Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay hadi inşallah ya kendime bi güvenim geldi bu arada ben sizin bilgilerinize nerden bakacağım yoldaşlarımı tanımak adına
Gece olduğu icin sessiz gerci bayram diyede sessiz takım kaptanda uyuyo sabah tanışirsıniz
Ben 38 yasinda 3cocuk annesiyim takima geleli ocakta 2sene olcak 2kere listeye girip mezun oldum 85kiloyla basladim 68le galiba mezun oldum sonra tekrar girdim 65le mezun oldum iste yiyip yiyip kilo alip listeye giriyoruz,liste dedigimde takimlarla yarisiyoruz 2hafta deneme suresinden sonra aktif olursan sende listeye giriyosun kilolarindan kurtuluyosun liste demek sorumluluk demek artı gelme luksun yok eksi olursa seviniriz baska sorun olursa burdayiz herkes cevaplayabilir

Maşallah abla ne güzel evlatların vatanına milletine ailesine hayırlı olsun inşallah baya citti disiplinli bi site ne güzel kilo vermişsin ben mezun derken lafın gelişi sanmistim mezun olmakta varmış çok iyi yarın eşim mantı istemişti birazcık yiyebiliyomuyuz öyle şeylerden azıcık

Allah razı olsun canim
Yok ciddi ciddi mezun oluyosun yarinda ye pazartesi kilo bildirimi yaparsin canim,

hosgeldinnn nurrr bende simay 1 kızım var 6 yasinda 32 yasindayim .. trene bindin artik hazirlan yarin sporlar basliyoooorrrr

Eki Görüntüle 2892273
1.gun videosunu dun yapamadim bugun 2 videoyu da yapmaya calisicam insaaa haydi bakalimm tempo simay oturmak yok
Hoş bulduum ablam maşallah Allah kızına hayırlı ömürler versin şimdi kalkıp benimde spor yapasım he ne sporu bu bende yapayım ben genelde lessiyle yürüyüş gibi yapıyodum

Hoş bulduum ablam maşallah Allah kızına hayırlı ömürler versin şimdi kalkıp benimde spor yapasım he ne sporu bu bende yapayım ben genelde lessiyle yürüyüş gibi yapıyodum
canım dun takim olarak 1.gunumuzdu ortak bir video serisi (eva fitness 30 gun ) yaomaya karar verdik

istersen sende biraz acip deneyebilirsin zor gelebilir baslangic olarak leslie olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…