Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar. Ben eve gelince uğrayamaz oldum. Kızım iyice çevreye duyarlı oldu hiç durmuyor. Bugün aşım vardı unutmuşum onu bile. Tekrar randevu aldım bakalım. Bugün diyete başlayalım 39 gün oluyor. İlk başladığım da diyetisyen ölçü istemişti. Ölçmüştüm bugün de ölçtüm.
Başlarken
76,8 kilo
Göğüs: 93
Bel:76
Kalça:103

Bugün
70,5(fark 6300gr)
Göğüs:90
Bel:73
Kalça:97

Geçen haftaya göre farkım 800 gram
Kendimi bu kilomda bile çok iyi hissediyorum. Dün 40 beden beyaz pantolonum vardı hiç giymemiştim dardı giydim. Moms tipi bol bol oldu.
Belim baya ince durdu. Sanırım 1-2 kilo sonra 38 Beden olurum. İyi ki dur demişim kendime. Desteğiniz için de teşekkür ederim

Tebrik ediyorum canim eksin ve incelmelerin cok guzel

Günaydın canım gece boyu ates icinde yandı simdi kalkti şurup verdim bende hic uyumadim
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin kuzucuğa
Hayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
artık yavaş yavaş vermeye başlıyorum sanırım
Bu ne şimdi anlamadım
Hızlı hızlı verdin vücut sarkmamak için az vermeye başlıyor bu sürede sıkılaşma olur. Takılma 100 grama. Ben 2. Hafta da gram gram vermeye başlamıştım

Kisa boyluyuz diye yapilir mi bu yaa

Dun aksam @Cedarice Nin fotosunu gördüm kiskandim
Boy uzun olunca zayif gorunuyor insan
55 kiloda benim bacaklar daha kalin
Ben gördüm o bacakları hiç kalın değil kendine haksızlık etme cnm. Kilo alınca hepimizin kalınlaşır. Sen gayet fitsin
O sinek beni de hemen olur sinek alerjim mi ne var hemen kabarırım. Sitileks mi ne vardı oğlum bebekken alırdım kaşıntıyı alıyor turuncu kutuluydu
İyi ki doğmuş kuzu Nice sağlıklı yılları olsun inş
Kredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Bayram üstü başımıza gelenler biz bursadayiz cekilen yer istanbul
Tüh ya! Şerefsizler milletin alın terini gasp etmek ne ya Allah haram zıkkım etsin. Bir kere de eşimden çekmeye çalışmışlar ama limiti yeterli olmadığı için uyarı mesajı gelmiş öyle anlamış. Bankayla görüşün bi belki bir çözüm olur.
Tebrik ediyorum canim eksin ve incelmelerin cok guzel
Teşekkürler cnm

Sagol canim

Tebriklrr canim

Endişe etme bende bazen öyle oluyor dum aç gezdiğim halde ödem dur hepsi gider

Artin baya cokmus cumaya halledersin canim

icim cok rahat o konuda agzima yazdiklarimin disinda hicbirsey almadim bide rakibim choko bugun cok guzel eksi gelecek diye bekliyordum hafif hissediyordum halbuki anlamadim kaptanin dedigi gibi su az ictigim olabilir

E Elif_Eylul cok gecmis olsun canim cok uzuldum .. insafsiz insanlar ya ... allah cezalarini versin .. colugun cocugun hakkini yemisler

Maşallah canim ne güzel

Sagol canimya
Çok geçmiş olsun . Hırsızlar dolandırıcılar etrafta cirit atıyor malesef , üzüldüm Allah yardımcınız olsun. E Elif_Eylul
Sagol canim

Eki Görüntüle 2890353

Beni özlediniz mi

Ben sizi çok özledim de
Boy var maşaallah

Hayırlı sabahlar
77.6
77.5
-100
artık yavaş yavaş vermeye başlıyorum sanırım
Bu ne şimdi anlamadım
Eksiyle baslaman guzel canm
Bende bugun +200
Cumaya halledersn mutlaka

Cuma günü 66.7
Pazartesi 66.6
Fark eksi 100
Benim icin büyük birsey dün çok kalori seyler yedim
Eksinden gtmss demek ki canm

Kredi kartından 1800tl para çekilmis başkası tarafindan
Bayram üstü başımıza gelenler biz bursadayiz cekilen yer istanbul
Yok artık. Elektronik esyaya mi harcanmis gorunuyor ?

Süpersin

Harikasin

Fitt_anne delikanlının doğum günü kutlu olsum cnm

Canim hic bir bilgi yok sadece ek hesaptan 1800 cekilip taksit yapmislar
Nasil yapildi bilmiyoruz avukat bayram sonu,banka bayram sonu diyo birtek jandarmaya ifade verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…