Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim eşimin yeğeni de oldu. Tam arife günü koku alamıyorum dedi. Eşim hastaneye götürdü pozitif. Yoksa tüm aile ile bir araya gelecektik. Hafif atlatıyor şükür. Ama habire yiyor. İştahı açıldı.
Ay Allah korumuş ya ıyiki temkinli davranmışsınız çok geçmiş olsun vaka sayıları artmış yine bu ara Allah sonumuzu hayır etsin 😏

Kesinlikle olamaz kaptanım.
Karnım çok şişti yaaa yarın kesin artı çıkarım ben. Daha dünkü menümü paylaşmadım şimdi hatırladım. Nerde bu menü sayfası yahu:confused:
Döner kav-şak-tan 2. Çıkış-tan çı-kın.
Düm-duz iler-le-yin.
600 MT. Son- ra sağa dö-nün.
Hedefinizdesiniz.
😂😂😂

Benim eşimin yeğeni de oldu. Tam arife günü koku alamıyorum dedi. Eşim hastaneye götürdü pozitif. Yoksa tüm aile ile bir araya gelecektik. Hafif atlatıyor şükür. Ama habire yiyor. İştahı açıldı. 🤷
Çok geçmiş olsun cnm.Cok şükür erken fark edilmiş
Erkekler helede genç erkeklere pek etki etmiyor bu korona adisi😁
Abim aşıya, ilaca ,sadece koronanin grip gibi olduğuna inanır onu bulasmadi hiç de korumadi eşinden kendini
Erkek kardeşim doğru düzgün maske takmaz onada bulasmadi
Ne olduysa garip karilarina anama babama oldu😬

Ay Allah korumuş ya ıyiki temkinli davranmışsınız çok geçmiş olsun vaka sayıları artmış yine bu ara Allah sonumuzu hayır etsin 😏
Aynen. Çok şükür. Ben zaten kimseyi opmuyorum sarilmiyorum. Yeğen hasta olunca herkesten uzak durdum. Zaten hep açık alandaydik. Bahçe var şükür.

Evet cnm .Belkide en riskli zaman bu dönem kimse maskeye mesafeye dikkat etmiyor artık .. bizde o hataya düştük ne yazikki bayram hazırlıklarında bayramda bı arada olduğumuzda 3 ailede korona suan
Çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin ailene nasıllar durumları iyimi sizdede belirtiler varmı 🙁

Abim aşıya, ilaca ,sadece koronanin grip gibi olduğuna inanır onu bulasmadi hiç de korumadi eşinden kendini
Çok geçmiş olsun. Normalde erkekler daha ağır geçiriyor. Erkeklerin ölüm oranlarıda yoksek galiba. Allah hepimizi korusun. 🤲

Herkes kendini koruyacak artık kapatma yasaklar olsa sıkıntı ondanda memnun değiliz serbestlik gelincede işte böyle oluyor 🙄

Kıyamam ya iyilermi şimdi ya aslında birazda nasip işimi diyim ne diyim bilemiyorum 😁 biz annemle ilk çıktığı dönem gezdik kardeşim geldi hataydan falan baya kalabalığa girdik geçende geldiler memleketten ananemler falan yine çok gezdik çok şükür hiçbirimize bulaşmadı henüz bizde şaşırıyoruz açıkçası 😅

Selam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Allah razı olsun , ellerin dert görmesin canım. Rabbim şifalar ihsan eylesin hemencik amin .

Çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin ailene nasıllar durumları iyimi sizdede belirtiler varmı 🙁
Teşekkür ederim canım 😍😍 durumları fena değil ama bütün belirtilerini yaşıyorlar .Delta virüsüymüs yapılan asininda hiç bir faydası yokmuş :KK43:
Bizde bi sıkıntı yok bakalim

Filiz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor. 😆 film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah

Teşekkür ederim canım 😍😍 durumları fena değil ama bütün belirtilerini yaşıyorlar .Delta virüsüymüs yapılan asininda hiç bir faydası yokmuş :KK43:
Bizde bi sıkıntı yok bakalim
Yaa gerçektenmi 😭 çok üzüldüm ama herşey Rabbimin emrinde sen bakma delta şöyle böyle demelerine içini ferah tut duaya devam Allah istemedikçe hiç bişeycik olmaz Allahım acil şifalar ihsan eyle 🤲
Nasıl geçiriyorlar bu dönemi iyilerdir inşallah

Kıyamam ya iyilermi şimdi ya aslında birazda nasip işimi diyim ne diyim bilemiyorum 😁 biz annemle ilk çıktığı dönem gezdik kardeşim geldi hataydan falan baya kalabalığa girdik geçende geldiler memleketten ananemler falan yine çok gezdik çok şükür hiçbirimize bulaşmadı henüz bizde şaşırıyoruz açıkçası 😅
Bende ona inanıyorum piyango kime vurursa 😁Aman hiç olmayın inşaallah dikkat edin .
Ben koronayi atlatinca bende hiç etkisi kalmadı diyordum ama öyle değil .Saçlarım hayatımda dokulmedigi kadar dökülüyor yanlarim açıldı resmen buda korananin etkisiymis
Daha ilerde kim bilir neler yasiyacagiz

Filiz kaptanım da çikolataya mesaj çekiyor çikolata fotosu koyuyor. O ara canım bir çikolata çekti zaten regl dönemindeyim benimde karnım çok acıkıyor regl döneminde , kendime bugün detoks suyu yaptım 2 lt bitti 3 den gidiyorum ama açlığımı yatıştırmıyor. Benimkiyle film bakıyoruz yine , o yiyor ben yine detoksa devam . Ceza yemeyi göze alamıyorum. 5 000 adım yapmak için canım çıkıyor. 😆 film bitsin hemen gidip yatacam inşaallah
Allah seni napmasin🤣🤣🤣
Kahveyle gündüz 2kare bitter yeseydin canim

X