Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim
Bosver sporu falan yarin bayram yap hazirlik yapcaksan

Tamam canim iyi tatiller simdiden ,tartiyi goturmen iyi olmus dikkat edersin boylelikle
Gecmis olsun canim yaa mide rahatsizligida cok kotu oluyor yaa
Ayy daha isin cokmus hepsini bugun yapma olmazsa yarinda yaparsin kolay gelsin

Sevinsenmi üzülsenmi bilemedim bu mesaja. Geçmiş olsun canım.

Senden korkmazsak biz hepten boşlarız iyiki varsın .
Tamam canim iyi tatiller simdiden ,tartiyi goturmen iyi olmus dikkat edersin boylelikle

Gecmis olsun canim yaa mide rahatsizligida cok kotu oluyor yaa
Ayy daha isin cokmus hepsini bugun yapma olmazsa yarinda yaparsin kolay gelsin
Sağol kaptanım Allah razı olsun
Gecmis olsun canim
Bosver sporu falan yarin bayram yap hazirlik yapcaksan
İnşaAllah kaptanım . Sağolasın

Ne güzel canım. Çok sevindim senin adına

Chedarice güzel arkadaşım çok tatlısınız. Maşallah size.
Sen kaç kilosun? Benden zayıf görünüyorsun.
Teşekkürler canım, kilo bilmiyorum, eve gidincr belli olacak ne kadar yediğim
Aaa nasil olur ya iptal edilmiyor mu az para da degil

Eksin cook guzel tebrik ederim canim
E Elif_Eylul geçmiş olsun cnm, şifresiz işlemse her türlü parayı alırsınız, ama şifreli işlemse zor, ancak adli olarak kamera kaydından kişiyi bulup ondan tahsil vsvs. Ama her durumda kredi kartının ekstresini ödüyorsunuz. Çok zamansız ve kötü olmış çok üzüldüm.
Atkadaşlar kartları internette kullanmayalım, sanal kart kullanalım, uygulamalara kart bilgilerini kaydetmeyelim.
Filizcim harcana mı yapılmış nakit avans mı çekilmiş, nakit avanssa jandarma haklı olabilir, çekilen kart şuan fiziken sizde mi?
İyi tatiller canım. Maşallah çok güzel görünüyorsunuz
Teşekkürler cnm.

Sagol canım
Kart bizde ama nasil olduysa çekim istanbuldan yapilmis 14temmuzda biz bursadayiz ek hesaptan kartsiz islem nasil oluyo anlamis degiliz biz bursada oturuyoruz bankaci istanbuldan kullanilmis dedi

Kolay gelsin canım. Geçmiş olsun.

Sagol canım
Kart bizde ama nasil olduysa çekim istanbuldan yapilmis 14temmuzda biz bursadayiz ek hesaptan kartsiz islem nasil oluyo anlamis degiliz biz bursada oturuyoruz bankaci istanbuldan kullanilmis dedi
Kredi kartı değil ozaman bu normal hesap kartından,
Kart numaralarını bulup kartı kopyalıyorlar ve şifresiz işlem yapılıyor buysa eğer yüzde yüz parayı geri alırsınız, lakin kart kopyalansa bile şifreli işlemse banka vermez.

Cnm yanlış anlama ayrıntıları bilmediğimden soruyorum, bursa istanbul yakın feribotla falan oğlanın falan gitme ihtimali var mı o gün?

Heralde hesaptan canim bizim hicbir sekilde istanbul yada feribotla isimiz yok oglan evden cikmayan bir cocuk daha yeni spora basladi oda yarim saatlik merkezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…