanlarim açıldı resmen buda korananin etkisiymis
Daha ilerde kim bilir neler yasiyacagiz
Saç olayınıda ilk defa duydum 😕 inşallah düzelir ya ağlanacak halimize gülüyoruz hayirlisiyla şu günler bi geçseydi geçermi bu günlerimi ararız hiç bilmiyorum Allahım bizleri tüm ümmeti muhammedi affetsin 🤲

Cuma menüsü
Kahvaltı 11
4-5 dilim fırın patates
Yarım dilim süzme peynir
Avuç içi kadar bazlama
2 yk kıyma kavurma

Ara
1 salkım üzüm

Ara
1 kurabiye

Akşam
2 yk bugur pilavi
Bir kase yoğurt

2,5 lt su

Cumartesi menüsü
Kahvaltı 12
1 dilim börek
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Akşam
Avuç içi kadar bazlama
3 köfte
2 avuç içi tavuk bonfile
Salata
1 bardak ayran
1 bardak kola

1,5 lt su

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Öhöm öhömmmmm 🙄
Afiyet olsun

Filiz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor. 😆 film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah
Bayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesin

Saç olayınıda ilk defa duydum 😕 inşallah düzelir ya ağlanacak halimize gülüyoruz hayirlisiyla şu günler bi geçseydi geçermi bu günlerimi ararız hiç bilmiyorum Allahım bizleri tüm ümmeti muhammedi affetsin 🤲
Amin arkadaşım Rabbim merhamet etsin ümmeti müslüma

Allah seni napmasin🤣🤣🤣
Kahveyle gündüz 2kare bitter yeseydin canim
Bitter çikolatam yoktu evde , rezervede bulundurayım 😁
Ya yanındaki yiyince çok zor oluyo işte keşke eşlerimizde bize ayak uydursa biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar 🤣 sonra ceza yiyoruz 🤐
Ay kıyamıyorum ona , bana çok desteği var eşimin, dedi zaten istemezsen yemeyeyim yom çok canın çekiyorsa ye dedim. Ne diyeyim benimle diyet yap diyemem. İşten geldi yorgun argın kıyamadım .🤗
Bayramda hiç free vermedin mi dikkat ettin mi diyetine nehircigim .bu hafta kaç eksidesin
Fazla yürüyüş yapamadım canım . Yemeklerimde dikkat ettim. Diyete sadık kaldım. 800 gram verdim 76.8 oldum ama artık bundan sonra gram gram veririm olsun çalışmayan guatr göre bu zamana kadar gayet güzel kilo verdim . Sizlerin desteğinizle canım . İyiki varsınız 🤗🤗

Başsağlığı dileyen hepiniziden Allah razı olsun.Bugün evime geldim çoook şükür netim yoktu oyüzden giremedim ve size nasıl yetişeceğim hiç bilmiorum diyetede dikkat edemedim yarın son hızla başlayacağım İnşallah.Kv de de kaldım ordada tartı yoktu hiç tartılamadım yarın beni büyük şok beklior bakalım

Bitter çikolatam yoktu evde , rezervede bulundurayım 😁

Ay kıyamıyorum ona , bana çok desteği var eşimin, dedi zaten istemezsen yemeyeyim yom çok canın çekiyorsa ye dedim. Ne diyeyim benimle diyet yap diyemem. İşten geldi yorgun argın kıyamadım .🤗

Fazla yürüyüş yapamadım canım . Yemeklerimde dikkat ettim. Diyete sadık kaldım. 800 gram verdim 76.8 oldum ama artık bundan sonra gram gram veririm olsun çalışmayan guatr göre bu zamana kadar gayet güzel kilo verdim . Sizlerin desteğinizle canım . İyiki varsınız 🤗🤗
Maşallah ne güzel inşallah bende verebilirim bu sekilde benim eşim zayıflamamı istemiyo oyuzden almış ya zaten 😂 ama artık daha dikkatli olucam bacaklarım koptu 5 bin adım aticam diye

Hayırlı geceler 15 gündür yoktum cenazemiz vardı ordan oraya dolandık durduk.Eşimin dedesi vefat etmişti koştur koştur çıktık gittik Adanaya 4 gün falan orda kaldık.Dede yaşlıydı Allah rahmet eylesin.Başlarda biraz dikkat ettim diyete ama olmadı yapamadım 😞
Yaparsın Allahın izniyle ya umutsuzluğa düşme isteyipte basaramayacagimiz hiç bisey yok 😊 başınız sağolsun Allah rahmetiyle muamele eylesin 🤲

👉

Bu linkten 4. Güne ulaşalım. Buraya link atmak çok zor oluyor bu ara. İnsallah düzelir.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @sonundaoldu Nehir6161 Nehir6161 @Tutku44 s i d e l y a s i d e l y a Sismaniye Sismaniye @Elisa83 7 gün boyunca hergun için 500 puan ödül yetmedi 7 gün sonunda 1.000 değil 2.000 degil tam 3.000 puan ekleyeceğim. 7 gün. Düzenli Eva yapanlarin cuma günü puanına ekleyeceğim.
Daha ne yapayım bilmiyorum. Maksat incecik bel, sıkı toto güzel bacaklarımiz olsun

Su an regl sancisiyla kivraniyorum :KK53: 2 gun sonra baslamaya calisayim :deli:

Evet kızlar sorunum var!
Açlık krizi. Yani bildiğiniz apaçım 🤣🤣 öyle canım istedi ahh en sevdiğim yok nefsime hakim olamıyorum değil. Düpe düz açım ben. Diyete ilk başladığım gün böyle aç hissetmemiştim. Yediklerim de aynı. Kilo kaybıma göre daha az acıkmam gerek ama neden böyleyim sizce ya da ne yapsam bastırsam? Bol su içiyorum ama yok kesmiyor. Reglimin 4. Günü ama 2 gündür böyleyim
Ac olman cok normal canim menunde hemen hemen hic protein yok.

Hayırlı geceler 15 gündür yoktum cenazemiz vardı ordan oraya dolandık durduk.Eşimin dedesi vefat etmişti koştur koştur çıktık gittik Adanaya 4 gün falan orda kaldık.Dede yaşlıydı Allah rahmet eylesin.Başlarda biraz dikkat ettim diyete ama olmadı yapamadım 😞
Allah rahmet eylesin.
Yeniden başlarsın canım, moralini bozma. 6. Takım hep burada ve arkanda 💪

Evet bana çok iyi geldi sonra devamlı içince baktım vücut alıştı Arada sindirim sorunu yaşadığımda içiyorum hakikaten iyi geliyor. Bi de tahıllı kahve var tuvalete gidiyorsun içince direkt
Senin metodandir canım bunu daha önce denemistim kabızlık yapmıştı :KK43:

X