Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kizlar

Sabah
1 hasl. Yumurta
1 dlm tb ekmegi
3 4 catal patates kizartmasi

Ogle
4 kasik et yemegi 1 kasik nohut
3 kasik basmati yagsiz pilav
3 kasik yumurtali ispanak
Salata

2 kucuk mandalina

1 avuc kuruyemis

Su 2 lt
6542 adim
Eki Görüntüle 2892312

✨cuma menusu✨

⏩10.30 4 yk menemen ,3 zeytin 2 dlm peynir 1 dlm ekmek

⏩18.30 1 jase salata ,1 kase yesilmercimek corbasi ,

Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-

🌀su :1.5 lt
spor yok
✨cumartesi menusu✨

⏩ 7.00 1 kuru kayisi ,300 ml maydonozlu limonlu su
⏩10.30 domatesli yumurta ,3 zeytin 2 dlm peynir 1 dlm ekmek

⏩17.30 6 yk et ,bir tabak pirpirimli domates salatasi , 1bardak ayran 1 dlm ekmek

🌀su :2lt
35 dk eva _350puan
10008 ad._1000puan
yuruyus yaptim adimlarimin cogu saf temiz

Eki Görüntüle 2892331
Bunlari benim bugün gormem🤦‍♀️
Afiyet olsun kizlar 💕
Yaaa tam da reglin ilk günü. Canım deli gibi çikolata isterkennn yapılır mı bu bee😩😩
Sendemi ekler yemek istiyosun🙄

Hoşbuldum Nehir ablacım aranızda tek çocuksuz benim sanırım dua edin banada nasip olsun ama öncelikle fazla kilolarını versin diye dua edin ☺
Allah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin. 🤲

Selam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Selam canım Rabbim tez zamanda şafi isminle sifa versin🤲

Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Korona mı oldu ailen canım. Çok geçmiş olsun 😔

Çok geçmiş olsun. Kaçıncı gün canım?

Kesinlikle olamaz kaptanım.
Karnım çok şişti yaaa yarın kesin artı çıkarım ben. Daha dünkü menümü paylaşmadım şimdi hatırladım. Nerde bu menü sayfası yahu:confused:
Tamda üste sana bakiyo sayfa👆

Çok geçmiş olsun sizin pozitif mi

X