- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 30
Yaa ne güzel maşallah şifa olsunSagol canim
Evet burda tazede satılıyor diepfriz de hazir dogranmista satiliyor canim
Epeyi uzaktasın zormu oralarda yaşamak hep merak etmişimdirHadiya dogru yurtdısindasin
Orda yokmu canim ben genelde diepfrizde olandan hazir aliyom suya atip hasliyom kolay oluyorHadiya dogru yurtdısindasin
Sagol canimYaa ne güzel maşallah şifa olsun
Benim icin yazmis canim karıştıEpeyi uzaktasın zormu oralarda yaşamak hep merak etmişimdir
Gece olduğu icin sessiz gerci bayram diyede sessiz takım kaptanda uyuyo sabah tanışirsınizAy hadi inşallah ya kendime bi güvenim geldibu arada ben sizin bilgilerinize nerden bakacağım yoldaşlarımı tanımak adına
Yok.canim biteli çok olduOrda yokmu canim ben genelde diepfrizde olandan hazir aliyom suya atip hasliyom kolay oluyor
Brokoli kışın mi çıkıyor canimYok.canim biteli çok oldu
Evet canim karnabahar ve brokoli hep kışın var bizde varsa köylü pazari var Bursada orda vardirBrokoli kışın mi çıkıyor canim
Burda yaz kış görüyorum
Maşallah abla ne güzel evlatların vatanına milletine ailesine hayırlı olsun inşallahGece olduğu icin sessiz gerci bayram diyede sessiz takım kaptanda uyuyo sabah tanışirsıniz
Ben 38 yasinda 3cocuk annesiyim takima geleli ocakta 2sene olcak 2kere listeye girip mezun oldum 85kiloyla basladim 68le galiba mezun oldum sonra tekrar girdim 65le mezun oldum iste yiyip yiyip kilo alip listeye giriyoruz,liste dedigimde takimlarla yarisiyoruz 2hafta deneme suresinden sonra aktif olursan sende listeye giriyosun kilolarindan kurtuluyosun liste demek sorumluluk demek artı gelme luksun yok eksi olursa seviniriz baska sorun olursa burdayiz herkes cevaplayabilir
Allah razı olsun canimMaşallah abla ne güzel evlatların vatanına milletine ailesine hayırlı olsun inşallahbaya citti disiplinli bi site ne güzel kilo vermişsin ben mezun derken lafın gelişi sanmistim mezun olmakta varmış çok iyi yarın eşim mantı istemişti birazcık yiyebiliyomuyuz öyle şeylerden azıcık
Tamamdır ablam Rabbim sendende razı olsun hayırlı gecelerAllah razı olsun canim
Yok ciddi ciddi mezun oluyosun yarinda ye pazartesi kilo bildirimi yaparsin canim,
Allah hepimizden razı olsun canım hayırli gecelerTamamdır ablam Rabbim sendende razı olsun hayırlı geceler
hosgeldinnn nurrr bende simay 1 kızım var 6 yasinda 32 yasindayim .. trene bindin artik hazirlan yarin sporlar basliyoooorrrrADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.52
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Yuvamın Hanımıyım
ÇOCUK SAYISI: O
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır ilk takımım sizz
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlendikten sonra oldu ne olduysa
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok Elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi bu şekilde beğenmiyor oluşum
Beğen Alıntı Cevapla
Şika
Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
Hoş bulduum ablamEki Görüntüle 2892273
1.gun videosunu dun yapamadim bugun 2 videoyu da yapmaya calisicam insaaa haydi bakalimmtempo simay oturmak yok
Ne yaptı benim güzel çiçeklerim? Kabak çiçeği mi oldular.@kackaloribu selami vardi kızlar oda takima koşa koşa gelicek olanlardan birisi
@Tostombalakanne öyle kilo almiş sanirim beyaz ekmek tatli derken kabızlik cekiyormus çok kötü
Hoşgeldin canım. Spor için mesaj atacağım şimdi.Hoş bulduum ablammaşallah Allah kızına hayırlı ömürler versin şimdi kalkıp benimde spor yapasım he ne sporu bu bende yapayım ben genelde lessiyle yürüyüş gibi yapıyodum
canım dun takim olarak 1.gunumuzdu ortak bir video serisi (eva fitness 30 gun ) yaomaya karar verdikHoş bulduum ablammaşallah Allah kızına hayırlı ömürler versin şimdi kalkıp benimde spor yapasım he ne sporu bu bende yapayım ben genelde lessiyle yürüyüş gibi yapıyodum