• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amann yüklendi video busfer 🤣🤣🤣
Ben bu videoyoyu yaptim tavsiye ederim hergun degisik cardio yapiyorum bu ayni şeyi set halinde yapiyo hersey var icinde Zipzip- Zipzip-
Favorilere eklendim modum yüksek olunca deniycem😍

Hoşbuldum Nehir ablacım aranızda tek çocuksuz benim sanırım dua edin banada nasip olsun ama öncelikle fazla kilolarını versin diye dua edin ☺
Allah'ım N NuRrrrrrrr74 Önce fit olsun. Sonra karnı kocaman olsun bebiş olsun. Bebiş sağlıkla doğsun. Nur tekrar fit olsun. Çok amin. 🤲

Selam kizlar yeni oturdum kız uyursa yürüyüşe cikicam.
Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat

Yengemle korona olan gelinimize yemek yaptım bugün. annemler istemiyor istahtan kesildiler sadece çorba içiyorlar meyve ile ..çok şükür öksürük yok o yüzden içimizi biraz olsa da rahat
Selam canım Rabbim tez zamanda şafi isminle sifa versin🤲

Korona mı oldu ailen canım. Çok geçmiş olsun 😔

Çok geçmiş olsun. Kaçıncı gün canım?

Kesinlikle olamaz kaptanım.
Karnım çok şişti yaaa yarın kesin artı çıkarım ben. Daha dünkü menümü paylaşmadım şimdi hatırladım. Nerde bu menü sayfası yahu:confused:
Tamda üste sana bakiyo sayfa👆

Çok geçmiş olsun sizin pozitif mi

İyi geceler. Cok utanarak yaziyorum hic ugrayamadigim için.. inanin hic evde boş oturmuyorum. Kaynanamlar bugün gitti, gorumcemler kayinpederimle kaliyoruz. Yarinda ayvaliga gecicez. 2 gece kalip sonra ben kendi köyüme gidicem artik orda kalicam eşim dönecek. Oraya yerlesince bende dinlenmek istiyorum. Buraya da daha çok vakit ayircam

Back